Taisin huokailla ihastuksesta ihan ääneen viime kesänä, kun näin ensimmäiset kuvat Iittala Interior -malliston uusista sisustustuotteista. Iittala lanseerasi markkinoille neljä upeaa tuotetta: Leimu ja Lantern –valaisimet sekä Vakka-vanerilaatikot ja Meno-huopakassit. Mahtavaa, että Iittalan ajattoman kaunis valikoima laajeni myös kodin sisustukseen!

Voitte vain kuvitella kuinka innostunut olinkaan sitten, kun kuulin mahdollisuudesta yhteistyöhön Iittalan kanssa. Aloin heti mielessäni suunnitella millä tavoin Iittala Interior-malliston tuotteet sopisivat kotiimme ja mitä erilaisia yhdistelmiä niistä saisikaan aikaan. Tuo työ on nyt tehty ja lopputuloksen näette näistä kuvista. Aloitetaan koti-kierros eteisestä ja siirrytään huone kerrallaan eteenpäin siinä järjestyksessä kuinka kodissamme liikutaan. Malttakaa pysyä matkassa, sillä lopussa on luvassa jotain kivaa.

Iittalaa eteisessä

iittala-meno-vakka

iittala-eteinen2

Kokosin muotoilijapariskunta Aalto+Aalto suunnittelemista vanerisesta Vakka-säilytyslaatikoista kaksi erilaista “lipastoa” eteiseen. Toisen kokosin täysin valkoisista Vakka-laatikoista ja toisen valkoisista ja vanerisista laatikoista.  Käytin Vakka-laatikoista molempia kokoja: sekä 15 cm korkeaa että 23 cm korkeaa.

Vakka-laatikot ovat käteviä eteisessä, sillä alimmissa laatikoissa voi säilyttää harvemmin tarvittavia asioita vuodenajan mukaan, kuten esim. kesällä lapasia ja pipoja. Siitä on kätevä nostaa sitten “talviboxit” ylemmäksi, kun sen aika koittaa.

iittala-eteinen

iittala-meno

Ylimmäinen laatikko toimii kätevänä laskutasona avaimille ja muille eteisen pikkutavaroille. Ja mikä parasta, tällainen lipasto sopii hyvin myös pieneen eteiseen, sillä vanerilaatikot eivät vie paljon tilaa.

Harri Koskisen suunnitteleman tyylikkään Meno-kassin voi mielellään jättää esille eteiseen, josta se on sitten kätevä napata mukaan kotoa lähtiessä. Koskinen suunnitteli Meno-kassin nimenomaan niin, että  se olisi monikäyttöinen ja sopisi monenlaiseen menoon. Kassi on jätetty avoimeksi, jolloin sinne on helppo laittaa ja ottaa pois tavaroita. Pienin Meno on suunniteltu niin, että sinne mahtuvat kansiot ja paperit.

Koskinen on suunnitellut myös upean Lantern-sarjan, joka on nyt laajentunut valaisimiin. Sijoitin valkoisen pienen Lantern-valaisimen Vakka-lipaston päälle.

Iittalaa lastenhuoneissa

iitala13

Lastenhuoneissa tarvitaan paljon säilytystilaa ja mielellään sellaista, jota lasten on helppo käyttää. Niinpä Vakka-laatikot sopivat erinomaisesti lelujen säilytykseen. Pienenkin lapsen on helppo avata Vakka-laatikon kansi ja kerätä lelut laatikkoon. Tyylikäs ja ajaton ulkonäkö miellyttää aikuisen silmää.

iittala-vakka-legot

Laatikot voi sitten koota päällekkäin ja käyttää niitä vaikkapa sivu- tai yöpöytänä. Meno-kasseihin sujahtavat kätevästi vaikkapa pehmolelut ja voisi sitä käyttää myös kerhokassina.

Iittalaa olohuoneessa

iitala40

iitala36

Olohuoneen sisustuksen viimeistelevät kauniit valaisimet, jotka tuovat sinne lämmintä tunnelmaa pimeinä vuodenaikoina. Magnus Petterssenin suunnittelemasta Leimu-valaisimesta lähtee hyvin kaunis, lämmin valo. Leimun jalkaosa on betonia, mikä pitää herkkää lasikupua tukevasti paikoillaan. Leimua saa kahdessa koossa (300 mm x 200 mm sekä 380 mm x 250 mm).

iitala43

iittala-leimu

iitala39

Lantern-kynttilälyhdyistä voi luoda kauniin ja tunnelmallisen astelman olohuoneen pöydälle. Lantern-kynttilälyhtyä saa nyt myös kuparinruskean sävyisenä, samoin kuin pienempää Lantern-valaisinta. Vakka-laatikot sopivat myös olohuoneeseen sivupöydiksi.

iitala27

iitala45

iitala47

iitala71

iittala-vakka-hylly

Sijoitin Vakka-laatikoita myös kirjahyllyymme: ajattelin säilyttää yhdessä laatikossa kameran objektiiveja ja tarvikkeita.

Iittalaa keittiössä ja ruokailutilassa

iitala70

Meno-kassi sopii mainiosti kauppakassiksi tai vaikkapa sanomalehtien säilytykseen. Kassi on sitten helppo napata mukaan, kun lähtee viemään lehtiä kierrätyspisteeseen.

iitala68

iittala-latern

iitala60

Pienet Lantern-kynttilälyhdyt sopivat hienosti kattaukseen, sillä ne eivät ole liian korkeita. Joulun aikaan näistä voisi loihtia näyttävän asetelman joulupöytään.

Iittalaa makuuhuoneessa

iitala64

Makuuhuoneen oven viereiseen tilaan asettelin Vakka-laatikoista sivupöydän, joka päälle sijoitin pienemmän Leimu-valaisimen. Tässä istuskelen usein aamukahvin kanssa, joten laskutila on tarpeen. Leimu-valaisin antaa pehmeän lukuvalon.

iitala53

iittala-leimu-mh

iitala52

Suuremman Leimu-valaisimen sijoitin makuunhuoneen sängynpäädyn tasolle. Leimu-valaisimen seuraksi sopii hyvin samansävyinen Lantern-kynttilälyhty.

iitala55

Makuuhuoneemme peili on tähän saakka ollut sijoitettuna yhden Artekin 66-tuolin päälle, sillä emme vielä ole saaneet aikaiseksi kiinnittää peiliä seinään. Nyt keksin asettaa peilin alle Vakka-laatikoita, jolloin niistä yhdessä muodostuu pieni peilipöytä.

iittala-vakka-mh

iitala57

Suunnittelin, että jos peilin kiinnittäisi seinään ja asettaisi Vakka-laatikon sen alle, niin ylimmässä laatikossa olisi kätevä säilyttää meikkejä. Meikkauksen jälkeen purkit ja putelit jäisivät piiloon, kun vain asettaisi Vakka-laatikon kannen takaisin paikoilleen. Vieressä oleva suuri Latern-valaisin antaa hyvän valkoisen valon meikkaukseen.

Iittalaa saunatuvassa

iitala16

Vaikka hetki sitten stailasinkin saunatupamme, en malttanut olla sovittelematta Iittala Interior-tuotteita myös sinne. Ajattelin, että saunatupa olisi ikään kuin opiskelijan pieni olohuone, jonne Vakka-laatikoita voi asetella sohvapöydiksi. Vakka-laatikot sopivat hienosti sohvapöydiksi pieneen olohuoneeseen.

iittala-saunatupa

iittala-saunatupa2

Yhteenveto

Iittalan tuotteissa arvostan käytännöllisyyttä ja ajatonta muotoilua. Esimerkiksi Vakka-vanerilaatikot sopivat niin monenlaiseen säilytykseen, että näkisin niiden käyttöiän olevan elämänmittainen. Ensimmäiset Vakka-laatikot hankitaan jo lapsuudessa ja vuosien mittaan käyttötarkoitusta sovelletaan elämäntilanteen mukaan: ensin laatikoissa säilytetään leluja, teini-iässä vaikkapa meikkejä, vaatteita tai dvd-elokuvia, sitten laatikot matkaavat mukaan ensimmäiseen opiskelijaboxiin ja siitä vuosien kuluessa mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja lopulta ehkäpä omille lapsenlapsille.

