Syksyllä sisustaminen innostaa jotenkin erityisesti. Pimenevät illat houkuttelevat viettämään tunnelmallisia iltoja kotona ja silloin tekee mieli laittaa paikkoja viihtyisäksi. Sisustusinspiraationälkään ajattelin jakaa teille kuvia kotimaisen Annon syysmallistosta.

Annolla oli hiljattain melkoinen loppukesän ale, josta vinkkasinkin InstaStoryjen puolella. Itsekin tein alennusmyynneistä muutamia hankintoja kotiin ja mökille. Ostin mm. trikookankaiset pussilakanat ja ne tuntuvat aivan superpehmoisilta! Koska olin ostoksiini niin tyytyväinen, ajattelin että täytyy jatkossa paremmin muistaa tämä ihana suomalainen brändi.

Aiemmin, kun Anno oli osa Kodin 1:stä ja Anttilaa tuli useammin hypisteltyä tuotteita kaupassa. Nykyisin Annon tuotteita myyvät Iskut, joten siellä ei tule samalla tavalla piipahdettua kuin aiemmin esim. Anttilassa. Viime viikolla etsin meidän mökille pitkää mattoa ja mistäpäs muualta se löytyikään kuin Iskusta ja Annon mallistosta! Alehyllystä nappasin mukaan myös ihanan säilytyskorin.

Tässä syysmallistossa lemppareitani ovat kauniit korit ja pouffit. Olen suunnitellut hankkivani Villa Fregatin yläkertaan muutaman lattiatyynyn tai rahin; nämä Annon rahit pääsevät ehdottomasti harkintalistalle. Erilaisista raheista ja lattiatyynyistä syntyy ihana yhdistelmä.

Parasta Annossa ovat minusta luonnonmateriaalit (villa ja pellava) sekä kaunis, harmoninen värimaailma. Pienesineistä löytyy monta persoonallista esinettä, joilla viimeistellä kodin sisustuksen. Ja matot – Annon jokaisessa mallistossa on aina ollut aivan ihania (ja melko sopuhintaisia) mattoja!

Luonnonmateriaalit ja neutraalit väriset tekstiilit ovat aikaa kestäviä valintoja. Tämän syysmalliston trendikkyys näkyy vahvimmin kuvauslokaation valinnassa, mutta itse sisustustuotteet ovat erittäin ajattomia.

Kuvat: Anno Collection

Author

4 Comments

 1. Hei,
  mikä oli Annon trikoopussilakanasetin nimi? Olen jo pitkään etsiskellyt trikoolakanoita, eikä ole tullut vielä sopivia vastaan…

  • Suvi M Reply

   Voi hitsit, kun en muista, eikä suojapussukassa lue muuta kuin ”duvet set”. Mutta minusta näitä trikoolakanoita ei ollut Annon verkkokaupassa kuin tätä yhtä mallia (eri väreissä).

 2. Hei!
  Onko tietoa tuosta karvaisesta Annon rahista? Vai onko edes Annon kun ei mistään löydy…

  • Suvi M Reply

   Kyllä se on Annon mallistosta, mutta onkohan vielä tullut myyntiin…?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.