Ennusteiden mukaan kohta ulkona mylvii syysmyrsky. Se tuntuu vähän pelottavalta. Olemme varautuneet myrskyyn suojaamalla pihakalusteet ja irroittamalla terassipurjeet. Nyt keskitytään oleskeluun turvallisesti kotona. Pyllyn allekin on pehmustetta ja lämmikettä, kun ostin viikonloppuna ihanat istuinaluset ruokapöydän tuoleihin.

Olen teille aiemminkin kirjoitellut Biskophidesin upeista taljoista ja viime talvena teimme yhteistyötä Villa Fregatin joulusisustuksen teemalla. Biskophides on paikallinen yritys täältä minun kotikaupungistani Kokkolasta ja heillä on aivan ihania tuotteita nahasta ja lampaantaljasta! Niinpä mielelläni vinkkaan teillekin näistä (tämä ei ole erikseen sovittu yhteistyö)! Biskophidesin suomalaiset lampaantaljat ovat vastuullisesti tuotettuja, ne ovat kromittomia, eikä niitä ole värjätty.

Mökillä meillä on useampi Biskophidesin upea talja ja nyt ostin kotiin pienempiä versioita – nimittäin pyöreitä istuinalusia. Meillä ei ole aiemmin ollut mitään pehmikkeitä näissä tuoleissa ja täytyy myöntää, että varsinkin etätyötä tuon pöydän äärestä tehneenä, niin kyllä alkaa peffaa jomottaa ja hiostaa jos liian kauan istuu kovalla tuolilla. Varsinkin vintage-bertoia-tuoli kaipasi pehmikettä!

 

Valitsin istuinalusia kolmessa eri sävyssä: harmaana, hyvin tummanruskeana sekä valkoisena. Valkoisia istuinalusia valitsin kaksi kappaletta, jos joskus haluan yhtenäisemmän ilmeen pöydän sivulle. Mutta pidän siitä, että ne ovat erilaisia ja voin niiden avulla muuttaa tuolin kuin tuolin ilmettä hiukkasen.

Lampaantaljaiset istuinalustat sopivat monenlaiseen sisustustyyliin ja niiden avulla on helppo muuttaa tuolin ilmettä – plus, että ne tuovat paljon istuinmukavuutta!

Lampaantaljat tuovat ihanan lämpöistä fiilistä sisustukseen. Istuinalustat sopivat monenlaiseen sisustustyyliin, sillä ne ovat suuria taljoja hillitympiä, jolloin niitä voi hyvin ripotella useammallekin tuolille kotona. Lampaantalja on hengittävä materiaali, joten peffa ei hiostu vaikka sen päällä istuisi pidempiäkin aikoja. Nyt sujuu siis etätyöt vähän mukavammin!

Toivotaan, ettei myrsky riepottele liikaa!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.