Blogini lukijat taitavatkin tietää, että olen sisustuslehtien suurkuluttaja. Joka kuukausi luen keskeisimmät suomalaiset sekä ruotsalaiset sisustuslehdet. Yhdellä sisustuslehdellä on kuitenkin erityinen paikka sydämessäni: se on Avotakka. Avotakka on minulle tuttu lapsuudestani saakka, sillä äitini on tilannut sitä ensimmäisestä numerosta lähtien. Enpä olisi silloin lapsena uskonut, että jonain päivänä minäkin olen osa Avotakan tiimiä (blogini ja silloin tällöin lehtijuttujenkin myötä)!

Avotakka on suomalainen klassikko siinä missä rakkaimmat sisustusbrändimmekin. Lehden tyyli on vaihdellut vuosien varrella, mutta aina olen löytänyt siitä inspiroivaa sisältöä ja kauniita suomalaisia koteja. Avotakan tyyli on minusta sopiva sekoitus tyylikkyyttä, rentoutta, trendejä ja persoonallisia sisustusratkaisuja.

avotakka-9716

Avotakka-arvonta

Olen hyvin iloinen, että Avotakka on osa Valkoisen Harmajan kevätarvontoja. Sain arvottavaksi peräti kolmelle onnekkaalle 6 kk Avotakka-lehtitilauksen (palkinnon arvo on 53,40 €). Palkintotilaus on määräaikainen, joten se päättyy itsestään 6 kk kuluttua.

voita_avotakkatilaus

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin mikä on sinusta parasta Avotakassa.

Ehdit osallistua arvontaan pe 28.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon kolme onnellista voittajaa. Voittajat julkistetaan sisustusuutisissa su 30.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan sisustusuutisissa su 30.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


 

Author

348 Comments

 1. Uusi modernimpi sisältö inspiroi haaveilemaan ja väliin myös toteuttamaan uudistuksia sisustuksessa 🙂

 2. Parasta Avotakassa on erilaisten kotien esittely. Koteja Suomesta ja myös maailmalta.

 3. Parasta on mielestäni se, että Avotakasta löytyy uusimpia trendejä, mutta kuitenkin tyyli pysyy koossa. Lisäksi tykkään lukea suomalaisia sisustuslehtiä.

 4. Avotakka esittelee monenlaisia koteja ja paljon suomalaisia koteja.

 5. Nina Sassali Reply

  Avotakka on monipuolisuudessaan todella inspiroiva tietopläjäys. Tarjoaa ammattimaisia niksejä, ylipäätänsä viihdyttävä.

 6. Parasta on se, että siitä löytyy usein pieniä vinkkejä joita voi helposti soveltaa omaankin kotiin.

 7. Paras sisustuslehti mielestäni. Parasta siinä on useilla sivuilla olevat kuvat kauneista kodeista.

 8. Avotakka kuuluu omiinkiin suosikkeihin, jo lapsesta/nuoresta pitäen. Tällä hetkellä ei itselle avotakkaa tule mutta ostn välillä irtonumeroita. Avotakassa sisustusjutut on useimmiten lähellä omaa makuani, eli sieltä kyllä ammentaa inspiraatiota roppakaupalla! Se on se paras anti 🙂 mukana arvonnassa!

 9. Rentous ja monipuolisuus. Uskoisin, että Avotakka tarjoaa ihan kaikille kukkaroille toteutettavia ideoita ja koteja.

 10. Avotakka on monipuolinen ja kaiken kaikkiaan ihana lehti ja sopii kaikille. Ollut suosikkini jo lapsuudestani saakka.

 11. Avotakka on tullut minulle monta vuotta. Erilaisten kotien kivat sisustusideat

 12. Omaan makuuni sopivaa sisustusinspiraatiota. Mielenkiintoisia kotiesittelyitä.

 13. Avotakassa näkyy:

  – ajattomuus

  – ajanhenki ja

  – ammattilisuus

 14. Laadukas lehti mielestäni ja pysynyt sellaisena myös! Esittelee erilaisia koteja. Ja kansikuvat ovat lähes aina kauniita ja inspiroivia. Lehteä kelpaa pitää esillä!

 15. Sisällöllisesti laadukas, visuaalisesti houkutteleva, monipuolinen, paljon inspiraatiota ja vinkkejä sekä pienemmän että kalliimman budjetin kokeiluihin!

