Viikonlopusta ei puuttunut menoa ja meininkiä. Vietimme nimittäin meidän pikkumiehen 6-vuotissynttäreitä. Talon valtasi 11 alle 7-vuotiasta tyttöä ja poikaa. Huh!

Teeman kerroinkin jo aiemmin ja näkeehän sen noista kuvista. Kakku oli isännän tekosia. Angry Birds hahmoja ei ehditty väsätä marsipaanista, joten ne lainattiin tuosta pelistä siksi aikaa, kunnes sankari pääsi leikkaamaan kakkua (hahmot pestiin tietenkin ensiksi).

Nyt on taas arki palannut hetkeksi taloon.

 

Author

14 Comments

 1. Teillä on ollut menoa ja vilskettä. Paljon onnea 6-vuotiaalle pikkumiehelle! 🙂 Suloinen kakku!

 2. Hauska kakku! 🙂

  Kysymys varsinaisen postauksen aiheen vierestä eli onko teidän norsutyynyt mustavalkoiset? Kävin Svenskt Tennin sivuilla katselemassa kankaita, mutta ainakaan nyt siellä ei ollut mustaa ollenkaan, vain tummansinistä jossa valkoisia norsuja.

  • suvi m Reply

   Juu, kyllä meillä on mustavalkoiset norsutyynyt. Oliskohan se mustavalkoinen norsukangas sitten väliaikaisesti loppu…? Kannattaa tsekata myöhemmin uudestaa ja kysellä sitten vaikka sähköpostilla jos ei mustavalkoista versiota ala ilmestyä sivuille…

 3. hieno kakku! ja varmasti herkullinenkin 😛
  onnittelut 6-vuotiaalle vielä näin jälkikäteen!

  tuo teidän lattia on kyllä niin kaunis että!

  • suvi m Reply

   Oli kyllä oikein herkullinenkin kakku. Sitä on vieläkin jääkaapissa (oli sen verran iso annos), mutta en tiedä onko se enää niin syötävää… 😉
   Ja kiitti synttärionnitteluista. Seuraava synttärirumba onkin sitten keväällä, mutta eipä tuo pienempi vielä niin isoja juhlia osaa kaivata.
   Lattiaan ollaan kyllä oltu tyytyväisiä. 🙂

  • suvi m Reply

   Juu, on se. 🙂 Siltä vaan luonnistuu kaikki tommoset, kun minä olen enemmän sellainen suunnittelija-tyyppi. Käytännön työt ei vaan oikein luonnistu multa – paitsi siivous. ;D

 4. Voi vitsit olipas upea kaakku! Kivat kemut olivat olleet ja täällä pikku-ukko oli mielissään 🙂

 5. Onnea 6 veelle. Meillä on myös 6 vuotiset toukokuussa ja jos et laita pahaksesi taidan apinoida ideaa, kun meiltä löytyy tuo sama peli. Mukavaa viikonjatkoa.

  • suvi m Reply

   Enhän toki pahastu moisesta. 🙂 Mukavaa viikonjatkoa sinnekin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.