Ruotsalainen Granit ihastuttaa etenkin monipuolisilla säilytys- ja toimistotarvikkeillaan. Ketju laajentui muutama vuosi sitten Suomeenkin ja nykyisin piipahdan Granitissa usein etenkin Helsingin reissujen yhteydessä. Ja löytyyhän brändiltä myös verkkokauppa. Kurkistin brändin syysmallistoon ja ihastuin! Valikoimassa on vaikka mitä ihanaa myös kodin sisustukseen.

Granitin syysmalliston tekstiilien sävyt ovat minusta aivan ihastuttavat! Pidän kovasti juuri tuollaisista pehmeän ruskeista ja tumman okran sävyistä. Nuo sävyt yhdistettynä harmaaseen ja raikkaan valkoiseen on milteinpä täydellinen kombo.

Mallistosta löytyy myös kivoja pikkupöytiä, valaisimia ja mattoja. Sieltä löytyisi esimerkiksi nyt taas hyvin trendikäs pyöreä riisipaperivalaisin. Olen oikeastaan vähän yllättynyt ettei näitä valaisimia näy blogikodeissa tämän enempää, sillä niin suosittuja ne ovat olleet tänä vuonna esimerkiksi Lotta Agatonin stailaamissa sisustuskuvissa. Ja tunnetustihan se mitä Lotta tekee näkyy pian myös sisustusintoilijoiden kodeissa…

Taidolla somistetuista kuvista saa vinkkejä kodista jo löytyvien esineiden ja vaikka väriparien yhdistelemiseen

Minusta on tosi inspiroivaa selata eri brändien upeasti stailattuja kuvia. Siinä samalla oma sisustusinnostus nousee ja saa ideoita omaan kotiin. Läheskään aina se ei tarkoita uuden ostamista, vaan taidolla somistetuista kuvista saa vinkkejä kodista jo löytyvien esineiden ja vaikka väriparien yhdistelemiseen.

Petasin eilen meidän makkariin tummanharmaat pellavalakanat ja näistä kuvista inspiroituneena tekee mieli heittää joukkoon jotain tumman okran sävyistä.

Mikä sinua inspiroi tänä syksynä?


Translation: Granit autumn 2018 collection looks so nice!

Photos: Granit

Author

2 Comments

  1. Murretut värit, ehdottomasti klassiset syksyn värit inspiroivat juuri nyt. Omien sisustusprojektien ollessa jäissä heittäydyin riemusta kiljuen erääseen toisaalla olevaan sisustusprojektiin aivan ylimitoitetulla volyymillä, koska olin niin innostunut verhoilukankaiden sävyjen suunnittelusta. Sammaleinen metsänvihreä, poltettu oranssi, syvä yötaivaan sininen ja tumma luumunpunainen yksin tai vaikkapa yhdessä kuulostaa monelle ehkä liian villiltä, mutta kerrankos sitä syksyssä 😉

    • Suvi M Reply

      Oi, kuulostaapa aivan ihanalta! <3 Minä haikailen juuri nyt etenkin punaruskean sävyn perään, jollaista meiltä ei vielä löydy mistään. Myös sinapin keltainen houkuttelisi kovasti (vähän kuin tuon ekan kuvan viltissä).

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.