 16. Avotakassa esitellään ihanan monipuolisesti erilaisia koteja. 🙂

 17. Koti meidän Reply

  Arvonnassa mukana! Olisi mukava olla voittaja ja tutustua tähän kotimaiseen sisustuslehteen, joka on minulle tuttu vain nuoruusvuosiltani. Terveisin Tuija

 18. Upea lehti, klassikko joka täytyy lukea kannesta kanteen heti kun postilaatikkoon ilmestyy.

 19. Arvonnassa mukana.Välillä olen tilannut lehteä ja ostelen myös kirpparilta.Olen myös sisustuslehtien innokas lukija.

 20. Lea Wiklund Reply

  Sisustusideat. Minulle tuli Avotakka vuosia vuosia sitten kun ei oikeastaan ollut vielä muita samantyyppisiä lehtiä. Nyt tilaan ja ostelen mitä milloinkin. Olisi tosi kiva saada tutustua uudestaan Avotakkaan☺

 21. Avotakan esittelemien kotien tyyli on yleensä kiva, skandinaavinen. Ja lehti muutenkin!

  Tykkään myös jutuista, joissa on esitelty uusia sisustusesineitä/huonekaluja.

 22. Avotakassa on monipuolisesti luettavaa ja erityisesti minua kiinnostaa kauniit kodit. Myös sisustusjutut ovat kivoja ja näin keväällä on kiva lukea myös puutarha- ja viherkasviaiheisia juttuja.

 23. Kauniiden kotien esittely ja tuttu lehti jo vuosien takaa tekevät Avotakasta samalla kertaa tutun että uuden!

 24. Uudet ideat ja värit. Niiden yhdistäminen omaan kotiin. Luo inspiraatiota!

 25. Sisustuslehtien klassikko. Varastossa minulla myös erittäin vanhoja lehtiä keräiltynä 70-luvulta.

 26. Sisustusideat ja kauniit kuvat (sekä tietenkin oma aika sitä lukiessa).

 27. Itse luen sisustuslehtiä siten, että ensin selaan kaikki kuvat läpi moneen kertaan ja sit alan vasta lukea juttuja Avotakka on myös minun suosikkini – juurikin kauniiden kuvien vuoksi, niistä saa inspiraatiota

  • Kotiesittelyt ja yllättävälläkin tavalla sisustusta sivuavien uutuuksien esittely.

 28. Monipuolisuus, inspiroivat kuvat ja sisältö kokonaisuudessaan on loistava!

 29. Ihana palkinto! 🙂 Avotakassa mielestäni parasta on monipuoliset ja inspiroivat kodit.

 30. Tykkään kanssa Avotakasta. Jotenkin iskee meikäläisen makuun. Sitä kautta olen käytetyn tuolinikin ostanut, ihana on.

 31. Monipuolisuus, pitkäikäisyys ja sen luoma ”turvallisuus” lehden jatkostakin

 32. Monipuolisuus, sieltä löytyy kaikkea kotiin ja asumiseen liittyvää niin sisälle kuin uloskin.

 33. Sisustusideoiden lisäksi parasta lehdessä on nimenomaan sen herättämät muistot omasta nuoruudesta, kun lapsuudenkotona aina luin lehteä, jonka tilaaja äiti edelleenkin on.

 34. Avotakka tuo esille sekä sisustuksia että muuten ajankohtaisia aiheita. Pidän designin taustoja valaisevista jutuista. Kiitos, että välillä eksytään kauaksikin varsinaisesta ydinalueesta. Hyvää oivallusta oli kirjoittaa MM-taitoluistelukisojen aikana suomalaisesta taitoluistelusta!

 35. Paras sisustuslehti! Upeat kuvat, monipuoliset jutut, inspiroivia ideoita.

 36. Minulla on samanlainen historia Avotakan suhteen. Äiti tilasi lehteä jo, kun olin pieni ja silloinkin ahkerasti niitä selasin. Inspiroivat kuvat ovat ovat mielestäni parasta.

 37. Kauniit kuvat. Olen vasta hetki sitten löytänyt innostukseni sisustamiseen ja sen myötä sisustuslehdet ovat alkaneet kiinnostaa.

 38. Irene Koukku Reply

  Monipuoliset kodit tyyleiltään ja eri budjeteille sopivia ideoita yms.

