Voidaanko jo vähän haaveilla keväästä? Sain nimittäin kurkistaa Annon kevät-kesä 2019 mallistoon ja valoisat, harmooniset kuvat herättivät keväiset ajatukseni. Lämpimiä hiekansävyjä, pellavaa, koripunosta ja kaunista keramiikkaa…

Annon SS19 mallisto on nimeltään Purus, joka tarkoittaa puhtautta. Purus-nimellä Anno haluaa viestiä pohjolan raikkaista kevätaamuista, puhtaasta ilmasta ja ilmapiiristä, jossa on tilaa uusille ajatuksille. Mallisto on harmoninen niin värimaailmaltaan kuin materiaaleiltaan. Anno käyttää pääasiassa luonnonmateriaaleja: villaa, pellavaa, puuvillaa. Sisustusesineissä on kiveä, puuta ja juuttia. Suurin osa tuotteista on käsintehtyjä.

”Kaikki Anno-matot ovat käsinkudottu, kaikki lasivaasit suupuhallettuja, kaikki astiastot, marmorit ja korit käsintehtyjä, antaen jokaiselle näille tuotteelle yksilöllisen luonteensa.” kerrotaan verkkosivuilla.

Tykästyin kovasti malliston lämpimän luonnolliseen väripalettiin, villamattoihin ja ihaniin yksityiskohtiin. Lakanamallistosta löytyy aivan ihanan sävyisiä pussilakanasettejä. Puro ja Pokki ovat brändin uusia saunasarjoja, joihin sisältyy pyyhkeitä, kylpytakkeja sekä saunatekstiileitä.

Minun täytyy myöntää, että Anttilan konkurssin jälkeen olen jäänyt kaipaamaan Annoa, vaikka se ei ole kadonnut mihinkään. Nykyisin Annon tuotteita vain pääsee harvemmin hypistelemään, sillä ainakaan minun ei tule lähdettyä esimerkiksi Iskun huonekalumyymälään pelkästään huvikseen. No, jääpä ihanat heräteostokset vähemmälle…

Author

9 Comments

  • Suvi M Reply

   No niinpä! 🙂 Voi olla, että täytyy minunkin piipahtaa Iskussa… 😀

 1. Annon tuotteet on kauniita, mutta valitettavasti jouduin pettymään vohvelipintaisiin pyyhkeisiin, jotka eivät kuivanneet kunnolla. Työnsivät vettä iholla eteenpäin. Laitoin palautetta Annolle ja neuvoivat pesemään pyyhkeet 5-6 kertaa, niin ongelma poistuisi. En viitsinyt sitä tehdä vaan vein pyyhkeet mökille muuhun käyttöön.

  • Suvi M Reply

   Mietinkin tuota, kun hypistelin pyyhkeitä. Ne vaikuttivat siltä, että eivät kuivaisi ja olivat minun makuun vähän liian ohuita. Mutta kauniitahan ne ovat.

 2. Harmi kun täällä ei myydä Annon tuotteita. Annon tuotteet ovat kyllä kivoja ja värimaailma ennen kaikkea maanläheinen ja kauniin rauhallinen <3 Ihana tuo päiväpeite, mikä on vaalean pellavainen <3. Sekä matotkin oikein nättiä.

  • Suvi M Reply

   Mutta saahan Annoa myös netistä: esim. heidän omasta nettikaupasta tai HobbyHallista… 🙂

  • Suvi M Reply

   Tuo vaalean persikkainen sävy on minustakin aivan huikean ihana! <3 Korit tuovat ihanasti lämpöä.

 3. Anno-entusiastina pakko huikata, että Annoa myy esim Sokos, sekä Helsingissä että verkkokaupassaan. Anno toimittaa tuotteita myös ulkomaille verkkokaupan kautta. Itse en käytä vohvelipyyhkeissä aluksi ollenkaan huuhteluainetta, pyyhkeistä tulee nopeammin pehmeitä. Tuotteet kestävät ja niitä on helppo koordinoida kauniiden sävyjensä ansiosta vuosi toisensa perään uusillakin tuotteilla. Ihanaa esteettistä ja eettistä toimintaa, kiitos Anno <3

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.