Iittalan ajattomat Lantern ja Leimu -valaisimet ovat sijoitus, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Kaunis, ajaton muotoilu ei mene koskaan pois muodista ja valaisimet sopivat monenlaisiin tiloihin, myös julkisiin tiloihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Iittala Interior –tuotteita omaan kotiisi. Saan nimittäin arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Iittala-tuotteita jopa 600 euron arvosta!

iitala-arvonta-tuotehinnat

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mikä Iittalan sisustusuutuus sopisi sinun kotiisi?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua 13.10.2013 klo 24.00 saakka.
Myös Iittalan Facebook-sivulla on käynnissä vastaavanlainen kilpailu.

ARPAONNEA!

EDIT: Kilpailuaika on umpeutunut. Kiitos kaikille osallistujille. Voittaja ilmoitetaan pian.

Iittala Interior –tuotteita on saatavilla Iittala storesta ja Iittala outlet-myymälöistä, Iittalan verkkokaupasta (laajin valikoima), Stockmannilta sekä Carlsonilta (Kuopiossa, Mikkelissä ja Joensuussa).

Blogiyhteistyo

iittala

Kuvissa käytetty Iittalalta kuvauslainassa olevia tuotteita, joista osan bloggaaja saa pitää.

Translation: My styling sponsored by Iittala.

Author

1 415 Comments

 1. Vakka kävisi erinomaisesti vaaleaan sisustukseemme ja pieniin neliöihin. Todella kaunista ja samalla kätevää säilytystilaa.

 2. Jos koskaan, niin nyt toivoisin voittavani. Olen himoinnut Leimu valaisinta kotiini. Pliiis onnetar, valitse minut 😉

  Oletpa keksinyt tuotteille moninaisia käyttömahdollisuuksia!

 3. Kotiimme sopisivat nuo ihastuttavat Iittalat loistavasti, sillä kotimme on selkeälinjainen ja yksinkertainen. värimaailma on mustaa, valkoista ja puuta.

 4. Vakka sopisi meille 🙂 Yöpöytiä olen miettinyt jo pienen ikuisuuden, ja tässähän se olisi! Yksi tai useampi vakka-laatikko.

 5. viivi petterson Reply

  Kaikki sopisivat:-) Erityisesti valkoiset Vakat ja Leimu valaisin!

 6. Monikäyttöiset Vakka-laatikot tulisivat tarpeeseen. Myös Leimu on ihana!

 7. Kaikkihan nuo sopisivat, mutta valkoinen Vakka taitaa olla näistä uutuuksista ehdoton lemppari. 🙂

 8. Latern-valaisimet olisivat niin ihanat. Myös valkoiset vakkalaatikot sopisivat hyvin meidän vaaleaan kotiimme. 🙂

 9. Leimu-valaisin toisi mukavan mausteisen lisän vaaleaan kotiimme. Tosin en nyt heti osaa sanoa, mikä noista tuotteista EI sopisi meille! 😉

 10. Vakka-laatikoilla saisi meidän kodissa ratkaistua useammankin kinkkerän paikan! Sijoittaisin ne joko olohuoneeseen pöydän ja säilytystilan virkaa toimittamaan ja/tai eteiseen samanmoiseen tehtävään. 🙂

 11. Huokaus. Nyt pitäis tärpätä, niin ihania on! Kotiini passaisi noista mikä vaan, eniten kuitenkin huokailen vakka-säilyttimien tai meno-kassien perään.

 12. Iittalalla valtavasti upeita tuotteita, mutta suuri Latern olisi meille erittäin tervetullut!

 13. Leimu valaisin ehdottomasti ja paikkoja olisi monia. Joko makuuhuoneeseen yöpöytävaloksi tai olohuone/työhuone puolelle tunnelmaksi..jopa keittiön työtasolla ikkunan edessä olisi ihana valo pimeisiin syysiltoihin.

 14. Rakastan yhdistellä rouheasti erilaisia tyylejä. Olohuoneessa olen totettuanut marokkolaistyyliä yhdistettynä suomalaisiin klassiko desigiin. Leimu- tai Lantern valaisin tai ruskea Lantern – kynttilälyhty toisivat ihanaa kontrastia kaiken sen ”marrakeshin” keskelle!

 15. Leimu-valaisin on aivan ihana. Se sopisi meidän valkoisen takan hyllylle 🙂

 16. Latern-valaisin, valkoinen 60cm, ah mikä ihanuus! 🙂 Mutta vaikea valinta, muutkin Iittalan tuotteet ovat kerrassaan valloittavia!

 17. Vakka-laatikoilla voitaisiin saada vähän järjestystä meidän huusholliin. 🙂

 18. Kaikki ovat ihania joten vaikea valita mutta suurempi Leimu-valaisin olisi kyllä kaunis!

 19. Huh mikä arvonta. =D Olen kuolannut näitten kaikkien perään jo heti alusta lähtien. Ehdoton suosikki näistä on Leimu-valaisin.

 20. Vakka laatikot olisivat juuri tulevaan kotiimme sopivat ja sellaiset joita sinne olen vain haaveillut 🙂 Kaikki uudet tuotteet ovat kyllä kivoja ja niitä jaksaisi katsella täällä pitkään, olet keksinyt niille kivoja käyttö ideoita.

 21. Kaikki kauniita, mutta Latern-valaisimet sopisi uuteen kotiimme täydellisesti 🙂

 22. Leimu-valaisin (30 cm x 20 cm) toisi ihanasti väriä valkoiseen opiskelija-asuntooni!

 23. Valkoinen Latern-valaisin tai vakka-laatikot hankin vielä kotiani koristamaan! 🙂

 24. Tänne meidän kaksioomme sopisi täydellisesti Vakka- laatikot 🙂 Kaksi valkoista (tai vaikka enemmänkin) sopisi täydellisesti eteiseemme!

 25. Voisin ottaa vaikka kaikki, mutta vakka sopisi erityisesti valkoisena ja vanerisena meille. 🙂 Ihania!

 26. Vakka-laatikot ovat ihania! Kävin hiplaamassa Iittala Outletissa ja olivat ihan superit. Jos eivät olisi niin arvokkaita, olisin jo ostanut. Nyt luotan arpaonneen 😉

 27. Kaikki! Mutta Vakka-laatikot tulisivat tarpeeseen, eikä vaan pelkästä halusta 😉

 28. Leimu-valaisin ehdottomasti, tuleva työhuone vaatii juuri tuon valaisimen.

 29. Suosikkini on ehdottomasti iso leimu, mutta tervetulleita olisi kaikki! Tuotteet ovat tyylikkäitä, ajattomia ja sopivat kotiin kuin kotiin!

 30. Vakka laatikot ehdoton suosikkini, sopii niin moneen käyttöön ja käytännölliset ja tyylikkäät!

 31. Minulla olisi juuri pienen, valkoisen Lantern-valaisimen mentävä kolo kotona. Hakenut sopivaa lamppua jo kauan…

 32. Nämä Iittala -uutuudet ovat niin ihania kaikki! Ehkä eniten kuitenkin miellyttää ja omaan kotiin sopivimmalta tuntuisi Latern -valaisin. Mukana siis arvonnassa!

 33. Latern-kynttilälyhty sopisi ihanasti kotiini! Se on niin ihanan ajaton, voih! 🙂

 34. Kyllähän näistä ihanuuksista kaikki kelpaisivat kotiimme, mutta erityisesti ilahduttavat nuo Vakka-laatikot monikäyttöisyytensä ja ajattoman muotoilunsa takia. Niiden muotokielestä huokuu tyylikkäästi tämän päivän puhdaslinjaisuus yhdistettynä siihen fiilikseen, jota vanhan ajan matkalaukut henkivät.

