Tuntuu, että tänä syksynä on ollut jotenkin erityisen kaunis ja lämpimän sävyinen valo ja aurinko on paistanut useana iltana. Olen sisustanut kotiin syksyisempää ilmettä ja haltioituneena seurannut valon ja varjon leikkiä kodin pinnoilla. Olen kyllä sitä mieltä, että vuodenajan vaihtelut saavat näkyä kodin sisustuksessa.

Olen kerännyt sisustusvarastoani vuosien varrella pikkuhiljaa. Kun kaipaan muutoksia sisustukseen kaivelen sisustuskätköäni ja valitsen sieltä tekstiileitä ja pienesineitä, joilla toteutan vaihtelua kodin ilmeeseen. Kun tavara on hetken huilinut kaapissa tuntuu se kuin uudelta, kun sen taas ottaa esille.

Sisustuskätkön aarteet tuovat vaihtelua kodin ilmeeseen

Tänäkin syksynä valitsin tekstiileihin syksyä alleviivaavia sävyjä kuten ruskeaa ja okraa. Marimekon Tiiliskivi viltti on yksi suosikkini ja se onkin ahkerimmassa käytössä syksyisin. Mökiltä toin kotiin Bonden Livingin ihanan villaisen torkkupeitteen, joka kauniissa vaaleanbeigessä sävyssään sopii sisustukseen milloin vain. On ihanaa, kun viikonloppuaamuisin voi kääriytyä lämpimään torkkupeittoon.

Monena syksynä olen myös vaihtanut sohviin toiset päälliset, mutta nämä uudet beiget sohvanpäälliset ovat niin ihanat, että en kyllä malta vaihtaa niitä pitkään aikaan. Olemme olleet todella tyytyväisiä valintaan!

Minulla on jemmassa myös oman pihan kuivuneita laukka-kukkia ja ne sopivatkin erinomaisesti syyssisustukseen silloin, kun ei ole ehtinyt käydä kukkakaupassa. Olen myös laittanut maljakkoon oman pihan oksia tuoreena, kuten syyshortensiaa ja pihlajaa (kurkkaa viimeisin Sunnuntaisuosikit-jakso). Mutta olisi kyllä kiva hakea jotain ihanaa kukkakaupastakin…

Näissä kuvissa näkyykin tarkemmin sisustusasetelmat, joita tein viimeisimmässä Koti-Livessä, jonka pidimme siskoni Annen kanssa hiljattain. Se jakso olikin erityisen kiva, kun huomasimme, että kameran suunnan voi kääntää ilman, että yhteys katkeaa. Näin saimme kuvattua monipuolisemmin liveen myös kotejamme; ja suunnittelemattomasti katsojat pääsivät kurkistamaan sinne meidän sisustuskaappeihinkin. Tuo jakso on vielä katsottavissa siskoni IGTV:n puolella. Seuraava jakso on jo suunnitteilla ja se tulee sitten minun IG-tilin puolelle (vuorottelemme jaksojen kanssa). Ilmoittelen ajankohdasta tarkemmin Instagramissa.

Tänä viikonloppuna ajattelin keskittyä valokuvaamiseen ja blogihommiin oikein ajan kanssa. Olen innoissani uudesta kamerasta, jonka ostin kesällä ja tekee mieli kokeilla uusia valokuvausjippoja. Ja minulla on monta ideaa blogipostauksiin, joten ajattelin kerralla tykittää enemään kuvia varastoon.

Inspiroivaa ja aurinkoista viikonloppua!

Author

6 Comments

  1. Pidän kovasti sisustustyylistäsi. Klassikoiden ohella persoonalliset taulut ja pienesineet vaihtuvien pehmeiden väriyhdistelmien kanssa saavat aikaan kodikkaan tunnelman.

  2. Ihanaa tunnelmaa!
    Yritin etsiä vanhoista bloggauksista tietoa sohvapöydistä, mutten löytänyt. Kenen valmistajan? Entä koko?

    • Suvi M Reply

      Voi kiitos! 🙂 Sohvapöydät ovat HAY:n ”Tray” pöydät, joihin olen vain vaihtanut marmorikannet.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.