Minun piti kirjoitella tänään jotain aivan muuta, mutta kun törmäsin kuviin tästä kodista, suunnitelmani muuttuivat. Kuvat ovat niin kauniita, että halusin tulla jakamaan ne teille. Tässä kodissa harmoninen sisustus ja sävymaailma on viety viimeiseen yksityiskohtaan saakka.

Eniten ihastuin makuuhuoneen ilmeeseen. Pia Wallénin päiväpeite on kaunis ja asetelmat ovat viehättäviä. Mutta onko kaikki liian aseteltua?

Ensi-ihastuksen jälkeen aloin nimittäin miettiä, että ovatko nämä kuvat liian stailattuja? Koti näyttää toki upealta ja samalla myös sopivan rennolta, mutta onko tämä liian täydellistä? Me tiedämme toki ettei tässäkään kodissa arki varmastikaan näytä tällaiselta. Mutta kokonaisuus on niin harkittu, että tuleeko siitä  epäaito fiilis?

Joka tapauksessa, kauniista kuvista voi poimia inspiraatiota omaan kotiin esimerkiksi:

 • poimimalla kotiin samanlaisia väriyhdistelmiä (esim. eri beigen sävyjä)
 • nappaamalla vinkkejä asetelmien luomiseen
 • miettimällä voisiko seuraavaksi kirppikseltä löytää samantyyppisiä yksityiskohtia (esim. ruukkuja)
 • sujautamalla oksia tai kaisloja maljakkoon kuten kuvissa

P.S. Suuret kiitokset kommenteistanne ja onnitteluista mökkitonttiimme liittyen! Palaan vastailemaan kommentteihin mahdollisimman pian, mutta nyt täytyy alkaa valmistelemaan pojan synttärijuhlia…


Translation: I came across these lovely pictures this morning in Daniella Witte’s blog and I had to share them with you. This home looks so beautiful? But is it almost too perfect and styled? However, there are lot’s of details that you can be inspired by; for example, the colour pallette and the still life arrangements.

Photos: Fredrik J Karlsson / SE360
Styling: Evalotta Sundling & Elin Kickén, sundlingkicken.com
Source: Alvhem

Author

6 Comments

 1. Moikka
  On liian stailattua, mutta kauniitahan kuvat ovat sitä ei voi kieltää. Ja onnea mökkitontista.

  • Suvi M Reply

   Niinpä, minustakin on liian stailattua. Mutta tämä olikin tehty myynnin vuoksi. Kiitokset! <3

 2. On aivan ihana koti ja kuvat! Taidan itsekin lainata näitä kuvia huomista postausta varten, olisi tarkoitus kirjoittaa unelmista, nämä sopivat siihen niin hyvin..!

  • Suvi M Reply

   No on! Kiitos kun ilmoitit! <3 Pitääpä laittaa tuonne viestiä...

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.