 35. Voi, kaikki!!! Varsinkin Vakka-laatikot ovat vieneet sydämen molemmissa väreissä ja Lantern-lyhdyt ovat ihania.

  Kiitos muuten hyvistä kuvista. Niiden avulla oli helppo hahmottaa miltä tuotteet näyttävät sisustuksessa. Olen miettinyt juurikin sitä, että voisiko Vakka-sarjan vanerin väriä ja valkoista yhdistää samassa combossa ja nytpä tiedän, että hyvin voi – upealta näyttää. <3

 36. Vakka-laatikot sopisivat meillä useampaankin paikkaan. Yöpöydiksi kasaisin pinot ensimmäisenä!

 37. Vakka-laatikoihin ja meno-kasseihin piiloutuisi kätevästi pienessä asunnossa lapsen lelut.

 38. Valkoinen Lantern-valaisin olisi upea, samoin valkoiset vakka-laatikot 🙂

 39. Keittiö olisi vailla pientä tunnelmavalaisinta, leimu olisi aika ihana. Toisaalta olen pähkäillyt eteiseen jotain mihin laskea avaimet yms. Ja nyt nuo vakka laatikot osoittautuivat tarpeellisiksi 😉

 40. Noita Vakka-laatikoita olen harkinnut yöpöydäksi, sopisivat siihen tarkoitukseen mainiosti. Myös tuo valkoinen Lantern-valaisin toisi ihanaa pehmeää valoa pimeneviin iltoihin. Olisipa onnea tällä kertaa 🙂

 41. Voi keksisin mille tahansa noista tuotteista puoli tusinaa täydellistä paikkaa uudessa kodissamme! (jossa sisutus on vielä totaalisesti vaiheessa) Itselläni juuri tuossa koneen vieressä lojuukin Iittalan uusi kuvasto, josta olen ihaillut juuri näitä samoja tuotteita huokaillen ihastuksesta. Mutta jos on yksi pakko mainita niin sanotaan vaikka tuo suuri Lantern-valaisin olohuoneeseen 🙂 Ihanasti muuten sopii nuo kaikki tyylilliseti raikkaaseen kotiisi. On hieno! (ehkä meidänkin koti joskus.. ;))

 42. Leimu olohuoneen tasolle, Vakkaa säiytykseen ja ne ihananihanat Verson pärekorit mökille. Lantern kävisi ihan minne vaan.

 43. Vakka on ollut suunnitelmissa jo ensimmäisistä vilauksita lähtien, mutta nyt kun näki valkoista ja vanerista yhdistettynä pöydiksi/lipastoiksi alkoi ajatus entisestään kiehtoa 🙂

 44. Kaikki! 😉 erityisesti vakat sopisivat täydellisesti yöpöydiksi… T.Anna-Mari

 45. Vakka-laatikot kolahtivat heti! Olen jo pitkään etsinyt pienen yksiöni eteiseen peilin alle sopivaa lipastoa, jossa voisin säilyttää meikkejä. Heti laatikot nähtyäni sain inspiraation, ja olitkin toteuttanut vastaavanlaisen makuuhuoneeseenne. Alemmissa laatikoissa voisi sitten säilyttää kausivaatteita joita ei tällä hetkellä tarvitse.

 46. Kasa valkoisia Vakkoja olisi aivan ihanat valkoisen lepotuolimme vieressä! Täyttäisin ne sisustuslehdillä ja päälle asettelisin Kivi-tuikkuja, joita meillä löytyy monta eri väriä.

 47. Voi vaikka kaikki nämä! – Mutta ensiksi tahtoisin Latern-valaisimen, korkeana ja valkoisena.

 48. Nämä uutuudet ovat kaikki todella kauniita, taattua Iittalaa 🙂 Valkoinen Lantern-valaisin lunastaisi meillä helposti paikkansa kummassakin koossa, valkeaa valoa syksyyn!

 49. pysyisiköhän meillä ehjänä tuo lantern-valaisin….??ehkä,jos jalkapalloa pelattaisiin vain pihalla 🙂 se olis kyllä ihana! tiitu

 50. Ostaisin tuolla rahalla Vakka -laatikoita omaan kotiin, siskolleni tuparilahjaksi uuteen kotiin Lantern -valaisimen.

 51. Vakasta haaveilevat täällä monet, myös minä. Valkoisille olisi meillä tarvetta. Myös valkoinen Lantern-lyhty sopisi meidän kotiimme. Jännätään…

 52. Noin ajattomista tuotteista on vaikea valita suosikkia. Kaikki olisivat tervetulleita kotiimme.
  Mukana tyylikkäässä arvonnassa.

 53. Kaikki ovat ihania! Tykkään varsinkin värimaailmasta, sopii hyvin syksyyn. Itselleni kuitenkin sopisi parhaiten vakka-laatikot tällä hetkellä omaan kotiin. Kauniita säilytyslaatikoita ei voi koskaan olla liikaa 😉

 54. Oi Leimu valaisin on niin kaunis! Sopisi tunnelmavaloksi olohuoneeseen. Vakkoja olen myös katsellut sillä silmällä.

  Olet stailannut Iittalan tavarat niin kauniisti ja houkuttelevasti, tahtoo kans!! 🙂

 55. Arvonta, mitä ei vaan voi millään jättää väliin… Kaikki tuotteet ovat huikeita ja moneen tilaan sopivia. Itse ihastuin erityisesti vakka-säilyttimiin! Sellaisille olisi monta paikkaa valmiina:)

 56. Olen haaveillut Lantern-kynttilälyhdyistä iät ja ajat, ja sekä valkoinen että kirkas löytäisivät paikkansa meidän kodistamme. Samoin kaltaiselleni hamstraajalle valkoiset Vakka-laatikot täyttäisivät monta tehtävää. Sinä olit keksinyt tosi hienoja käyttötarkoituksia eri tuotteille!
  Aivan upeitahan ne ovat kaikki!

 57. Sydämeni oli viety välittömästi nähdessäni valkoiset Vakka-laatikot! Minulla tuskin on koskaan varaa yhtäkään ostaa, joten lahjakortti kelpaisi paremmin kuin hyvin!

 58. Anna-Maija Vuokila Reply

  Valkoiset Vakka-laatikot sopisivat monenlaiseen säilytykseen (esim. käsityötarvikkeet) ja ovat samalla katseenkestäviä. Vanerisetkin ovat viehättäviä, 50-luvun tyyliä.

 59. kaikki ovat mielestäni kauniita ja ihania, mutta omaksi suosikikseni nousi kuitenkin vakka-laatikko.

 60. Vakka-laatikoille keksisi kyllä monta käyttötarkoitusta, melkeinpä jokaisesta kodin huoneesta. Tosin hienoja ovat kaikki uudet Iittalan tuotteet!

 61. Vakka tai Lantern valaisin, kaikki toki ihastuttavia. Voi voi kun onni suosisi;)

 62. Isompi Vakka kyllä sopisi yöpöydäksi, vaikkapa vanerisena – tuomaan kontrastia valkoista lattiaa vasten!

 63. Siis aivan ihania tuotteita, vakat ja valaisimet! Tervetuloa ne meille 🙂

 64. Kaikki nämä Iittalan uutuudet ovat ihania, mutta Leimu-valaisin on suosikkini. Valaisimelle löytyisi monta sopivaa paikkaa kodissani niin muodon kuin värin puolesta.

 65. Voi mitä ihanuuksia!!!! Voisin ottaa niistä kaikki. Valkoinen Lantern-valaisin on todella kaunis. Meno-kassi huutaa silittelemään ja halaamaan. Valkoinen Vakka on IHANA. Yksinkertainen, tyylikäs ja ah niin kaunis

 66. Mä niiiin haaveilen noista vakka-tuotteista! Kaikki muu on plussaa 🙂

 67. Esitellyistä Iittalan tuotteista pieneen opiskelijapariskunnan kotiimme parhaiten sopisivat Vakka-laatikot, sillä lisää säilytystilaa tarvittaisiin ja kipeästi ! 🙂

 68. Oi minulle kelpaisi vaikka nuo kaikki ja useampana kappaleena. Eniten tarvetta olisi ehkä Vakka-laatikoille, mutta Lantern valaisin sopisi myös hyvin kynttilälyhtyni kaveriksi.

 69. Näistä tuotteista kotiuttaisin useammankin, mutta koska säilytystilaa ei koskaaan ole liikaa, hankkisin tällä kertaa valkoisia Vakkoja.

 70. Eiköhän meiltä löytyisi sopiva paikka ainakin Lantern valaisimelle ja muutamalle Vakalle. Meno kassi onkin jo ostoslistalla.

 71. Loistava palkinto tiedossa, jälleen kerran! Vakka-laatikoille löytyy heti paikka, Lantern pääsee käyttöön, Meno pysyy mukana varmasti. Kaikki käy, tarpeen tulisivat.

  terkuin Sari

 72. Kaikki nämä upeat Iittalan sisustustuotteet sopisivat meidän upouuteen kaksioomme, jonka sisustus on vielä hieman vaiheessa muuton takia. Aivan ihania! Valkoiset Vakat kotiuttaisin mielelläni, säilytystilaa kun kaksiossa on hieman puutteellisesti.

