Selailin eri brändien kevätkuvastoja ja pressi-ilmoituksia ja poimin edullisten ja keski-hintaisten mallistojen parhaat palat tähän. Kevät näyttää hyvin pastelliselta ja luonnonläheiseltä.

Bloomingville

bloomingville4

bloomingville2

bloomingville3

Bloomingvillen kevään 2015 mallistossa näkyy luonnonläheisyys ja pastellisävyt hyvin voimakkaasti. Mallisto on pullollaan kaunista keramiikkaa ja viehättäviä pienesineitä. Erikoisuutena mainittakoon pastellinsävyiset lampaantaljat. Suosikkejani Bloomingvillen mallistossa ovat maljakot ja valaisimet.

Kodin 1 / anno-sarja

kodin1_anno_keva-t_2015_2_s600x0_q80_noupscale

kodin1_02

kodin1_01

Kodin Ykkösen Anno-sarjan kuvat ovat kauniisti stailattuja. Mallisto ei kalpene ollenkaan tanskalaisten kilpailijoiden seurassa. Annonkin kevääseen kuuluvat pastellisävyt ja luontoaiheiset printtikuosit. Minä ihastelen etenkin Vekki-sarjan maljakoita ja pellavalakanoiden uusia pastellisia sävyjä. Voi että houkuttelisi hankkia jotkin pastelliset pellavalakanat kesäksi! Ihastuin myös koristetyynyvalikoimaan ja vohvelikankaisiin pyyhkeisiin.

H&M home

4AM_0003_001R_Midres_PRESS

4AM_0171_114R_Midres_PRESS

4AM_0049_001R_Midres_PRESS

H&M Home kevätmallisto on myös vahvasti pastellinen; varsinkin puuterinsävy näyttää olevan todella monen firman kevätkokoelmassa. H&M Homen kevätkokoelmasta löytyy pyöreitä ja pullomaisia maljakoita, kuparin sävyjä ja geometrisesti kuvioituja koristetyynynpäällisiä. Eniten tykästyin tuohon ensimmäiseen pressikuvaan, mutta siinä kyllä huomioni keskittyi enemmänkin herkullisiin valaisinklassikoihin ja koko kuvan tasapainoiseen kokonaisilmeeseen. Mitään yksittäistä lempparituotetta en osaa Hennesin kokoelmasta mainita.

House Doctor

housedoctor_02

housedoctor_03

housedoctor_01

House Doctorin kevätmallisto ei ole ihan niin pastellisävyinen kuin aikaisemmat esittelemäni kevätkokoelmat. Kuitenkin nyt niin trendikäs luonnomukaisuus on selvästi nähtävissä kauniisti stailatuissa kuvissa. House Doctorilla on laaja printtitaulujen mallisto ja ihastuinkin etenkin tuohon tauluseinäkuvaan! Kevätkokoelmasta löytyy tietysti ihania maljakoita ja tekstiilejä. Valitettavasti näyttää kuitenkin siltä, että etenkin joissakin valaisimissa on saatu inspiraatiota kilpailijoiden kokoelmista.

Ikea

ikea_02

ikea_03

ikea_04

Ikean kevätmallisto poikkeaa minusta eniten kilpailijoistaan. Esittelyssä on yhden laajan kevätmalliston sijaan monta pienempää uutta sarjaa kuten makuuhuoneen Oppland-sarja, Risatorp-tarjoiluvaunut ja korit, Sprutt-säilytyssarja sekä uudet ruokapöytämallit, joissa voi itse yhdistellä erilaisia pöydänkansia ja -jalkoja toisiinsa. Minun silmääni erityisen hyvältä näyttää tuo DALSHULT/SLÄHULT-pöytä (ylimmäinen Ikea-kuva) sekä Sprutt-säilytyssarjan simppeli ja toiminnallinen muotoilu.

No kertokaas, minkä firman kevätmallisto houkuttelee eniten?

Translation: A closer look at some of the interior decoration spring collections.

Images: Bloomingville / Kodin 1 / H&M Home / House Doctor / Ikea

Author

20 Comments

 1. Kaikista kuvista löytyy kiinnostavia elementtejä, joita mielenkiinnolla odottaa selailtavaksi netikauppoihin. Annon matot herättivät heti mielenkiinnon, ovatkohan ne villaa vai puuvillaa? Hakusessa on lastenhuoneisiin kauniit matot mahdollisimman pölyämättömästä materiaalista. Suosikkiani Woodnotesia en vielä tussi-ikäiselle raaski laittaa 😉

  • Enpä tiedä noista Annon matoista vielä sen tarkemmin. Kivan näköisiä ovat kyllä! Kannattaa tutkailla tarkemmin siitä annon esitteestä, johon on linkki tuossa postauksen lopussa. Juu, Woodnotesia ei ehkä raaski lastenhuoneeseen laittaa… 😉

 2. Tulipas keväinen olo näitä pastellin värejä katsellessa! 🙂 Anno ei tosiaankaan kalpene joukossa, kymmenen pistettä kun ovat näin ajan hengen mukana kuvien stailausten kanssa. Itseäni eniten taitaa kuitenkin innostaa nuo Ikean uutuudet, ja tuo ylimmän kuvan pöytä myöskin. Harmi vaan kun sitä ei taida saada omiin tarpeisiin tarpeeksi suurena..

  • Niinpä, on harmi ettei noita Ikean uutuuspöytiä saa suuremmassa koossa. Ehkä tilanne korjaantuu vielä…
   Annon kuvia on kyllä ilo katsella. Kaipaisi moni muukin perinteinen suomalainen sisustusfirma vastaavanlaista faceliftiä…

 3. Heidi // taloluck Reply

  Ikea kiinnostaa myös täällä. Kaunis on tuo ylimmän kuvan pöytä, mutta kuten aiemmin jo mainittiin, meillekin liian pieni. House doctorin ylimmässä kuvassa oli myös jotain hurmasvaa. Iski tämän hetkiseen mustavalkokaipuuseen.

  • Samat ovat minunkin lempparikuviani! Minun tekisi niin mieli (taas) tehdä uusi tauluseinä meidän ruokailutilaan ja tuo House Doctorin taulukuva vain lisäsi innostusta entisestään. 🙂

 4. En kyllä osaa valita mikä miellyttää eniten. Tosin tällaisena mustavalkoisena ihmisenä ja tauluhyllyjen vannoutuneena fanina House Doctorin ylimmäinen kuva jotenkin kolahti. Ikean stailauksista oon aina tykännyt. Mutta suurin kysymys heräsi Ikean ylimmästä kuvasta: tuo kattovalaisin!?!? Ihana! Mä tahdon tuommoisen meille heti!! 😀

 5. Mistähän tuo isompi musta rahi on (ekassa kuvassa). Haluaisin juuri sellaisen kotiini.

  • Ehkä se on tuolta Bloomingvillen mallistosta… Kannattaa katsoa siitä esitteestä, jos se löytyisi sieltä. Ja Bloomingvillen sivuilla taitaa lukea Suomen jälleenmyyjät…?

  • Niin minustakin. 🙂 Poimin tähän postaukseen kuvat aina lempparijärjestyksessä. Eli ensin jokaisen merkin kaunein kuva (minun mielestäni).

 6. Kuvien perusteella Bloomingvillen kevätmallisto houkuttelee minua eniten. Kuvien pastellit ja juurikin mainitsemasi maljakot ihastuttavat eniten. Toisen kuvan pastelliroosa seinä on myös erityisen ihana. Ja ottaisin toki mielelläni sänkyyni Annon roosan sävyiset pellavalakanat.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.