Tämän vuoden Habitare-messut on nyt nähty ja koettu, ja tässäpä muutamia poimintojani.

habitare9

habitare10

habitare13

habitare12

habitare11

habitare7

habitare18

habitare21

habitare19

habitare6

habitare_15habitare17

habitare1

habitare22

Sisustusta aktiivisesti seuraavalle ei Habitare välttämättä tarjoa mitään uutta ja mullistavaa, mutta antaa silti roimasti inspiraatiota ja silmänruokaa. Kaunista muotoilua ja designklassikoita. Ja myös edullisia messutarjouksia (minäkin nappasin jotain mukaani Artekin osastolta, siitä myöhemmin lisää).

Pidin erityisesti ahead! -alueen uutuuksista sekä tietysti lempibrändien tyylikkäistä osastoista. Upein uusi löytö minulle oli Leo Lindroosin suunnittelma hylly (kolmanneksi alimmainen kuva) – sellaisen ottaisin mieluusti omaankin kotiin! Ja tänäkin vuonna pidin kovasti myös Salonki-osuudesta, jossa oli esillä antiikkia ja vintagea (alimmainen kuva). Siellä olisi ollut upeita 50-luvun valaisimia ja ihastuttavia vanhoja designklassikoita. Viime vuonna ostin salongista vanhan Arabian maljakon (näkyy Jotain sinistä -postauksessa), mutta tällä kertaa vain ihastelin valikoimia.

Divaanikollegani ovat kirjoittaneet Habitaresta hyviä postauksia, joten käykääpäs kurkkaamassa Kettukarkki, Kotilo ja Pics, Dots and Stripes, Char and the City -blogit.

Minun piti julkaista tämä postaus jo eilen, mutta teknisten ongelmien takia se ei onnistunut. Niinpä tykitän teitä tänään kahdella postauksella, joten tulkaapa vielä myöhemmin tänään kurkkimaan mitä onkaan luvassa! Jotain oikein erityistä, sen voin luvata. 😉

Author

2 Comments

 1. Hei!
  Kommenttini ei liity mitenkään postaukseesi, mutta satutko tietämään kuka tai mikä valmistaa sellaista marimekon näköistä pyöreää mustavalkoista tarjotinta, jossa menee vaakatasossa mustia puolipalloja valkoisella pohjalla? Saiko mitään selvää? En oo varma löytyykö sulla sellaista kun en jaksanut selata taaksepäin. Kiitos jo etukäteen jos satut tietämään!

 2. Hienoja kuvia!

  Minun top 4

  1) Mira Köymärin sanomapaperiteos, joka oli maalauksellinen.
  2) Uudistunut ja raikas Messukeskus.
  3) Askartelutyöpaja lapsille ja lapsenmielisille.
  4) oot-drk.com -osaston pientavara

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.