 73. Iittalan Vakka on mielestäni niin kaunis, että kotiuttaisin mielelläni sellaisen meille 🙂

 74. Toiselle valkoiselle Vakalle löytyisi vielä paikka meiltä! Myös Lantern houkuttelee, joten niiden väliltä valintani tekisin jos arpaonni suosisi! 🙂

  Heli

 75. IHANA arvonta, kylläpä vain tämä rouva olis onnessaan palkinnosta! Vakkalaatikko on jo ostoslistalla, mutta olishan sen seuraksi pari lisää ja Loimu-lamppu, niin jo olis tyylikäs! 🙂

 76. Voih, ihana Vakka sopii meillä kyllä joka huoneeseen. Sitä lisää, toivottavasti onni suosii! 🙂

 77. Olin jo vastaamassa, että kotiini sopisi Leimu-valaisin, ja hyvinhän se sopisikin. Mutta kun näin kuinka kauniisti olit asetellut nuo Lantern-kynttilälyhdyt pöydällesi niin ehkä kuitenkin kaikkein mieluiten näkisin ne omassa kodissani. Uusi värikin on upea ja lamppuominaisuus todella kiva vaihtoehto lyhtyjen rinnalle.

  Iittalan uusi kokoelma on niin ajaton ja värimaailmaltaan valkoisen vallitsemaan sisustukseen sopiva, että sanoisin kaikkien noiden tuotteiden sopivan kotiini niinkuin ne olisivat sinne tehty.

 78. Vakka ehdottomasti, haluan saada meidän lasten legot noihin, superkivat, harmi vaan melko tyyris kappalehinta.

 79. Kaikki! 🙂 Etenkin huopakassi. Sopii niin moneen tilaan ja käyttöön.

 80. Iittalan tuotteet ovat laadukkaita ja hyvin pitkäikäisiä. Kaunis muotoilu ja uudet sävyt sopii mielestäni hyvin vaaleaan kotiini antamaan pientä särmää 🙂

 81. No nyt löytyivät kauniit ja käytännölliset, vieläpä ajattomat säilytyslaatikot pienen pojan huoneeseen! Toivottavasti arpaonni suosisi 🙂

 82. Vakka-laatikot ne olisi! Meikkipöytä on hakusessa ja olisi jo peilikin valmiina kiinni seinässä, tämä olisi oiva ja tyylikäs ratkaisu! Toivottavasti parin vuoden päässä olen omassa opiskelijakämpässä jossa Vakka saisi uuden käyttötarkoituksen!

 83. Ehdottomasti kotiimme sopisi parhaiten Vakka:n sekä Leimun! Vaneria ja betonia,koska ne ovat tämän hetken rakkauden kohteitani sisustuksessa.

 84. Vakka-laatikot tulisivat kyllä tarpeeseen pienessä tilassa! Mutta olisi tuollainen isompi latern valaisinkin aika ihana 😉

 85. Leimu-valaisin on ajattoman upea ja toisi kotiini kaivattua valoa ja lämpöä, joita tarvitsen uudessa elämäntilanteessa 10 vuoden suhteen päätyttyä..

 86. Vakka-säilyttimet kiinnostavat erityisesti, mutta myös Leimu- valaisin on upea!

 87. Vakka olis ihana, ottaisin molemman värisiät ja sijoittaisin ne meidän makuuhuoneeseen. Paitsi nuo Lantern-kynttilälyhdyt on kyllä sulostuttavia eli kelpaa nekin. 🙂

 88. Vakka-laatikoille ja Meno-kasseille löytyy paikkoja mistä päin asuntoa vain! 🙂

 89. Kaikki, kaikki, kaikki. Mutta kaikista eniten olisi käyttöä Leimu-valaisimelle. Ihana arvonta.

 90. Lantern-valaisin ja vakka löysäisi meiltä hyvän kodin. 🙂
  Anna E.

 91. Suurempi Leimu-valaisin sopisi täydellisesti olohuoneemme tv-tasolle tuomaan valoa syysiltoihin.

 92. Ihanan paljon kauniita kuvia 🙂
  Vakka-säilyttimet sopisivat meille parhaiten. Haluaisin niitä ainakin valkoisena tytön huoneeseen sekä olohuoneeseen säilömään lehtiä, kirjoja ja leluja.

 93. Ihastuin Meno-kasseihin heti kun näin ne, mutta nyt tämän postauksen jälkeen alan kallistua noihin Vakka-säilyttimiin… Keksisin niille heti vaikka miten monta paikkaa 🙂

 94. Vou, mikä arvonta! Pakko sanoa kyllä toi Leimu -valaisin, se on vaan niin upee.

 95. Kaikki tuotteet ovat kyllä ihania. Mutta tekisin kyllä kaksi yöpöytää noista laatikoista. Ja sitten tuo kassi on kyllä niin hieno. Se voisi olla olohuoneessa lehtikassina

 96. Hei terve mikä kisa!! 🙂 Ensinnäkin aivan käsittämättömän upeita kuvia teidän kodista ja Iittalan tuotteet suorastaan loistavat läsnäolollaan! Itselleni nuo Vakka-laatikot ovat lähellä sydäntä ja sijoittaisin ne sängyn toiselle puolelle yöpöydäksi – ja tietty päälle sopisi upeasti pienempi Lantern-valaisin. Toivon arpaonnea kohdalleni enempi kuin koskaan!!

 97. Olipas kauniita kuvia! Nuo Iittalan tavarat ovat kyllä ajattomia ja tyylikkäitä tulevia klassikoita… Voisin itsekin ostaa kaikkia ainakin yhden mutta jos yksi täytyy valita on suosikkini valkoinen lantern valaisin 🙂

 98. Siis vaikka kaikki! 🙂 Mut ehkä kuitenkin mieluiten Lantern-valaisin valkoisena tai Vakka-laatikot. PS. Kiva arvonta!

 99. Valkoiset Vakat olisivat täydellisiä! Minkä tahansa tosin ottaisin mielelläni vastaan 🙂

 100. Vakka-laatikko sopisi, samoin Lantern-valaisin. Tosin Lanternin Ikea-versio mulla jo onkin.

 101. Moi, minusta useimmat näistä tuotteista sopisi meidän minimalistiseen tyyliin, mutta valitsisin kuitenkin valkoisen vakan mieluiten. Meikkisäilytykseen se taitaisi minulla päätyä. Ainakin ensialkuun.

 102. Leimu. Tai Vakka. Tai Lantern… Ehkä Leimu olisi tähän syksyyn kaikista houkuttavin kuitenkin!

 103. Upea lantern-valaisin (60cm) sopisi varmasti ihan jokaiseen kotiin! Myös Vakka-vanerilaatikot ovat tosi viehättäviä.

 104. Leimu-valaisin olisi varmasti ihanan lämpöinen väriläiskä valkoisessa pelkistetyssä kodissamme.

 105. Vakka-vanerilaatikot sopisivat loistavasti pieneen, vaaleaan kotiimme; laatikoista saisi koottua mm. sivupöydän sohvan viereen. Pakko vielä myöntää, että Lantern-valaisin sopisi tuolle sivupöydälle kuin nenä päähän 🙂

 106. Lasin ja betonin yhdistelmä on vastustamaton eli Leimu-valaisin ja mökille vanerisia Vakka-säilyttimiä.

 107. Kaikki! Mutta jos pitää sanoa vain yksi, niin iso Latern-valaisin!

 108. Ihania uutuuksia Iittalalta! Kuparinruskeat tuotteet ihastuttavat kovasti, joten Lantern kynttilälyhty on ehdottomasti saatava kotiin luomaan tunnelmaa.

 109. Kyllä täällä pienessä kaksiossa olisi käyttöä noille Vakka säilyttimille. Eteiseen, makkariin, olkkariin, keittiöön jne…

 110. Vakka laatikot olisivat erittäin monikäyttöiset ja uudet lamput piristäisivät ilmettä myös

 111. Ihania! Erityisesti tuo Meno-kassi houkuttelisi lehtien säilytykseen, olisi varmasti kätevä ja KAUNIS. Tietty nuo vakatkin ovat ihania, pojan huone kaipaisi yöpöytää=).

 112. Ehdottomasti ihana Leimu olohuoneen tunnelman luojaksi ja vakkalaatikot makuhuoneen yöpyödäksi

 113. Menot sopisivat meillä mainiosti lelujen säilytykseen olohuoneessa. Ja sopisihan niihin lehdetkin säilytykseen, tekeillä oleva tyynyliina ja puikot ja lankakerä, ja ja ja… niitähän voisi käyttää vaikka mihin! Vakkoihin laittaisin pukeutumishuoneessani laukut ja kengät säilytykseen.
  Lantern kynttilälyhty on myös todella kaunis ja sopivan kokoinen!

