Kun oma sisustustyyli on löytynyt ja pääosa kodin huonekaluista on hankittu sillä silmällä, että ne miellyttävät ja kestävät vuosikaudet, syntyvät sisustuksen uudistukset pienin keinoin. Tänä viikonloppuna päivitin olohuoneen sisustusta vain lisäämällä pitkän verhon ikkunaan ja kuivakukkia maljakkoon. Ilme muuttui heti astetta trendikkäämmäksi.

Olohuoneen suuri sohvapöytä on nyt myös aavistuksen verran eri kohdalla kuin aiemmin. Olemme hankkineet virtual reality -lasit meidän Pleikka neloseen, joten pelihetket vaativat tilaa olohuoneesta. Perheen miesväki oli siirtänyt sohvapöydän lähemmäksi sohvaa, jotta tv:n eteen saatiin enemmän tilaa. Ja kuinka kiva tuo pienikin muutos on! Sattumoisin sohvapöytä näyttääkin nätimmältä lähempänä sohvaa ja näin muhkea mattokin pääsee paremmin esille.

En tänä viikonloppuna ehtinyt käydä ostamassa tuoreita kukkia maljakkoon, mutta onneksi jemmasta löytyi nuo kuivakukat, jotka hankin syksyllä kukkakaupasta. Kuivakukat ja pitkät samettiverhot luovat olohuoneeseen heti astetta ajankohtaisemman ilmeen, vaikka kaikki muut elementit säilyivät ennallaan.

Laitoin samettiverhon ensiksi makuuhuoneeseen, koska kaipasin sinne pitkää verhoa terassin oven eteen. Olin ihan varma, että meidän Pörrö-kissa saa päähänsä kiivetä verhoa pitkin. Verho on kissanpennulle kyllä kiva piilopaikka, mutta ei hän onneksi ole kiivennyt sitä pitkin kertaakaan. Siksi uskalsin laittaa toisen osan verhosta olohuoneen puolelle. Jotenkin tykkään verhosta vain toisella puolella huonetta – en molemmissa reunoissa. Näin syntyy vähän kevyempi lopputulos, varsinkin kun kyseessä on melko raskaat samettiverhot.

Tykkään kovasti olohuoneen tämän hetkisestä värimaailmasta: ruskean eri sävyjä, harmaata, luonnonvalkoista… Etenkin samettiverhojen kermainen sävy on minusta tosi ihana. Tällä ilmeellä mennään varmasti tosi pitkälle kevääseen. Sitten kevään lähestyessä kevennän olohuoneen sisustusta ensimmäiseksi matolla ja vaihdan tämän Tiscan villamaton* tilalle ohuemman Linie Designin maton. Mutta nyt nautitaan talveen sopivista pehmeistä tekstiileistä ja sävyistä.

*Tiscan villamatto saatu aikoinaan blogin kautta

Tältä olohuoneessa näytti aiemmin: Trendiväri tulppaneissa

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.