 39. Inspiroivat sisustusjutut (mm. kattavammat kotiesittelyt ja pienemmät sisustusvinkit) 🙂

 40. Monipuolinen klassikoista uusimpiin trendeihin. Jokaisesta lehdestä löytyy aina jotain unelmoitavaa.

 41. Parasta on kyllä erilaiset kodit! Vaikka kaikki ei olekaan omaa makua, niin niistä saa usein itsekin inspiraatiota. Oma tyyli onkin muuttunut rohkeammaksi tässä viimeisten vuosien aikana ja siitä kuuluu kyllä iso kiitos blogeille ja sisustuslehdille. Mutta Avotakassa on suuri plussa myös sen tuttuus, se on aina ensimmäinen lehti jonka kannen silmäilen kaupassa.

 42. Sisustusvinkit ja mielenkiintoiset kodit, joista saa inspiraatiota omaan kotiin.

 43. Monipuolisuus, lehdestä löytyy aina omaan sisustussilmään sopivia ideoita:)

 44. Tavallisten ihmisten tavalliset, kauniit kodit, joita ihana katsella ja haaveilla uusista sisustusideoista.

 45. Laadukkuus, visuaalisuus, monipuolisuus. Sekä viimeisien sivujen ”fiiliskuva” (on tullut useamman repäistyä tauluksi). Avotakka on todellinen kultakimpale!

 46. Muistan myös lehden lapsuudesta asti ja pidän sen rentoudesta ja monipuolisuudesta. Todella kivasti tehty lehti.

 47. Laadukas ja monipuolinen lehti. Mukavaa luettavaa paljon joka lehdessä.

 48. Paljon sisustusvinkkejä, mutta eniten pidän kauniiden suomalaisten kotien esittelyistä.

 49. Monipuoliset kotiesittelyt ja kauniit kuvat, niistä on ihanan helppoa ammentaa inspiraatiota!

 50. Kesää odotellessa... Reply

  Monipuolinen ja kotimainen sisältö, joka antaa inspiraatiota myös rikkoa tuttuja ja turvallisia linjoja sisustuksessa. Ajanhermoilla ja antaa ihania ideoita lähestyviin kausiin!

 51. Avotakassa on ihania kuvia ja aina kaunis lehden kansi.

  Harmi, kun lehtien hinnat ovat nousseet niin paljon, ettei raaski ostaa niitä, kuin harvoin.

 52. Avotakka on perinteinen, ajaton lehti. Mukavinta on lukea kotiesittelyjä ja seuraan fb kautta myös ihania kuvia.

  Pia

 53. Avotakka on ollut kestosuosikki jo yli 20 v. Se ei ratsasta pelkästään trendien perässä vaan sisältö ja esitellyt kodit kestää aikaa. Lehti on monipuolinen eikä siis keskity vaan tietyn sisustustyylin tarjoamiseen .

 54. Uudet ja raikkaat ideat inspiroivat minua. Tärkeää on myös kotimaisuus!

 55. Mielestäni kotimaisuus on nykypäivänä aina mahtavaa ja se, että monipuolisuudellaan lehti on pystynyt vuosien aikana aina olemaan mielenkiintoinen. Erilaisten kotien esittäminen on myös niitä lempijuttuja.

 56. Parasta on kauniit kuvat ja kertomukset suomalaisista kodeista, joista on pidetty huolta enemmänkin suurella sydämellä kuin kukkarolla. Sellaisia juttuja lukiessa tulee hyvä mieli.

 57. Sisustusideat ja kotien esittelyt kiinnostavat eniten! Avotakka kuulostaa olevan juuri sellainen!

 58. Avotakasta saa ihania ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustukseen 🙂

 59. Kauniista kuvista saa inspiraatiota oman kodin sisustukseen. Myös laadukkuus on iso tekijä!

 60. Avotakka on kaikenikäisten sisustuslehti, joka näyttää myös trendien ulkopuolelta olevia persoonallisia sisustuksia ja ideoita. Lapsuudesta asti muistan tämän lehden.

 61. Avotakka on tuttu ja turvallinen. Jutut ovat kiinnostavia ja sisältö on monipuolinen. Lehti on luotettava ja rakas. Pysyn lehden avulla mukana sisustustrendeissä ja saan upeita ideoita, joita voin soveltaa oman kotini sisustamisasioissa. Uudet ajatukset ja neuvot ovat aina tervetulleita. Kodista tulee kaunis, kun poimii vinkkejä Avotakasta!