 114. JenniJohanna Reply

  Olen salaa ihaillut kaikkia näistä uutuuksista. Leimu ihastuttaa minua eniten innovatiivisuudellaan, mutta kotiini ottaisin kyllä Vakkalaatikoita 🙂

 115. Lapsiperheessä ei voi olla liikaa säilytystilaa, joten Vakka-laatikot olisivat enemmän kuin mieluisia 🙂

 116. Iittalan kaikki uudet tuotteet ovat myös minun mieleeni. Sopisivat kaikki myös meille. Erityisen ihastunut olen Vakka-säilyttimiin.

 117. Voi mä NIIN toivon että arpaonni joskus suosisi minua!!!! Toi Leimu-valaisin on unelmien täyttymys, vain hinta esteenä…..

 118. Valkoinen Lantern -valaisin sopisi täydellisesti olohuoneeseemme. Toki myös Vakka -laatikot toisivat ratkaisun useaan säilytysongelmaan!

 119. Kaikki noista kyllä sopisi meille, mutta jos valita pitää, niin Leimu-valaisin olisi mieluisin!

 120. Vakka-laatikot ovat ehdoton suosikki, ne sovipat lähes joka tilaan. Muutkin tuotteet kauniita ja käytännöllisiä. UPEAA Iittala.

 121. Vakka-laatikot sopisivat kätevästi tosiaan vaikka mihin, etenkin meidän opiskelijakämpässämme. Toisaalta Leimu-valaisin toisi tunnelmaa pimeään syysiltaan olohuoneeseen. Harmi että tuotteet ovat sen verran hintavia ettei lähivuosina tule olemaan rahaa niiden ostamiseen… Ehkä joskus sitten 🙂

 122. Kyllä meillä olisi käyttöä Vakka-laatikoille ja myös Leimu-valaisimelle löytyisi paikka olohuoneesta!

 123. Nyt jos koskaan toivoisin voittavani! 🙂
  Vakka-laatikoita himoitsen uuteen kotiimme.

 124. Vau, mikä arvonta. Lanternit ja vakkalaatikot sopis meille ja olisivat enemmän kuin tervetulleita. 🙂 Onnea mukana kokeilemassa!

 125. Valkoiset Lanternit yö/lukuvaloksi makkariin! Menokasseihin voisi piilottaa vähän pehmoleluja tai esim säilöä vähän Duploja. Tai vaikka sitten tyylikkäänä lehtiroskiksena, jonka kätevästi saa kannattua ulos.

 126. Vakka olisi nimenomaan ihana sohvapöytänä pienessä opiskelija-asunnossani, toivottavasti onnetar suosii, olisi ihana voittaa!

 127. Voi, oot onnekas, kun pääset mukaan tällaisiin juttuihin! Niin upea yhteistyökumppani <3
  Meidän kotiin sopisivat Vakat ja Lanternit. Varsinkin se iso Lantern on upea niin lyhtynä kuin valaisimenakin 🙂 Toivontoivontoivon, että arpaonni osuis mun kohdalle!

 128. Iso valkoinen Lantern-valaisin on ykkössuosikkini, mutta varmasti muutkin tuotteet, erityisesti Vakat, löytäisivät paikkansa nurkistamme.

 129. Vakka-laatikot olisivat käteviä ja kauniita kotini sisustuksessa. Myös latern-valaisin toisi ihanasti valoa syksyn ja talven pimeisiin iltoihin. Toivotaan että arpaonni suosii!

 130. Ehdottomasti Leimu-valaisin! Siihen ihastuin jo Hyvinkään asuntomessuilla useammassakin kohteessa ja meille se sopisi aivan täydellisesti!

 131. Tykkään ja paljon. Vakkaan olen jo rakastunut ja sellaisia kotiin haluan, kestää aikaa ja monta käyttötarkoitusta olen sille keksinyt.

 132. Vakka laatikot sopisivat uuteen pikku yksiöömme täydellisesti! Säilytystilaa on kovin vähän joten tyylikäs esillä oleva ratkaisu on hakusessa…sekoittelisin värejä ja rakentaisin laatikoista pieniä torneja eri puolelle asuntoa!

 133. Kaikki, mutta ikuisesta säilytystilapulasta kärsivänä Vakka sopisi parhaiten!

 134. Vakka on ehdoton suosikkini! Olit keksinyt tosi monta tapaa käyttää näitä laatikoita. Tykkäsin etenkin Vakka-pinosta apupöytänä. 🙂

 135. Kaikki iittalan uutuudet ovat ihania,mutta tällä hetkellä tarvitsemme erityisen paljon uusia säilytysratkaisuja ensimmäiseen lastenhuoneeseemme. Tämän vuoksi valkoiset Vakka- laatikot hurmasivat minut!

 136. Ennen olisin vastannut Vakka-säilyttimet, nyt olen umpirakastunut Leimuun! Sen jos jonkun haluan valaisemaan tunnelmallisen ja hiljaisen koti-illan.

  Kiitos Suvi blogistasi, tätä on ilo lukea!

 137. omaan pieneen opiskelija-asuntooni sopisi ehdottomasti parhaiten valkoinen, isompi Lantern-lamppu! tulisi hienosti esiin pienessä asunnossani =)

 138. Nuo vakat olis kivoja! Toivottvasti onni suosii! Uudehkossa kodissa on vielä turhan avaraa…

 139. Leimu-valaisin. Se on aivan ihastuttava ja säväyttäisi sisustustamme kivasti. Nyt kyllä toivotaan arpaonnea! 🙂

 140. Mikä tahansa – mutta eniten hyötyä olisi varmasti Vakka-säilytyslaatikoista. Ihanan monikäyttöisiä 🙂

 141. Vakka- laatikoissa voisin säilyttää perhosidontatarvikkeita. Vaimokin olisi tyytyväinen tähän sisustuksellisempaan ratkaisuun! 😉

 142. Elina Peltoniemi Reply

  Iittalan Lantern valaisin tulisi sopimaan meille uuteen taloon kuin nenä päähän <3

 143. Mä tykkäsin eniten tuosta Leimu-valaisimesta. Se olisi kyllä täydellinen lisä meidän kotiimme :)!

 144. Vakka laatikoilla voisi vihdoin ja viimein saada jotain tolkkua lastenhuoneen sotkuihin… 🙂

 145. Meille sopisi ehdottomasti valkoiset Vakka- säilytysjärjestelmät ja valkoiset Lanternit. Olisivat niin upeat ja vielä valkoisena <3

 146. ehdottomasti kaikki =) mutta jos yksi yli muiden pitäisi valita niin vakka laatikot näyttää hekullisilta.

 147. Vakkaa ja leimua kaivattaisiin meidän huusholliin, ihania. Kuten myös lantern, sitä jo löytyykin.
  Nyt peukut vain pystyyn, jospa kerrankin kolahtaisi! 🙂

 148. Kylppärin sadat purnukat kaipais järjestyksenpitäjää eli Vakka-säilytyslaatikoita kiitos kyllä tähän kotiin!

 149. Vaikea valita yksi kun kaikki kelpaisivat, mutta ehkä Vakka säilyttämiset vetävät pisimmän korren 🙂

 150. Eikä! Nuo ovat kaikki ihania ja ottaisin ihan minkä tahansa kotiimme. Mutta jos täytyy valita niin kyllä tuo Leimu valaisin on jo hankintalistalla!:)

 151. Valkoiset Vakka säilytyslaatikot olisivat ehdottoman hyvät uuteen kotiimme! Käytännöllistä säilytystilaa kauniissa muodossa.

 152. Vakka-laatikot olisivat huippukivoja romujen säilyttämiseen ja itsessäänkin kauniita!

 153. Vakka-laatikot eri kokoisina ja värisinä sopisivat meillä huoneeseen kuin huoneeseen. Ne olivat rakkautta ensisilmäyksellä.

 154. Vakka-laatikot olisivat oivallinen ratkaisu moneen säilytysongelmaan meidänkin kodissa.

 155. Vakka-laatikoille olisi tilausta meidän pienessä kodissamme! Kaunis ja käytännöllinen säilytysratkaisu!

 156. Kaikki ovat ihania, mutta Leimu ja Lantern valaisimet olisivat meille aivan täydelliset.

 157. Leimu olisi täydellinen valontuoja uuteen asuntooni. Myös vakka-säilyttämistä olisi todella apua pienessä asunnossa. 🙂

 158. Ah, kaikki ovat täydellisiä. Lantern kynttilälyhdyt ja valaisimet ja Vakka ja Leimu….. en näköjään osaa päättää : )

 159. voi ei, meidän yöpöydätön makuuhuone oikein huutaa tuota Vakan nimeä!!!

