Habitare-reissullani pääsin piipahtamaan myös Helena Karihtalan yhdistetyssä työhuone- ja galleriatilassa Helsingin Abrahaminkadulla. Tila oli sisustettu kauniisti, joten ajattelin julkaista muutaman kuvan työhuoneelta blogissakin. Vierailuni aikana siellä oltiin juuri ripustamassa Nanna Suden taidenäyttelyä, joten maalauset oli ryhmitelty alustavasti nojaamaan seinää vasten.

Helena ja Kannustalon Mika suunnittelevat tulevia kohteita

Avarassa tilassa on kodinomainen galleriamiljöö, HKI Galleria, jossa on esillä vaihtuva taidenäyttely n. kahden kuukauden välein. Tilan perällä on Helena Karihtalan sisustussuunnittelutoimisto, josta niin monet inspiroivat sisustuskohteet ovat saaneet alkunsa. Esillä on myös Karihtalan suunnittelema Loiste-kalustemallisto, joka koostuu erikokoisista ja syvyisistä moduuleista, joita ei tavoin yhdistelemällä saa rakennettua juuri kuhunkin tilaan sopivan kokonaisuuden.

Nanna Suden maalaukset ovat esillä HKI Galleriassa 8.11.2015 saakka ja näyttely on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 12-17 sekä sunnuntaisin klo 12-15 (osoiteessa: Abrahaminkatu 8, 00180 Helsinki). Käykäähän piipahtamassa siellä jos vain mahdollista!

”PAIPAIT JA HEIHEIT on kooste 11 maalauksesta viimevuosilta, iso osa maalauksista on kesältä 2015. Punainen lanka on vuorovaikutus ja kommunikointi. Käydään näkemisen ja olemisen rajoilla. Eletään se. Merkitään se värein. Ennen kaikkea se on halua elää ja löytää. ”  

                                                                             – Nanna Susi

Translation: A visit to the office and art gallery of one of the well-known interior designers in Finland: Helena Karihtala. The paintings are from artist Nanna Susi. The art gallery is located in Abrahaminkatu 8, 00180 Helsinki and it is open on Tuesdays and Thusdays 12-17 and on Sundays 12-15. 

Author

7 Comments

    • Niinpä! Ihana kotoisa fiilis tuli tuosta päätyseinän levyisestä kirjahyllystä. Siellä oli vaikka mitä ihania kangas- ja tapettinäytteitä. Olisipa ihana selailla niitä vain päivät pitkät ja suunnitella ihania sisustuksia. Heh, ehkä minulla on liian ruusuiset kuvitelmat… 😉

  1. Osaatko sanoa kenen nuo työtuolit ovat? Näyttää juuri siltä mitä olen etsinyt iäisyyden!

    • En kyllä näin äkkiseltään tunnista noita tuoleja. Pidän mielessä kysymyksesi ja palaan asiaan jos saan selville mitkä tuolit ovat kyseessä… 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.