 62. Uudistumisen myötä olen löytänyt lehden uudelleen: monipuolisuus.

 63. Avotakka oli ensimmäinen lehti, jonka tilasin omaan kotiini. Luotan lehden laatuun, ammattitaitoisiin löytöihin, haluun tuoda lukijoiden saataville hyviä ratkaisuja.

 64. Parasta ovat inspiroivat jutut erilaisista kodeista! Avotakassa esitellään monipuolisesti erilaisia koteja, eivätkä kaikki ole sellaisia perinteisiä ”suoraan sisustuslehden sivuilta ja toistensa kopioita”-asuntoja. Minusta on kiva bongata ideoita runsaista ja rönsyilevistä, tai oikein värikkäistä kodeista, vaikka ne eivät omaa sisustusmakua täysin vastaisikaan kokonaisuutena.

 65. Kyllä parasta on uusiutumiskyky, vuodesta toiseen tuntuu ajankohtaiselta.

 66. Inspiroivat, tyylillä otetut kuvat sekä monipuolisuus lehden sisällössä.

 67. Suomalaisuus ja suomalaiset kodit mäkyvät vajvasti. Alkuperäisartikkelien määrä ilahduttavaa. Pitkä ”historia” – avotakkaa luettiin jo lapsuuden kodissa.

 68. Kauniit kuvat ja kodit tuovat inspiraatiota ja uusia tuulia omaan sisustukseen. Tuttu ja lämminhenkinen lehti jo lapsuudenkodista:)

 69. Uusia sisustuslehtia tulee ja välillä menee, mutta Avotakka on pysynyt mukana hyvin pitkään. Avotakka on muuntautumiskykyinen, mutta kuitenkin omaleimainen lehti.

 70. Muutamia irtonumeroita lukeneena Avotakassa on ollut parasta upeat kuvat ja mielenkiintoisten kotien esittelyt! Olisipa ihana tutustua lehteen paremmin 🙂

 71. Ensimmäisen kerran sisustuskärpänen puraisi, kun pääsin lukemaan äidin tilaamaa avotakkaa teini-ikäisenä. Parasta siinä oli sen monipuolisuus ja ihanat ideat. Jokaisessa numerossa oli upeita kuvia inspiroivista kodeista. Aina löytyi jotain, mistä unelmoida tai idea, jonka pystyi itsekin toteuttamaan.

 72. Mukana. 🙂 Parasta on kaikki designvinkit ja sisustuksen uudet tuulet.

 73. Tykkään erityisesti lehden monipuolisuudesta ja inspiroivuudesta. (:

 74. Avotakasta on löytynyt monenlaiselle sisustajalle inspiraatiota kautta aikojen.

 75. Pingback: Sisustusuutiset 16/2017 - Valkoinen Harmaja

 76. Parasta avotakassa on tunnelma, se että jutut tuntuu helposti lähestyttäviltä ja ne herättää inspiraatioita. Aito.

 77. Pitkästä iästä huolimatta Avotakka on pysynyt edelleen ajanhermolla. Parasta Avotakassa on se, että sieltä löytää edelleen uusia ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. En ole koskaan tilannut lehteä, vaan lukenut satunnaisia numeroita ja aina ihastunut lehden kuviin!

 78. Avotakasta löytää aina jonkin asian tai idean, jota ei edes tiennyt tarvitsevansa kotiin

 79. Suomalaisuus, laadukkuus, klassisuus ja inspiroivuus tulevat ensimmäisenä mieleen Avotakasta. Ei ole koskaan tarvinnut pettyä lehden sisältöön.

 80. Tiia / Black + White = Grey Reply

  Avotakassa parasta on inspiroiva kansikuva, joka lupaa aina laadukasta sisältöä – tähän päivään mennessä en ole pettynyt kertaakaan. 🙂

 81. Heippa! Minusta Avotakassa on parasta monipuolisuus. Lehti ei ole selkeästi yhden tyylin lehti, vaan se esittelee esim hyvin erilaisia koteja ja ideoita ennakkoluulottomasti.

 82. Parasta on laajat kotiesittelyt, joissa pääsee kurkkaamaan kauniisiin sisustuksiin!

 83. Tykkään lehden tyylistä esitellä niin uusia kuin vanhojakin koteja, jokaiselle jotakin. Nyt onkin mennyt muutama vuosi ilman kotiin tilattua lehteä, mutta ehkä seuraava voisi olla vaihteeksi Avotakka, siispä mukana arvonnassa.