 160. Kotiini sopisi parhaiten valkoiset vakka laatikot ja lantern valaisimet. Pinoaisin vakka laatikoista ”lipaston” ja laittaisin sinne ainaki hiustenhoitoaineet ja välineet. Niille ei ole vielä mitään paikkaa uudessa kodissani 🙂

 161. Rakennamme uuden talon ja sinne sopisi vaikka mitä! Erityisesti tykkään Vakka-laatikoista.

 162. Ihan mahtava arvonta! Vakka laatikoista kokoaisin eteiseen tason mikä vielä puuttuu kodistamme! Myös lanter valaisimen x2 kotiuttaisin yö pöydille.

 163. Isompi Leimu-valaisin toisi ihanasti väriä ja kontrastia olohuoneeseemme.

 164. Kaikki ovat ihania! Lanternille olen menettänyt sydämeni jo aikaa sitten. Se valaisimena olisi kotiini täydellinen, olkkariin, makkariin tai eteiseen.

 165. Ah nuo laatikot! Nyt löytyi vastaus niin moneen säilytys- ja sisustuspulmaan!

 166. Lanterit ovat ylitse muiden, mutta kaikki kelpaisi. Ihania tuotteita kerrassaan.

 167. Vakka-laatikot sopisivat tyttäreni huoneeseen joka juuri aloitti koulun.

 168. Leimu-valaisin, Meno-kassi ja Lantern-valaisin ja -lyhty ovat varsin kauniita. Kyllä kaikki kelpais!

 169. Valkoiset Vakka laatikot sopisivat täydellisesti pienen prinsessani lastenhuoneen säilytyskalusteiksi. Ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja ajattomia, mutta samalla todella toimivia.

 170. Arpaonni ei yleensä suosi minua,mutta nyt on ihan pakko yrittää. Suuri Leimu-valaisin oli suurta rakkautta ensisilmäyksellä. Jospa meidät on tarkoitettu toisillemme 😉

 171. Tykkään kovasti Iittalan tuotteista.meidän uuteen kotiin kävisi nuo laatikot tosi hyvin. Niille löytyisi paljon erilaista käyttöä. 🙂

 172. Kyllä minunkin kotiin sopis kaikki yllä esitetyt tuotteet, sillä niillä on monipuolinen käyttömahdollisuus kaikilla. Leimu valaisin on suosikkini olohuoneeseen pöydälle

 173. Vakka laatikot vievät sydämen mennessään! Niitä voisin ottaa useammankin.

 174. Kannelliset Vakka säilytyslaatikot vaikuttavat täydelliseltä ratkaisulta lasten lelujen säilytykseen olohuoneessa. Niitä voi myös käyttää leikeissä esim. nuken sänkynä tai pinota torneja. Lasten on helppo itse kerätä tavarat kauniisiin laatikoihin leikkien päättyessä.

 175. Vaneriset korkeammat Vakka-laatikot piilottaisi meidänkin Legot kätevästi!

 176. Olen tänä syksynä muuttanut vanhempieni luota opiskelijakämppään ja osa huonekaluista uupuu vielä. Noista vakka-laatikoista saisi mainion yöpöydän. 🙂

 177. Puunvärinen vakka sopisi kuin valettu. Ihmettelenkin miksei sitä jo ole meillä. Toivotottavasti tämän jälkeen on! 🙂

 178. Harri Koskisen Latern valaisimelle olisi paikka meidän olkkarissa. Aivan ihana!

 179. Leimu-valaisin kelpais kyllä meillekin! Ihanaa valoa syksyn pimeisiin iltoihin.

 180. Vakat. Upeita ideoita sai tästä postauksesta – taas kerran. Kiitos siitä!

 181. Kannellinen, puunvärinen Vakka sopisi takuulla olohuoneeseemme. Saat tulla, vaikka itse katsomaan. 🙂

 182. Lantern on ollut lähellä sydäntäni jo pitkään, pidän Harri Koskisen mutkattomasta tyylistä. Tällä kertaa Leimu vie voiton, niiiin hieno se on!

 183. Vaikea valinta Leimu- ja Lantern- valaisinten välillä, mutta Leimu sopisi ehkä meidän kotiimme. Voihhh kun onni suosisi!!

 184. Isoon Meno kassiin ajattelin sujauttaa kaikki lasten nyt käytössä olevat hatut ja hanskat:)

 185. anne lindholm-mattila Reply

  Leimu sopisi pariksi olohuoneeseen Lundian oranssin soihtu-valaisimen kanssa.

 186. Vakka laatikot valkoisina ja huopalaukku. Ihania juttuja olet saanut aikaiseksi!

 187. Oikeasti? Ihan mikä tahansa, vaikka loimu kyllä vie voiton kaikista lämmöllään

 188. Kaikki ovat aivan ihania mutta mieluiten kotiuttaisin Vakka-vanerilaatikon. Kätevä laatikko joka soveltuisi useampaan paikkaan kodissani 🙂

 189. Harri Koskisen visuaalinen silmä on tälläkin kertaa pettämätön. Sanotaan silti… Vakka! 😉

 190. Kaikki sopii meille! Lantern-lamppu ois erityisen kiva ja sitä olen jo kaupassa hypistellyt.

 191. Muutama vakka yöpöydäksi. Meno kassit sanomalehdille, lantern ja leimu tunnelmaa tuomaan. Niin ihastuttavia kaikki! Jospa arpa onni suosii!

 192. Onpa kiva arvonta! Kaikki Iittalan uutuudet ovat kauniita, mutta mieluisin on Leimu-valaisin. Ajaton ja simppeli, mutta omaleimainen – ihana!

 193. Kaikki tuotteet sopisivat meille, etenkin Ruskea lamppu olisi kiva nyt syksyn piristykseksi.

 194. Vakka laatikot sopisivat meille täydellisesti sohvapöydäksi, mukana ollaan!

 195. Haluaisin nuo kaikki!!! Aivan upeita aivan jokainen… Kaikkein eniten haluaisin kuitenkin tuon Leimu-valaisimen, joka on ehkä perushinnaltaan yli oman budjettimme. Sen siis hankkisin 600 euron voitolla ihan varmasti :). Meno-kassin tai Vakka-säilyttimen voisin ostaa vaikka heti, hmm…

 196. Voisin ottaa vaikka kaikki, mutta Vakka-laatikot ovat aivan ihania ja todella monikäyttöisiä!

 197. Kaikki uutuudet miellyttävät silmää, mutta Leimussa on vielä jotain aivan erityistä!

 198. Aivan ihanan tunnelmallisia kuvia. Lantern valaisin sopisi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen meillä. Myös vakat kiinnostavat monikäyttöisyyden vuoksi. Meillä sopisi esim.yöpöydiksi.

 199. Kerrassaan ihania ideoita, kiitos! Asumme melko pienessä kodissa joten monikäyttöiset, aikaa kestävät ja moneen tilaan sopivat huonekalut ovat miltei must jotta saamme pidettyä elämämme järjestyksessä. Kotona tahtipuikkoa heiluttavat yksi ja kolme vuotiaat pojat joiden leikit ovat jatkuvasti levällään olohuoneen lattialla. Tähän asti olemme säilyttäneet leluja koreissa, mutta koska vähintään pari kertaa vuodessa koko suku kokoontuu juhlimaan pikku-ukkoja myös lisäpöydille/laskutilalle olisi jatkuvasti tarvetta. Tilan puutteen vuoksi olenkin haeskellut huonekalua, jossa pystyisin yhdistämään molemmat toiminnallisuudet samaan pakettiin ja nyt sen löysin! Vakka <3

 200. Vakka, leimu ja meno ovat minun suosikkejani en osaisi valita minkä ottaisin kun kaikki ovat niin käytännöllisiäkin!

 201. Vakka-laatikot olisivat erittäin käytännöllisiä ja sopisivat meillä moneenkin paikkaan!

 202. Noihin samoihin kiinnitin huomioni, ehkä meno-kassi poislukien, sillä huopakasseja on ollut jo monessa paikassa. Suosikkini selkeästi Leimu, jonka betoni sopisi nyt olkkariimme betonipöydän pariksi. Ovat vain turkasen hintavia.

 203. Ehdottomasti Meno-huopakassit!! Iskivät heti silmään eikvätkä jätä rauhaan vieläkään

 204. Vakkalaatikot ehdottomasti! neljän muksun pipot, hanskat ja villasukat sais nuohin kätevästi järjestykseen eikä veis paljon tilaa.

