Mainitsin parin päivän takaisessa Habitare-postauksessa maljakon, jonka löysin messujen Salonki-osastolta. Tässäpä siitä nyt tarkempia kuvia.

Kyseessä on vanha Arabian maljakko, pohjassa merkinnät GOG/VG eli käsittääkseni kyseessä on Gunvor Olin-Grönqvistin suunnittelema maljakko. Valitettavasti en tiedä tästä maljakosta enempää, enkä googlettamallakaan löytänyt lisätietoa. Harmi, että en älynnyt jututtaa myyjääkään tästä sen tarkemmin. Mutta pääasia on se, että maljakko on minusta todella kaunis ja sopii kivasti kotiimme. Tämä taitaa olla meidän ainoa ja ensimmäinen sininen esine. Toivottavasti maljakko saa vielä saman tyylistä seuraa.

Kannattaa muuten tsekata lisää Habitare-poimintoja esim. Kotilo ja Muoti mielessä -blogeista. Meillä jäi ne uutuudet kuvaamatta, joita noista blogeista löytyy. 🙂

 

Translation: This is an old Arabia vase that I bought from Habitare design fare which is currently being held in Helsinki. I think that the vase looks nice in our modern home, creates a nice contrast. I hope to find more vases like this in the future.

Author

8 Comments

 1. Selkeä muoto ja mahtava väri. Kuviossa ihana siveltimenjälki.
  Muuten Laatutavara.com sivuilla näytti olevan muutama samantapainen maljakko(GOG)Neliö nimellä myynnissä.

  • Juu, eksyin myös Laatutavara.comin sivuille, kun googletin tuota maljakkoa. Tämän sarjan maljakot ovat kaikki käsityötä ja uniikkikappaleita käsittääkseni. 🙂

  • Eikös? 🙂 Pitää hankkia vielä pari samantyylistä lisää, niin saa loihdittua kiva asetelman.

 2. Hauskan näköinen maljakko! Miekin ostin kesällä pari vanhaa Arabian keraamista maljakkoa, joku niissä viehättää 🙂

  • Vanhat maljakot ovat minustakin niin viehättäviä. Tulee vähän kontrastia ja syvyyttä moderniin sisustukseen.

 3. Hei, eksyin tänne tänään ensimmäistä kertaa ja napsautin heti bloglovin listalle.
  Yritin löytää tietoa sohvapöydästä, mistä se on?

  • Kiva, että löysit tänne. Tervetuloa vaan! 🙂

   Meidän sohvapöydät ovat HAY-merkkiset ja malliltaan ”Tray”. Niitä saa monessa eri koossa. Omat hankimme Sisustuksen Koodista.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.