Meidän olohuoneessa on jo ehkä aistittavissa ripaus syksyä. Kaivoin tuoksukynttilän ja Kaasa-kynttilälyhdyn* esille kaapista ja maljakkoon valikoitui sinisiä kukkasia. Torkkupeitot ovat olohuoneen vakiovarusteita, mutta tietysti vähemmällä käytöllä kesällä. HAY:n uusi pehmoinen Crinkle-torkkupeittokaan ei vielä ole päässyt kunnolla käyttöön. Tuon kauan haaveilemani viltin ostin kesällä suloisesta Legerasta.

olohuone-0439

olohuone-0559

 

olohuone-0448

olohuone-0456

olohuone-0464

olohuone-0562

olohuone-0466

olohuone-0440

olohuone-0556

olohuone-0461

olohuone-0471

Saako myöntää, että tuntuu ihan kivalta kun syksy tulee? Ehkä olen mielessäni romantisoinut pimeät syysillat, mutta minusta on ihanaa alkaa kohta taas poltella kynttilöitä, vetäistä villasukat jalkaan ja käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan. Ja nythän meillä on takkakin – ihanaa päästä nauttimaan sen tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta oikein kunnolla!

Mukavaa viikonloppua!

*Iittalan Kaasa-kynttilälyhty saatu


Translation: Maybe a hint of autumn in our living room? I took out my scented candles and candle holders. Soon we are going to light up our fireplace and enjoy the dark autumn evenings.

Author

8 Comments

  • suvi m Reply

   Ihanasti sanottu, lähisävyjä. 🙂 Kiva kuulla! 🙂

 1. Hyvältä näyttää! Todella kaunis tuo iso vaasi. Mistähän mahtaa olla hankittu ja miltä merkiltä?

  • suvi m Reply

   Maljakko on Marimekon Urna. Valitsin sen keväällä blogiyhteistyössä, kun sain pitää (palkan lisäksi) yhden tuotteen.

 2. Kauniita harmonisia sävyjä! Mistä tuo ihana maljakko on peräisin?

  • suvi m Reply

   Kiitos! Kuten yllä mainitsin, se on Marimekon Urna. 🙂 Tykkään kovasti.

 3. Jestas, että tuo Urna on vaan niin häikäisevä! Uskottelen itselleni, että Ikean korkkikantisessa Sinnerlig -maljakossa on vähän samaa muotokieltä, mutta kyllä se aika kaukana taitaa tosiasiassa olla, nyt taas kun noita kuvia katselee… 🙁

  • suvi m Reply

   Urna on niin ihana kyllä! 🙂 Hillittömän iso se on myös ja painaa aikalailla, kun sinne pitää laittaa niin paljon vettä, jotta kasvit ylettyvät veteen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.