 205. Kaikki kalpaisi, mutta suosikkeja Vakka ja pieni Lantern-valaisin. Ja kynttilälyhty.. 🙂

 206. Leimu valaisin suuremmassa koossa koristaisi ja valaisisi makuuhuoneen lipaston päällä kivasti.

 207. Toivoisin voittavani Vakka säilyttimiä.Laittaisin ne yöpöydäksi,koska nyt pöytää ei ole ollenkaan.Leimu valaisin on myös aivan ihana.

 208. Valkoinen 60 cm Lantern-valaisin sekä Vakka-laatikot sopisivat meidän sisustukseen kuin nenä päähän 🙂

 209. Oi, ihania kaikki ja mikä tahansa sopisi kotiimme mutta vakka laatikot on kyllä monikäyttöisiä:)

 210. Kaikki kelpaisi meille mutta suosikki olisi lantern kynttiläjalat, niistä haaveillut jo vuosia…

 211. Vakka-laatikot tulisivat tarpeeseen ja valaisinta eteiseen olisin vailla, jonne Leimu-valaisin sopisi vallan mainiosti :). Kaikki nuo uutuudet ovat todella ihania ja ajattomia.

 212. Vakka sopisi meille oikein hyvin kun 9kk ikäiselle lapselle pitäisi keksiä lelulaatikoita 🙂

 213. Kyllä se olisi tuo valkoinen lantern 60cm valaisin joka toisi hyvää valoa kotiimme ja hymyn avovaimoni huulille 🙂

 214. Hei, Lantern on niin ihana sarja, että sen uusin valaisin saisi muuttaa meille mieluusti. Myös Koskisen huopakassit ovat todella kauniit, nekin ottaisin vastaan ilonkiljahdusten saattelemana!

 215. Vaihtaisin pojalleni Risto-Matti Ratian arkun sijaan Vakka-rasian elämän muistoille. Nyt arkussa on ristiäiskakunkoriste ja syntymäpäivän sanomalehdet.

 216. Waude! Aivan ihania uutuuksia Iittalalta:) Meidän kotiin sopisi parhaiten Lantern valaisimet valkoisena sekä Vakkalaatikot valkosina…molempien hankkimista olen suunnitellut:)

 217. Mä oon menettäny sydämeni ihan totaalisesti näille Iittalan ihanille uutuuksille. Eniten mieleen olisivat Vakka säilytyslaatikot valkoisena, näistä kasaisin pienen sivupöydän sohvan viereen, sellainen kun on ollut hakusessa jo pitkään. Samalla ne toimisivat tärkeänä lisäsäilytystilana pienessä asunnossa. Ja sopisipa siihen päälle vielä tuollainen iki-ihana Lantern kynttilälyhty tai valaisin…

 218. Upea postaus ja varmasti tulee uuteen kotiin hankittua jotain! Iittalan uutuus mallisto on kyllä huikea, voi kun nyt olisi arpaonnea! Vakkarasiat on kyllä sellaisia, että niitä tarvittaisiin ja myös huopakassit ilahduttavat! Voih ottasin mitä vaan, mutta nuo nyt mainittavaksi!

 219. Kauniita ja ajattomia uutuuksia kaikki mutta suosikkejani ovat kyllä Vakkalaatikot 🙂

 220. Valkoisia Vakkoja suunnittelen ostavani eteiseen useampia muksujen talvikamppeita säilyttämään. Olisipa mahtavaa voittaa ne nyt!

 221. Kaikki uutudet löytäisivät kyllä paikkansa!! Eniten himoitsen Leimu-valaisinta ja muutamaa Vakka-vanerilaatikkoa. Oih. Olispa ihana voittaa 🙂

 222. Olen ihaillut valkoista Lantern-lyhtyä ja nyt valaisimena se olisi vielä ihanampi.

 223. Vakka-laatikot sopisivat aivan täydellisest kotiimme. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, nähdessäni ensimmäistä kertaa laatikot. Tässä elämän vaiheessa opiskelija-lapsiperhe ei voi, ku haaveilla laatikoista..:)

 224. Arvonnassa mukana! Olen kovasti miettinyt tuota Meno largea takkapuille (takka keskellä kaikkea ja säilytyskori siis näkyvällä paikalla) ja nuo Vakka laatikot ratkaisisivat niin täydellisesti lastenhuoneen yöpöytä/lelusäilytys/yövalon paikka ongelmani… Lahjakortti tulisi niin tarpeeseen kun tuotteet ovat muuten hieman hintavia… Superarvonta!
  -Tiiti-

 225. Herranen aika mikä arvonta! Itse olen myös kuolannut Iittala Interiorin tuotteiden perään, nyt niitä olisi mahdollisuus saada iso kasa, mmh! Meille sopisi parhaiten Vakka-laatikot. Pieneen kotiin ne sopisivat moneen eri tilaan ja tarkoitukseen, niinkuin olit itsekin laitellut. Ehkäpä onni suosii!

 226. Vakka! Sehän sopii melkein mihin vain niinkuin kuvillasi todistit. Meillä ne sijoitettaisiin makuuhuoneen yöpöydiksi….Kunpa olisi arpaonnea!8)

 227. Tyylikkäälle säilytysratkaisuille on aina tarvetta, joten Vakka on tällä hetkellä suosikkini!

 228. Syksyllä kaikenlaiset lyhdyt ja valaisimet olisivat ajankohtaisimmillaan. Olen aina pitänyt noiden Lantern-lyhtyjen muodosta, joten niitä ja valaisimena sama myös…

 229. Olen erityisen ihastunut vakka laatikoihin. Ne sopisivat hyvin makuuhuoneeseemme yöpöydiksi.

 230. Mikä arvonta! Leimu-valaisin on marraskuun ostoslistalla uuteen kotiin.

 231. Meidän valmistumassa olevaan kotiimme sopisi Leimu- valaisin. Näen sen jo paikallaan olohuoneen ja keittiön välissä olevan, matalan seinän päällä.

 232. Kivaa uutta Iittalalta! Lantern-valaisimen näkisin mieluusti tuomassa tunnelmaa kotiini. Lanternia oon ihaillut ennenkin, mutta oon niin huono polttamaan kynttilöitä.

 233. Ihania kaikki, mutta valitsisin tuon Vakan. Sille löytyisi käyttöä niin pöytänä, kuin säilytyspiilonakin.

 234. Olen miettinyt pitkään eteisen kapeaan tilaan lipastoa, mutta nuo vakathan ovat oivallinen idea siihen! Joten toivon todella arpaonnea!

 235. Olen käynyt tiiraamassa Leimua Iittala Outletissä, ja ihastuin siihen heti uuden Iittalan kuvaston nähtyäni. Se sopisi meille, mieluummin isompana. Iso Leimu-valaisin olisi varmasti passelein. Toivottavasti onnistaa!

 236. Tuo Leimu-valaisin. Se on niin ihanan tunnelmallinen, että korvaisi osittain jopa takan puutetta! Vaikka kyllä nuo Vakka-laatikotkin ovat tosi kivoja, kun voi kätevästi myös pinota.

 237. Voiiiih, valinnan vaikeus ;))
  Kaikki niin ihania, mutta kyllä jos onni suosii minua, niin minä tahdon ehdottomasti lisää valkoista (tietenkin) vakkaa 🙂 Eteiseen koooooorkea vakka torni ”lipastoksi” . Syvä HUOKAUS ja nyt kaikki sormet ristiin, että arpa onni suosii minua, hih 😀

 238. Valkoinen vakka on minusta äärettömän kaunis ajattomalla tavalla. Olisipa mahtavaa jos arpaonni suosisi, näille kun olisi todellakin tarvetta 🙂

 239. Isompi Leimu-valaisin vastaisi täysin meidän olohuoneen valaistustarpeeseen! Paikkakin olisi valmiina pianon päällä.

 240. Vakka-säilyttimillä olisi kovasti käyttöä talvipipojen ja huivien piilottamiseen eteisessä.

 241. Oih, kaikki ajattomina & eleettöminä sopisivat uuteen, juuri remontoituun kotiimme.
  Sydän sykkii erityisesti Vakalle : )

 242. johanna grönholm Reply

  Vakka olisi hakusessa meidän pieneen eteiseen. Nätti kun mikä ja kätevä säilyttää asusteita. Jos jonkun kilpailun olen ikinä halunnut voittaa niin se on tämä=)!!!

