*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kevät ja syksy ovat sellaista aikaa, jolloin sisustusinnostus nousee ainakin minulla äärimmilleen. Keväällä valon lisääntyessä tekee mieli korostaa kevään tuntua myös kodin sisustuksessa. Kausittainen sisustaminen ei ehkä ole kovin nykyaikaista, eikä meistä monikaan vaihda esim. jouluverhoja ikkunoihin, mutta kyllä vuodenaikojen vaihtelu näkyy selvästi meidän kodin sisustuksessa. Se näkyy yksityiskohdissa ja tekstiilivalinnoissa. Keväästä inspiroituneena kokosin kollaasin kodin kevätpäivitykseen.

Mainoslinkit tuotteisiin: Madison-pöytäliina -30% – Ellos / Merlin-torkkupeitto -50% – Himla / Grow-minikasvihuone – Design House Stockholm / Celina-tyynynpäällinen – Ellos / Knot-tyyny – Design House Stockholm / Lasimaneetti – Ellos / Edge-ruukku – Skagerak / Teslin-koriste – Ellos / Eames DSW – tuoli – Vitra

Vaniljaisten ja murretun keltaisten sävyjen lisäksi olen nyt kovin ihastunut haalean vihreään ja kanervaiseen roosaan (joka on puuteriroosaa tummempi sävy). Näitä sävyjä toisin kotiin nimenomaan tekstiileissä. Pidän kovasti meidän pitkulaisesta helmenharmaasta samettityynystä ja huomasin, että tuota tyynyä saisi nyt Ellokselta kanervan roosan* sävyssä. Tekisi mieli tilata! Myös tuollaista Design House Stockholmin solmutyynyä* olen ihastellut jo pidemmän aikaa; se viimeistelisi hauskasti niin petauksen kuin olohuoneen sohvankin.

Keväisin vaihdan tekstiilit kevyempiin ja esimerkiksi villaiset torkkupeitot vaihtuvat ohuempiin pellavaisiin tai puuvillaisiin versioihin. Kollaasiin poimimani haalean vihreä Himlan pellavatorkkupeitto* on juuri sen sävyinen vihreä, josta pidän.

Minua viehättävät myös hauskat koriste-esineet, jotka tuovat sisustukseen uutta jujua. Koristekoralleista olen haaveillut pitkään, mutta tuo viehätys on jo vähän laantumassa. Nyt kaupoista saattaa bongata esim. meduusan tyylisiä paperipainoja* tai posliinisia kasveja*. Myös Design House Stockholmin minikasvihuone* olisi hauska yksityiskohta. Ehkä kuitenkin mieluiten satsaisin Skagerakin kauniin ajattomaan ruukkuun*, jotka näyttivät muuten nyt olevan alennuksessa Finnish Design Shopissa.

Tietysti minun oli poimittava kollaasiin myös yksi designtuoli. Täytin hiljattain pyöreitä vuosia ja sen kunniaksi ajattelin hankkia kotiimme uuden tuolin. Yksi vaihtoehto oli jännän sävyinen Eames DSW-tuoli; kollaasiin poimin ”moss grey” sävyisen tuolin*, joka on minusta todella kaunis. Lopulta tilaukseen lähti kuitenkin eräs toinen vaihtoehto, mutta ehkäpä tämä DSW:kin meille vielä joskus päätyy, sillä niin monta vuotta olen siitä haaveillut…

*mainoslinkki tekstissä


Translation: Inspiration for spring home. Contains ad links.

Article image: Skagerak

Author

2 Comments

  1. Yleensä en juurikaan kiinnostu esineistä, joilla ei ole selkeää toiminnallista funktiota ja se tule tarpeeseen, mutta tuo vihreä korallimainen koriste-esine onnistui yllättämään minut viehättävyydellään 😀 Onpa jotenkin omintakeisesti hauska!

    • Suvi M Reply

      Sisustusasetelmien rakenteluun tykkään etsiä jotain erilaisempia vaihtoehtoja. Tällaiset hassut koriste-esineet ovat juuri sitä pientä ekstraa, vaikka niillä ei sinänsä mitään funktiota olekaan. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.