kitchen-7233

Keittiön ”sisustaminen” on minusta välillä tuntunut hankalalta. Tärkeintähän on, että keittiö on toimiva ja käytännöllinen, mutta minulle on tärkeää myös se, että keittiö on viihtyisä. Koska en voi luokitella itseäni minimalistiksi, olen kokenut karsitut ja paljaat keittiöntasot liian kliineiksi omaan makuun. Pidän siitä, että lähettyvillä on esillä usein käytössä olevia keittiövälineitä, mutta omaa silmää miellyttävän esillepanon löytäminen on ottanut aikaa. Mutta ehkäpä se alkaa nyt löytyä…

kitchen-7246

kitchen-7324

kitchen-7262

kitchen-7254

kitchen-7285

kitchen-7339

kitchen-7344

kitchen-7316

kitchen-7300

kitchen-7231

Inspiroiduin valtavasti siskoni tunnelmallisista keittiökuvista postauksessa ”Syksyn tunnelmallisimmat hetket eli hygget”. Niinpä lisäsin itsekin keittiöön muutaman kynttilän sekä aivan ihanan oksan, jonka löysin kukkakaupasta viime lauantaina. Nämä pienet lisäykset tuovat keittiöön juuri sitä tunnelmaa, jota olen kaivannut. Aivan hyvin keittiötäkin voi somistaa; siellä voi olla esillepanoja muistakin kuin käytännön syistä. Keittiössä hääräily tuntuu varmasti hauskemmalta viihtyisässä ja tunnelmallisessa ympäristössä.

Pidän meidän keittiöstä todella paljon vielä näin kuuden vuoden asumisen jälkeenkin. Se on minusta kestänyt hyvin aikaa. Vaikka nykyisin valtatrendinä ovatkin mustaat tai harmaat keittiöt, luulen että valitsisin edelleenkin melko saman tyyppisen valkoisen keittiön. Välitilaan asennettu carrara marmori on ollut todella helppo pitää puhtaana, eikä sen suhteen ole ollut mitään ongelmia. Tiililadonta tuo minusta kivaa ilmettä keittiöön. Jos jotain kaipaan, niin se olisi aamiaiskaappi. Ja uusi leivänpaahdin.


Translation: Although it is important that your kitchen is functional and practical, I think it is equally important to create a nice atmosphere. I like to keep everyday stuff on the kichen counters, but in a right balance (not too much stuff). However, something was missing and I think I have now found out what it was. When I added a few candles and a lovely branch (inspired by my sister’s blog post), the kitchen became more cosy – just the way I like it.

Author

12 Comments

 1. Siellä näyttää niin ihanalta – kuten aina. Nyt on kyllä erityisen kauniit esillepanot! Kiitos kovasti linkkauksesta <3 ja ihana kuulla että sait postauksestani inspistä.

  Voi että tuo teidän keittiö on tosiaan edelleenkin niin ihana, ajattomia valintoja ei koskaan kyllästy katsomaan. Onneksi valitsit tuolloin oman pääsi mukaan etkä sen hetken kiiltotrendejä.

  • suvi m Reply

   Kiitos, sikko! <3

   Ehdin Vaasan kodissa nauttia kiiltotrendistä, joten maltoin tänne valita jotain ajattomampaa… 😉

 2. Kaunis keittiö ja hyvät valinnat oot tehnyt silloin. Meilläkin on melkein 17 vuotta vanha keittiö ja onneksi valitsin silloin valkoisen keittiön 🙂 Tietysti jotain tekisin toisin, mutta ei ole onneksi mitään isompaa remonttia tarttenut tehdä. Kodinkoneetkin vielä samat. Ainoa mitä olen muuttanut, niin laminaatti tasot maalannut vaalean harmaaksi. ihana tuo oksakin <3

  • suvi m Reply

   Minäkin toivon, että meilläkin kestäisi keittiö yhtä kauan kuin teillä. Unohdinkin tuohon tekstiin lisätä, että kaappien alasokkelin haluaisin vaihtaa. Se koostuu monesta palasta, joten yhtenäinen sokkeli näyttäisi paljon paremmalta. Kunpa vain saisi aikaiseksi vaihdettua…

 3. Ottaisitko edelleen Kosketus-kaapistot? Onko pomppusalvalliset yläkaapit hyvät? Onko teillä Kosketusta myös vessassa ja kylppärissä?

  Uuden kotimme kaapistot otettava Topin mallistosta.

  T. Hanna-seuraajasi jo ainakin 6v. takaa

  • suvi m Reply

   Kyllä olemme olleet oikein tyytyväisiä Kosketus-malliin, vaikka aluksi keittiötoimituksessa olikin vähän sähläystä. 🙂 Meillä ei ole yläkaapeissa pomppusalpoja, vaan ovet tulevat kaapin alaosasta yli niin, että niihin on hyvä tarttua alaosasta ja avata ovi. Vaatekaapeissa on pomppusalvat ja ne ovat toimineet pääasiassa hyvin.

   Kylppäreissä meillä on Ikean kylppärikalustesarjaa.

   Ihanaa, että olet seurannut blogiani noin kauan! Kiitos paljon. <3

  • suvi m Reply

   Niinpä, minustakin keittiötä voi hyvin somistaa. 🙂

 4. Moikka! Sinulla on kyllä ihana keittiö. Minulla on myös keittiösuunnittelu menossa ja pohdin riittäviä etäisyyksiä saarekkeesta jääkaappiseinään ja tiskipöytäseinään. Mitkä etäisyydet sinulla on ja ovatko ne olleet riittäviä?

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos! Saarekkeelta jääkaapille on 156 cm ja saarekkeelta välitilan seinään 160 cm. On ollut oikein toimiva. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.