On aivan mahtavaa, että kevät tulee vihdoin ja lumet sulavat kovaa vauhtia! Ennen kuin kaikki lumet ehtivät sulaa, haluan postata nämä kuvat mökkitontilta, jotka otin viime viikonloppuna. Merisumu piilotti horisontin ja tunnelma oli erityislaatuinen. Nappasin kuvat iPhonellani, eikä niitä ole käsitelty mitenkään.

En voi sanoin kuvailla kuinka paljon nautin tästä paikasta! Siellä tekisi mieli olla koko ajan. Luonnonhelmassa rentoutuu niin tehokkaasti ja on mahtava päästä seuraamaan miten maisemat muuttuvat vuodenaikojen mukaan.  Visuaalisena ihmisenä olen todellakin kaivannut tällaista paikkaa vastapainoksi tiheään asutetulle omakotialueelle. Eli mökkitontin hankkiminen ei todellakaan ole kaduttanut! Itse mökkikin alkaa kohta olla piirretty.

Kuvasimme muutamat pätkät myös dronella, joten tässä lopussa vielä videokurkistus mökkimaisemiin. Keskimmäinen kohta on kuvattu suunnilleen siltä korkeudelta, johon mökin yläkerta tulee. Halusimme hahmoittaa millaiset näkymät sieltä tulee olemaan merelle.

Music in the video: https://www.bensound.com

Seuraavaksi mökkiprojekti jatkuu puiden kaatamisella ja tien rakentamisella. Ja ehkä pian pääsen postailemaan tarkemmin myös itse mökistä, jolla on muuten jo nimikin!


Translation: Fog over the sea last weekend at our summer place. We also filmed some clips with a drone and here’s a short video. I can wait to start building our summer cottage!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.