Tehtiin eilen pieni päiväreissu Vaasan suunnalle ja samalla halusin käydä kiertelemässä Vaasan kauppoja pitkästä aikaa. Onneksi alennusmyynnit olivat vielä käynnissä, joten löysin vaikka mitä kivaa (Snapchatissa tarkemmin: valk.harmaja). Yksi must-kohde oli Iittalan Outlet-myymälä. Siellä taisin vähän hullaantua.

iittala_-0578iittala_-0576iittala_-0582

Outlet-myymälässä oli Kastehelmi-juomalasit alennuksessa: 10 kpl / 65 euroa, joten meidän juomalasikokoelma päivittyi kerralla heti kunnolla. Aivan ihanaa! Olin alkanut pikkuhiljaa uusia juomalaseja (kuten keväällä kerroin ”Pientä puuhastelua keittiössä” postauksessa) ja Kastehelmi-laseista oli jo tullut meidän perheen lempparit. Lapset valitsivat aina Kastehelmi-lasin, kun niitä oli puhtaana. Nyt niitä riittää onneksi moneen kattaukseen.

iittala_-0609

iittala_-0602iittala_-0606

iittala_-0586

Ennestään minulla on myös yksi suuri kirkas Kastehelmi purkki, mutta nyt ostin myös pienemmän ”aavikko” sävyisen purkin. Se saa korvata vanhan punakantisen Jars-sarjan purkkini, jossa säilytän sormisuolaa.

iittala_-0603iittala_-0597

Lisäksi täydensin Sarjaton mukikokoelmaani kahdella kauniilla ”Metsä” mukilla. Sarjaton mukit ovat lemppareitani, sillä ne ovat juuri täydellisen kokoiset aamukahville. Mukaan tarttui myös Sarjaton sarjan kulho ihan vain kauniin terracotan sävynsä takia – pikkukulhoja tarvitaan aina.

iittala_-0593

Lisäksi ostin Höganäs Keramikin ison teekupin, jonka vien töihin omaksi kupikseni. Siinä on kätevä puualusta, joten työpöydälle ei jää kaffikupin jälkiä.

iittala_-0577

Hullaannuin tosi paljon näiden astioiden kauniista sävyistä! Savuista harmaata, terracottaa, tummansinistä ja ruskeaa. Etenkin juuri tuo ”aavikko” sävy on minusta tosi ihana. Hoksasin myös, että näissä astioissa on hyvin samoja sävyjä kuin mitä meidän olohuoneestakin löytyy tällä hetkellä.


Translation: Our dishes just got new additions after I went crazy over lovely Iittala glasses (and other stuff too). We went to Iittala Outlet store yesterday and came home with all these! I love the colours: dark grey, terracotta, brown and deep blue. <3

Author

8 Comments

 1. Kauniita astiahankintoja. Kastehelmi on kyllä niin ajattoman nätti sarja. Voisin ottaa meille myös noita juomalaseja.

  • suvi m Reply

   Kastehelmi-sarjasta on kyllä tullut yksi minun suosikkisarjani! Muistan, kun vielä muutama vuosi sitten se tuntui ihan mummomaiselta. 😀

 2. Ihania astioita ja ihanat kuvat <3 Mun pitäisi myös ostaa lisää kastehelmi-laseja, ovat niin mukavat ja kauniit käytössä. Hobstarit alkaa kyllästyttää, heh.

  • suvi m Reply

   Kiitti, sikko! <3 Minä heivaan niitä isoja jenkkilaseja pois – niitä meillä on ihan turhaan. Ja onhan meilläkin vielä myös ne Hobstarit. Niistä tykkään juoda erikoiskahvia, harvemmin ruokajuomalaseiksi niitä valitsen.

 3. Kastehelmi on aivan ihana sarja ja juurikin nuo käyttölasit niin arkeen kuin juhlaan. Itselläni on väreinä kirkas ja keltainen, nekin sopivat mielestäni hyvin yhteen.Mukavia kuvia olet taas onnistunut nappaamaan, on ilo katsella!

  • suvi m Reply

   Kiitos! 🙂 Oli kiva testailla vähän syväterävyyttä kameralla. Kirkas ja keltainen Kastehelmi sopivat varmasti tosi kivasti yhteen – raikas yhdistelmä.

 4. Kiitos vinkistä! Tein tilauksen laseista eilen illalla, viime tipassa. On ollut tarkoitus pitkään jo täydentää juomalasivarastoja ja nimenomaan nämä Kastehelmet ovat olleet mielessä. Melkoisen hyvä tarjous!

 5. Pingback: Vuoden 2016 mieluisimmat sisustushankinnat - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.