 84. Ehdottomasti monipuolisuus, suomalaisuus ja kauniit kuvat. Avotakkoja löytyy jo kotoa vino pino ja olisin ikionnellinen, jos arvonnassa kävisi tuuri!

 85. Parasta on kauniit kodit, ideat ja inspiraationlähde, unohtamatta sen ilon, kun se löytyy postilaatikosta!

 86. Klassikko. Monipuolinen ja mukavasti taas nostanut tasoaan. Väliin pieniä notkahduksia, mutta suomalaisella sisulla aina hetken päästä takuuvarmaa kamaa!

 87. Avotakka onnistuu olemaan houkutteleva ja inspiroiva olematta liian elitistinen

 88. Parasta Avotakassa on sen tarjoama inspiraatio, haaveilu, ja hetken oma aika hektisen pikkulapsiperheen arjen keskellä 🙂

 89. Avotakasta saa ennen kaikkea inspiraatiota. Aina myös on kiinnostavaa nähdä muiden kauniita koteja.

 90. Avotakassa on parasta se, että siitä löytyy omaan sisustusmakuuni sopivaa sisältöä 🙂

 91. Kauniit ja inspiroivat kuvat. Suomalaisen muotoilun esille nostaminen.

  Tiina

 92. Kotimainen, laadukas, ajankohtainen ja tyylikäs. Kotiesittelyt ovat aina mielenkiintoisia, tosin toivoisin mukaan myös enemmän väriä ja rohkeita sisustusvalintoja, toki hyvällä maulla ja tyylikkäästi toteutettuna.

 93. Monipuolinen kattaus suomalaisia koteja ja hauska päätoimittaja Kari-Otso.

 94. Avotakka on laadukas ja kaunis, sopiva kombo ajan trendeistä ja säilyvistä klassikoista.

 95. se on monipuolinen ja kattava. ja hyvät kuvat ja vinkit inspiroi paljon

 96. Ehdottomasti kauniit kuvat, joista inspiroituu sisustamaan omaa kotiaan.

 97. sari laulaja Reply

  aivan ihana lehti, tulee lapsuus mieleen, sillon kun äiti luki avotakkaa niin sitä ei saanut häiritä, se oli sitä äidin omaa aikaa, ja sama homma meillä…ihana lehti, ja ihanat kuvat !

 98. Parasta on kauniit kuvat ja ajankohtaiset sisutustrendit joista saa hyviä ajatuksia oman kodin uudistamiseen:)

 99. Helena Sonninen Reply

  Kauniit kuvat ja hyviä sisustus vinkkejä v suomalaisiin koteihin .

 100. Monipuolisuus ja kauniit kuvat inspiroivat pohtimaan omaa sisustusta.

 101. Jari Kalliomäki Reply

  Avotakassa näkyy vuosien kokemus ja tieto. Monipuolinen lehti, tykkään 🙂

 102. Monipuolinen katsaus suomalaiseen sisustusmaailmaan ja kansainväliseenkin. Vinkkejä ja ideoita omaan kotiin ☺

 103. Kaikki. Lehti on uudistunut vuosien saatossa, mutta alkuperäinen tuntu on säilynyt.

 104. En osaa vastata kysymykseen, sillä luen enemmän kirjoja kuin lehtiä. Mutta mielellään tutustuisin ko lehteen.

 105. Lehdestä on kiva napsia vinkkejä omaan sisustukseen. Monipuolinen tarjonta kohtaa varmasti kaikenlaiset lukijat.

 106. Lehden kauniit kuvat antavat siivet haaveille ja unelmille, joilla päästä hetkeksi arjesta irti.

 107. Hannele Härkönen Reply

  Monipuolinen ja mielenkiintoinen lehti. Sitä voi selailla uudestaan ja uudestaan.

 108. Lehti on monipuolinen sisällöltään ja myös kevyemmälle kukkarolle antaa kivoja ideoita. Lehti on kaunis katsella, kuvat inspiroivia.

 109. Monipuolinen lehti, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin luettavaa/katsottavaa iästä riippumatta. Itselläki löytyy lapsuudesta muistot äidin avotakka lehdistä.

 110. Kauniit inspiroivat kuvat! Lisäksi olen löytänyt lehden perusteella itselleni monta uutta suosikkituotetta. Ihanaa luettavaa kannesta kanteen!

