Olen viime aikoina hurauttanut pariin otteeseen läheiseen Pietarsaaren pikkukaupunkiin ostoksille. Se on kivaa vaihtelua ja Pietarsaaressa on oma viehättävä tunnelmansa. Siellä sijaitsee myös länsirannikon kaunein sisustusputiikki: Legera. Legerassa on ihastuttava pikkuinen Flower Bar -kukkapuoti, josta saa aina sesongin kauneimmat kukkaset. Cecilia valitsee sinne usein myös vähän erikoisempia lajikkeita; nyt ostin kimpun upeita Garden Rose Juliet -ruusuja.

Ruusut eivät sinällään ole lempikukkiani, mutta tämä lajike ei oikeastaan edes näytä ruusulta. Kukka muistuttaa ennemminkin pionia – se on yksi lempikukistani. Pidän todella paljon tällaisista kerrotuista kukinnoista. Hennon persikkainen väri on myös ihana.

Vaikka pohjimmiltaan sisustustyylini on skandinaavinen, tykkään rikkoa liian pelkistettyä tunnelmaa eri tavoin. Runsaat kukat ovat yksi esimerkki siitä. Näin kokonaisuudesta syntyy minusta sopivan rento ja kotoisa yhdistelmä, eikä skandinaavisen moderni sisustus jää liian kylmäksi.

Minusta on hienoa, että kukkakauppiaat valitsevat myymälöihin erikoisempiakin lajikkeita. Niitä lisää!


Translation: I bought these lovely Garden Rose Juliet flowers from the cute little shop Legera. I usually do not particularly like roses, but this type resembles peony, which is one of my all time favourite flowers.

 

Author

10 Comments

  • Suvi M Reply

   Niinpä, eihän uskoisi?! 😀 Nämä on huippuihania kukkia.

  • Suvi M Reply

   En kyllä ikinä olisi arvannut, että tämä on ruusu. Mahtavaa, että löytyy näin upeita lajikkeita! 🙂

 1. Ihana kimppu! Minäkään en (muka) erityisemmin pidä ruusuista, mutta oikeastaan se on niin, että en pidä niistä tavallisimmin kaupoissa myytävistä ruusuista. Täällä Tampereella on ruusutarha, jossa kasvaa kymmeniä erilaisia ruusulajikkeita. Rakastan käydä siellä kesäisin ja alan välittömästi haaveilla ruusupenkistä kotiinkin, joten lajikkeestahan tuo taitaa olla kiinni. 🙂

  • Suvi M Reply

   Sama: en minäkään erityisemmin pidä tavallisimmin kaupoissa myytävistä ruusuista. Toisaalta, juhannusruusut ovat minusta aivan ihania. Niinkuin nämä erikoisemmat lajikkeetkin.

  • Suvi M Reply

   Eikös?! Näitä pitää kyllä ostaa toisenkin kerran… 🙂

  • Suvi M Reply

   On niin mahtavaa, että on kauppiaita, jotka hankkivat muitakin kuin niitä perinteisimpiä lajikkeita. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.