Tällä viikolla on raksalla ollut vähän hiljaisempaa. Edistystä on toki tapahtunut: lasten kylpyhuoneen seinät on laatoitettu (alla muutama kuva vielä keskeneräisestä työstä – jälleen jäi parempi kamera kotiin).

 

 

Tänään olimme tontilla tekemässä lumitöitä. Siinäpä raksan edistyminen tämän viikon osalta.

Ai niin, alkuviikosta selvisi, että sen Pukkilan mustan mosaiikin (joka meillä oli kakkosvaihtoehtona) tilalle pitääkin etsiä jokin toinen laatta, sillä sitä Arkitekt-laattaa olisi saanut vasta helmikuun lopussa. Niinpä kävimme valitsemassa K-raudasta sen tilalle toisen mustan mosaiikin (tai oikeastaan kolmannen, kun kumpikaan Pukkilan vaihtoehdoista ei sitten käynytkään). Kummallista, että suomalaisilla laatoilla on noin pitkä toimitusaika, kun Keski-Eurooppalaisia laattoja saa tilattua neljän viikon toimitusajalla! No, mutta onneksi löytyi uusi vaihtoehto: tarkempaa merkkiä en muista, mutta kirjoittelen siitä kuvien kera tarkemmin sitten, kun laattatoimitus saapuu (tod.näk. jo ensi viikolla). Onneksi mustan sävyn kanssa ei tässä tilassa tarvitse olla niin tarkka, sillä musta mosaiikki tulee valkoisen laatan kaveriksi, joten ”kaverilaatta” ei taita sitä virheellisesti liikaa ruskeaan tai harmaaseen. Pukkilasta tuli sitten loppuen lopuksi vain nuo tiililadonnalla ladotut valkoiset seinälaatat.

Kodinhoitohuoneen tasoksi suunnittelemastamme betonitasosta saimme tarjouksen ja todennäköisesti hankimme sen Sisustusbetoni Oy:stä. Täytyy vielä vaan kysellä tarkemmat toimitusajat. Ensi viikolla pitäisi tilata vielä myös puuttuva keittiön hana ja vähän muitakin LVI-kalusteita.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Author

4 Comments

  1. >Voi kun tuo tiililadonta on hyvän näköistä… Saiskohan sitä omaan kotiinkin joskus johonkin ujutettua.

  2. >Hannah: Minäkin ihastuin nyt tuohon tiililadontaan entistä enemmän. :)Malia: Siihen ei kyllä varmaan kyllästy – on se niin ajattoman näköistä.RUMBO: Niinpä. 🙂 Laitettiin harmaata sauma-ainetta. Ehkä olisi pitänyt olla valkoista, mutta ei voi mitään enää…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.