 111. Taittajan silmää viehättää lehden visuualisuus 🙂

  Tykkään myös, että avotakassa esitellään eri tyylisiä koteja, eikä pysytä tiukasti yhdessä genressä. Olisi ihana saada lehti postiluukusta!

 112. Minuun vetoaa se, että Avotakka on juurikin sieltä lapsuudesta asti tuttu lehti, joka on onnistunut pysymään aina ajankohtaisena. Lehdessä esitellään monipuolisesti erilaisia koteja eikä jämähdetä yhteen tyyliin. Lisäksi kodeista ja muista kuvista saa toteuttamiskelpoisia vinkkejä myös opiskelijabudjetille. 🙂

 113. Lehdessä on esitelty erilaisia koteja kauniisti ja monipuolisesti, lisäksi Avotakka tarjoaa viimeisimmät sisustuksen tuulet unohtamatta klassikoita 🙂

 114. Avotakassa on aina mielenkiintoista luettavaa ja kuvia joista voi saada inspiraatiota omaan kotiin.

 115. Suomalaisten kotien esittely, kauniit kuvat ja mukavasti uutuuksia.

 116. Avotakka on parantunut vuosien myötä.

  Oikeastaan ainoa sisustuslehti, jota säästän pidempiäkin aikoja.

  Hienot kuvat ja muutenkin jutut mielenkiintoisia.

 117. Suvi Keturi Reply

  Avotakka on ihana sisutuslehti, jota odottaa. Avotakka esittelee ihania koteja, on tyylikäs ja laadukas sisustuslehti.

 118. Töissä ollessani tilasin Avotakkaa lähes säännöllisesti. Rakastan lukea ja katsoa ihmisten koteja, niin tavallisten kuin julkkisten. Sisustusideoita on aina kiva saada. Tyylikäs, laadukas lehti, ollut jo vuosikymmenten ajan. Nyt olisi aikaa lukea, kun olen eläkkeellä.

 119. Tanja Korva Reply

  Monipuolisuus, hyvät arjen vinkit milloin mihinkin, ihanat erilaiset kotiesittelyt ja vuodesta toiseen laadukkuus ja ajanmukaisuus

 120. Avotakka on monipuolinen lehti, josta saa inspiraatiota sekä helposti toteuttettavia vinkkejä oman kodin sisustukseen.

 121. Monipuolisuus, ja tietenkin kauniit kodit. Hyviä vinkkejäkin olen lehdestä saanut.

 122. Avotakka on klassikko, joka ilahduttaa ja yllättää tuoreudellaan!

 123. Kotiesittelyt ja sisustusvinkit, joilla voi helposti päivittää kodin ilmettä.

 124. En osaa sano mikä olisi parasta kun en ole lehteä lukenut kuin joskus ehkä muutaman kerran. Tutustuisin lehteen kyllä mielellään.

 125. Meillekin avotakka tuli aikanaan äidilleni. Parasta avotakassa on yksinkertaisesti informaation Laadun, Monipuolisuudrn ja Ajattomuuden tuntu! Ei olla yhden ja ainoan trendin perässä.

 126. parasta avotakassa on että se täyttää kuivien, mielikuvituksettomien, rikkaiden ihmisten elämän turhalla sisustusjeesustelulla, jolloin he eivät rupea vaikka hakkaamaan mummoja tai vetämään huumeita.

 127. Parasta viimeaikoina ovat olleet kotiesittelyt. Muutenkin tyylikäs lehti.

 128. Ajankohtaisuus! 🙂 Avotakka on kunnon paketti kaikkea, mitä sisustuslehdeltä kaipaa.

 129. Upeat, kotimaiset sisustuskuvat ja mielenkiintoiset pidemmät artikkelit sisustusalalta.

 130. Avotakka kunnioittaa hyvin klassikkoja siis huonekaluja ja muotoiluja, siitä olen hyvin iloinen.

 131. Henna Holappa Reply

  Avotakka on luotettava kun haluaa tietää miten kannattaa sisustaa ja hankkia huonekaluja ja muuta irtaimistoa, kauniit kuvat.

 132. En ole lukenut joten vaikea sanoa. Sisustusjutut kiinnostavat kyllä!

 133. Mukana! Olisipa mahtavaa voittaa 6kk lehdet äidille, joka voisi kierrättää lehdet eteenpäin minulle 😉

 134. Avotakka on mielestäni paras suomalainen sisustuslehti. Tykkään erityisesti kotien esittelyistä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.