Ruokailutilan uudesta tauluasetelmasta ja keväästä ylipäänsä inspiroituneena vaihdoin myös olohuoneeseemme keväisempää ilmettä. Ilme syntyi koristetyynynpäällisiä vaihtamalla sekä pastellisilla leikkokukilla. Kirsikkapuun ja syreenin oksat (joista aiemmin kirjoittelin ”Kirsikkapuu kukkii” postauksessa) korostavat keväistä fiilistä entisestään.

kevainen_oh

pinkit_tulppaanit

kevattyynyt

Näpsäisin nämä kuvat pikaisesti lauantaina ennen tyttären syntymäpäiväjuhlia, joten ihan kaikkia koristetyynyjä en hoksannut kuvata. Mutta olohuoneessa on nyt samean pastillisen sävyisiä tyynyjä pinkkinä (Muuton ”Mingle”) ja vedenvihreänä (HAY:n ”Dot” -tyyny sekä suorakaiteen muotoinen tyyny kotimaisen Muccoden* valikoimasta). Potkua tuovat Missonin siksak-kuvioiset tyynynpäälliset, jotka hankin muutamia vuosia sitten Sisustuksen Koodista. Aivan yhtä ihanat edelleen!

kirsikkapuu

ruokapoydalla

Ihastuin tosi kovasti ruokapöydälle sattumalta syntyneeseen asetelmaan, jossa on heleän vaaleanpunaisia neilikoita, iso Iittalan Aalto -teräskulho ja taustalla isäni herkulliset taulut. Vieressä on vielä keväiset oksat: välillä kirsikkapuun ja välillä syreenin oksat, kun vaihtelen niiden paikkoja kodissa.

Viikonlopuksi pitää tuunata kotiin enemmän pääsiäisfiilistä. Pääsiäisruohot kasvavat jo hienosti niissä lasipurkeissa… Muutama keltasävyinen koristetyyny ja keltaisia leikkokukkia, niin se on siinä!

 

*Muccoden tyyny saatu blogiyhteistyön myötä

Translation: The spring look in our living room and dining room.

Author

11 Comments

  • No mutta ajttele kuinka ihanaa on sitten järjestää kaikki, kun lisätilaa on taas. 🙂

 1. Ihanan näköistä ja niin keväistä! Huurteinen pinkki ihan suosikkejani. Aiemmin kehuin tuota Artekin pöytää olohuoneessa, tykkään siitä kovasti!

  • Mukava kuulla! 🙂 Artekin pöytä on minustakin ihana ja sillä on myös pitkä perinne meidän perheessä, joten se on siinä mielessä rakas. Pikkuisen matalampi saisi olla, mutta en raaski katkoa valmiita jalkoja.

 2. Mä niin nautin näiden sun kuvien katsomisesta ja kodin kauniista tunnelmasta ♥ Kiitos!!! En voinut olla kiinnittämättä huomiota tuohon Aallon vatiin – mulla on samanlainen, mutta se on tahrainen. Onko joku hyvä vinkki takataskussa, millä sen saisi yhtä kiiltäväksi kuin sulla?? 😀

  • Henna, mukanahan tuli sellainen liina millä saa pyyhkiä, mutta jos sitä ei sinulta löydy, osta ihmeessä valkoinen ihmesieni. Se kostutetaan ja kuivataan nihkeäksi ja sillä kun käyt läpi Aalto vadin ja pyyhit vielä talouspaperilla perään niin pitäisi kiiltää. Toimii ainakin minulla.

  • Kiitos kivasta kommentista, Henna! 🙂
   Minä puhdistin tuon vadin niin, että ensin pesin sen Fairyllä ja sitten pyyhin vielä sillä liinalla, joka tulo vadin mukana. Tuo Sailan vinkkikin on hyvä! Mutta taikasienen kanssa saa olla vähän varovainen ettei se hio pintaa. Niin minulle on joskus käynyt sen kanssa, kun pyyhin jotain pöytää ja siitä jäikin mattaisempi kohta… Mutta varmaan tuon teräksen kanssa toimii hyvin.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.