Kaupallinen yhteistyö: Legera

legera-2377

legera-2411

Eilen hurauttelin lasten ja äitini kanssa läheiseen Pietarsaaren pikkukaupunkiin sisustusputiikkikierrokselle. Aiemmin Kokkolassa sijainnut paikallinen lempisisustusliikkeeni Legera on muuttanut Pietarsaareen keväällä, joten paloin jo halusta päästä vihdoin käymään tuossa uudistuneessa liikkeessä. Pieni reissumme oli todella inspiroiva ja piipahdus idyllisessä miljöössä tuntui kuin pieneltä hypyltä Tanskanmaalle.

legera-2467

legera-2476

legera-2481

legera-2488

Legera sijaitsee muutaman askeleen päässä Pietarsaaren ”ydinkeskustasta” (osoitteessa Isokatu 3) suloisen puutalopihapiirin sisäpihalla. Putiikki on avoinna torstaista lauantaihin. Legerasta löytyy suloista pikkutavaraa ja huonekaluja monelta ihanalta merkiltä, kuten HAY, Tine K ja Skandinavisk. Mikä parasta, Legerasta löytyy myös ihastuttava Flower Bar -kukkapiste, josta saa aina sesongin kauneimmat kimput.

legera-2412

legera-2390

legera-2367

legera-2430

legera-2345

Liike sijaitsee upeassa vanhassa kivitalossa, jossa on suuret kaari-ikkunat ja vanha kalaruotoparketti! Skandinaaviset brändit sopivat tänne täydellisesti. En voinut kuin huokailla ihastuksesta, kun kiertelin ympäriinsä ja nappailin kuvia. Mikä nautinto onkaan kuvata miljöössä, jossa sama mihin suuntaan käännyt, on niin kaunista! Jopa valo laskeutui tilaan erityisen upeasti.

legera-2403

legera-2446

legera-2384

legera-2455

legera-2315

Minä olen tällä hetkellä hurahtanut palavasti erääseen tiettyyn värisävyyn (ajattelin kirjoitella siitä myöhemmin blogiin) ja pitihän se arvata, että Legerasta löytyi juuri sen sävyinen koristetyyny! Ihailin kovasti myös HAY:n kauniita valaisimia – ne näyttävät raikkailta, sellaisilta joita ei ole näkynyt liikaa joka paikassa.

legera-2421

legera-2350

legera-2361

legera-2371

legera-2458

legera-2318

Täytyy sanoa, että harmittaa ihan valtavasti, että tämä ihana liike muutti pois omasta kotikaupungista, mutta onneksi Pietarsaareen on meiltä aika lyhyt matka. Ja kannattaa sinne lähteä kauempaakin! Saan nimittäin tarjota blogini lukijoille erikoisalennuksen:

Etu Valkoisen Harmajan lukijoille:

Valkoisen Harmajan lukijat saavat -15% alennuksen valinnaisesta tuotteesta ja – 10% huonekaluista Legerassa 31.7.2017 saakka. Mainitse kassalla, että luet Valkoista Harmajaa, niin saat alennuksen.

 legera-2462


Translation: Yesterday I visited the most inspiring little shop in our region: Legera in Pietarsaari/Jakobstad. It is located in a charming courtyard, in an old stone house with large windows and old wooden herringbone floor. It was so inspiring that I could not stop taking pictures! The shop sells some of my favourite brands, such as Tine K, HAY and Skandinavisk. There is also the most loveliest flower bar that always has the best flowers of the season. My readers will get a discount of 15% on smaller objects and 10% on furniture in Legera when they mention that they read my blog Valkoinen Harmaja.

Author

6 Comments

 1. Upeita kuvia! Todella ihana sisustusliike. Kannattaa selvästi lähteä kauempaakin kun valikoima on noin hyvä

  • suvi m Reply

   Kyllä kannattaa. 🙂 Jo miljöökin on niin ihastuttava, että siksikin tuolla on ihana käydä.

 2. Jotenkin aivan ihanat nämä sinun kuvat myymälästä.

  Tosiaan inpiroiva myymälä näin jo kuvienkin kautta.

  Sundin lisäksi nyt on toinenkin hyvä syy käydä Pietarsaaressa.

  • suvi m Reply

   Kiitos Sarp! <3 Oli niin mahtavaa napsia kuvia tuolla kauniissa miljöössä. Pietarsaari on viehättävä paikka.

 3. Onpa ihanan näköinen paikka ja mikä miljöö. Nuo ikkunat <3. Kauniita kuvia olet ottanut. Ihanan näköisiä mattojakin oli lattiassa ja monta kivaa sisustus juttua bongasin 🙂

  • suvi m Reply

   Tuo vanha kivirakennus on niin hieno! Minäkin ihastelin noita upeita ikkunoita. Kauniit tuotteet sopivat niin upeasti tuonne! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.