 243. Leimu-valaisin ja Vakka- laatikot kelpuutettaisiin meille riemusta hihkuen!

 244. Aah, mikä ihanuus tuo kuparin värinen Lantern-lyhty olisikaan olohuoneeseemme!

 245. Leimu on aivan upea. Näin ensimmäisen Leimun asuntomessuilla kesällä. Siitä saakka se on ollut toivelistalla. Se sopisi täydellisesti syksyn pimeneviin iltoihin.

 246. Voi kuinka upeasti nuo tuotteet sopivat teille ja miten oivallisesti osaat niitä sijoittaa ja tehdä erilaisia yhdistelmiä! Meille haaveilisin valkoisesta Vakka-pinosta tuolla lailla olohuoneen sivupöydäksi.

 247. Upeita tuotteita kaikki, kauniin ja tunnelmallisen Leimu valaisimet näkisin mielelläni kotona !

 248. Nuo kaikki uutuudet passais kotoomme, mutta leimu-valaisin on valloittanut sydämeni.

 249. Ihana postaus, mahtava uutuus vakka, sellaisille olisi tarvetta, niinkuin nyt onnen enkelille joka toisi onnea arvontaan:)

 250. Isoja Vakkoja kummassakin värissä haluaaaaaaaan. Erityiskiitos siitä että kuvista sai hyvän käsityksen näiden koosta.

 251. No meille sopisi vaikka nuo kaikki, mutta ehkä mieluisin olisi valkoinen Vakka. Valaisin diggarina ottaisin mielelläni kyllä tuon Leimunkin. 🙂

 252. Hei,
  Ensin olisin sanonut Leimun, mutta sinun kivat ideat Vakka-laatikoille sai minut himoitsemaan niitä! Juuri tuollalailla päällekäin valkoista ja koivua! Kiitos Suvi ideoista!

 253. Meidän kodin sisustukseen sopisi vakat sekä valkoisina että puunvärisinä. Upeita sisustusratkaisuja olet ideoinut näistä!

 254. Meille sopisi vaikka kaikki, mutta ottaisin ehdottomasti joko Vakan tai Leimun.

 255. JUST kirjoitin sisustuskeiju-jutun blogiini, jossa haaveilin Vakka-laatikoista ja Lantern kynttilälyhdyistä. Vakkaa muutama päällekäin pukeutumishuoneeseen ja pari Lanternia kuparisena olohuoneeseen. Siinä se olis =)

 256. Kaikki tuotteet ovat aivan ihania! Tuotteiden skandinaavinen selkeys vetoaa minuun kovasti ja vaikka valinta on vaikea niin Vakka vie voiton. Se on erittäin kaunis ja monikäyttöinen.

 257. Oi mahtavaa mikä kilpailu. Nuo kaikki Iittalan uutuudet ovat NIIN kauniita. Lapsiperheeseen kuitenkin parhaiten sopisivat nuo vakka laatikot. Luultavasti juuri eteiseen kokoaisin tuollaisen lipaston kuin sinunkin kuvissa. Ihania kuvia 🙂

 258. Vakka on vienyt sydämeni, koska se on niin kaunis ja kätevä pieneen vierashuoneseeni ja moneen muuhunkin paikkaan. Eli sen tahtoisin valkoisena:)

 259. Huikea arvonta! Peukut pystyyn.. Vakka valkoisena ja vanerisena aivan huippu!

 260. Kaikki uutuudet ovat ihania. Mutta vakka laatikoille olisi käyttöä ja Lantern (olikohan se tämän niminen) valaisin sopisi meille.

 261. Omakotitalomme valmistuu lokakuun loppupuolella ja voisin kotiuttaa kaikki Iittalan ihanat uutuudet meille. Jos kuitenkin täytyy valita mieleisimmät, niin vanerinen isompi vakka ja pieni lantern-lamppu ja kynttilälyhty löytäisivät ensimmäisinä uudesta kodista paikan.

 262. Lantern-valaisimet ja lyhdyt ovat ihanimpia! Ja sopisivat meille olohuonetta ja makkaria koristamaan!

 263. vakka-laatikoista saisi kivan yöpöydän, mutta toki leimu-valaisin sopisi siihen päälle kuin nenä päähän. ; )

 264. Vaikka voisin kuvitella meille kaikkia kyseisistä uutuuksista, vakka-säilyttimet vetävät pisimmän korren!

 265. Vakka. Valkoisena. Eiku Lantern. Eiku.. Itse asiassa minkä tahansa noista kotiuttaisin mielelläni!

 266. Lantern-valaisimesta olen haaveillut siitä lähtien kun sen ensimmäisen kerran näin!

 267. Vakka säilyttimet olisivat tosi käteviä ja niistä olisi niin moneen käyttötarkoitukseen. Lastenhuoneeseen leluille ja vaipoille, eteiseen kengille, keittiöön lääkelaatikoksi jne.

 268. Valkoinen Latern-valaisin on kolahtanu mulle ihan täysillä. Niin kaunis 🙂

 269. Vakka-laatikoita haluaisin muutaman. Ja pieni Lantern – valaisin löytäisi varmasti paikkansa meillä. Molemmat ihania!

 270. Oijoi, mikä arvonta! Vakat olisi omiaan meillä! Kahden pienen lapsen perheessä silmää hivelevälle säilytyslaatikolle on aina tilaa. 🙂

 271. Latern lyhdyt ovat suosikkini kaikista tuikkulyhdyistä, joten latern valaisin sopisi hyvin niiden kaveriksi!

 272. Kaikki kävisi meille niin passelisti, että ihan ihmeellistä. Leimu on kuitenkin suosikki!

 273. Vakka-laatikot olisivat haaveena uuden kotimme makuuhuoneen yöpöydiksi, jotenkin koivuiset ovat ihanan ajattomat..Onnea kaikillle arvontaan:)

 274. Kaikki sopisivat varmasti, sillä ovat muotoilultaan melko ajattomia.
  Näin syksyn tullen kaipaan lisää pieniä valoja, ja siihen tuo leimu olisi aika täydellinen. Siitä tulee ihanan pehmeä valo!

 275. Ajattelin nähdessäni näitä uutuustuotteita muissa blogeissa, että teidän kotiin nuo sopisivat kuin nenä päähän, hyvältä siis näyttää!:) Omaan kotiin sopisi varmaankin parhaiten tuo upea valkoinen Lantern-valaisin!

 276. Lantern valaisin on kaunis yksinkertaisuudessaan, mutta myös vakka säilyttimien monikäyttöisyys kiinnostaa. Kaikki tuotteet ovat simppeleitä ja kauniita, niinkuin Suomalainen design yleensä.

 277. Oi oi kaikki ovat niin ihania, mutta jos pakko olisi valita mieluisin, niin kyllä se olisi nuo Vakka-vanerilaatikot. Niihin saisi taiottua piiloon mitä vain 🙂 -Anna-

 278. Kaikki on ihania! Vaikea olisi valinta, jos näistä saisi valita, mutta ehkä tällä hetkellä eniten tarvitsisin Vakka säilytyslaatikoita 2.5 v tytön huoneeseen, jota alamme pikkuhiljaa kalustamaan kunnon lastenhuoneeksi. Siellä sitä tavaraa riittää…

 279. Lantern valaisin, Leimu valaisin tai Lantern lyhty…kaikki kävisi 🙂 Lanternia löytyykin kotoa jo lyhtynä, erityisesti tuo valkoinen miellyttää valaisimessa.

 280. Vakka-laatikot ovat suosikkini ehdottomasti! Joko yöpöydäksi tai olohuoneeseen. Toivottavasti onnetar suosii 🙂

 281. Kaikki on todella ihania! Meille sopis esim. Leimu valaisin erittäin hyvin. 🙂

 282. Leimu on ihana – miten täydellinen sävy ja kuvien perusteella odotettavasti myös miellytävän pehmeä valo.

 283. Lantern-lyhty houkuttelis näin pimeänä vuodenaikana. Vakka olis myös tarpeellinen laskutasoksi.

 284. Olen sisustamassa olohuonetta 60-luvun tyyliseksi. Kirkas Lantern tai iso Leimu sopisivat sinne.

 285. Vakka sopis meille niin täydellisesti! Käytännöllinen joka huoneessa. Toivottavasti arpaonni suosii!! Jään odottelemaan 😉 -.Elina

 286. Vakka ja Meno löytäisivät paikkansa heti! Useammasta vakasta sommittelisin sohvapöydän ja Meno sopisi loistavasti eteisen seinälle koukusta roikkumaan 🙂