Vuosi lähenee loppuaan samoin kuin tämä joulukuukin ja on aika summata joulukuun sisustusuutiset. Monet brändit ovat edelleen julkaisseet kevätmallistojaan, eli erityisen hiljaiseksi joulukuuta ei voi kutsua sisustusuutisten näkökulmasta. Kovin pastellisen roosa ja persikkainen kevät näyttäisi olevan tulossa…

Kuvat/Photos: Anno Collection

Kotimainen Anno on julkaissut tunnelmakuvia ensi kevään ”Pehmeän elämän alkeet” mallistosta. Mallisto hehkuu lämpimän persikkaisissa sävyissä. Luonnonmateriaalit kuten villa, pellava ja puuvilla ovat edelleenkin koko valikoiman perusta.

Kuva/Photo: IKEA

Tom Dixonin IKEA:lle suunnittelema DELAKTIG-sohva tulee myyntiin Suomessa 9. helmikuuta 2018 (aluksi rajoitetusti). Alumiinirunkoinen DELAKTIG-sohva on ensimmäinen avoimen lähdekoodin suunnittelulla toteutettu IKEA-tuote, jota voi muuttaa lisäosien avulla sohvasta sängyksi, divaaniksi, työpisteeksi tai jopa tilanjakajaksi. Lue lisää täältä.

Kuvat/Photos: H&M Home

H&M Home on julkaissut uuden malliston, jonka pääosassa ovat murretun pastelliset roosan ja punaisen sävyiset tekstiilit ja sisustuksen oheistuotteet. Upeat kuvat on stailannut tietenkin ruotsalainen huippustailisti Lotta Agaton apunaan AD Therese Sennerholt. Osa tuotteista on jo myynnissä ainakin H&M Homen verkkokaupassa.

Kuvat/Photos: Tarkett

Tarkettin kansainvälinen designtiimi on tutkinut globaaleja lattiatrendejä ja suunnitellut neljä ajankohtaista lattiatyyliä nimeltään Soft Silence, New Folk, Celebrating Seasons ja Oh Happy Days. Soft Silence on klassinen teema, jossa perinteinen tyylipuhtaus sulautuu nykyaikaiseen viimeisteltyyn muotoiluun. New Folk -tyyli on sekoitus eri maiden kulttuureja ja inspiraatiota haetaan maailmanmatkoilta kerätyistä vaikutteista, kuten kauniista käsitöistä, etnisistä väreistä ja kodikkaasta viihtyisyydestä. Celebrating Seasons on luonnollisuutta ja kestävyyttä kuvaava teema, joka on pohjoismaiseen tyyliin pelkistetty.  Oh Happy Days -kokonaisuus haastaa hienostuneen klassisen ilmeen raikkaalla leikkisyydellä, sillä  mukaan mahtuu sekoitus värejä ja materiaaleja, samoin kuin erilaisia pintoja ja hauskoja kuvioita. Materiaaleina on niin parkettia, laminaattia kuin vinyyliäkin.

Kuva/Photo: Pantone

Pantone on perinteiseen tapaansa valinnut jälleen vuoden värin: vuoden 2018 väriksi valikoitui Ultra Violet. Värin sanotaan kuvastavan omaperäisyyttä, kekseliäisyyttä ja visonääristä ajattelua, joka johtaa meidät tulevaisuuteen. Nähtäväksi jää miten väri tulee oikeasti näkymään muotoilussa tai kotien sisustuksissa…

LYHYESTI:

 • Bloomingville on myös julkaissut kevät-kesä 2018 mallistonsa. Pääset selailemaan kuvastoa tästä.
 • Myös Tine K on julkaissut ensi kevään/kesän malliston. Sitä kuvastoa pääset selaamaan tästä linkistä.
 • Tanskalainen By Lassen on julkaissut uuden tuolin ”The Lassen Chair”
 • Uusi numero ruotsalaisesta Residence-lehden My Residence bookazinesta on julkaistu.

P.S. Kokeilen ensimmäistä kertaa kuvagalleriaa tässä postauksessa (esim. Annon ja H&M Homen kuvissa), joten teknisiä säätöjä saattaa olla luvassa. Kuvaa klikkaamalla se aukeaa suuremmaksi.


Translation: Interior news of December 2017. Finnish Anno Collection have released pictures of their SS18 collection. / Tom Dixon’s DELAKTIG sofa will be in IKEA stores in February. / H&M Home has released a new collection. The pictures are styled by Lotta Agaton and Therese Sennerholt. / Tarkett has released four new flooring models. / Pantone colour of the year 2018 is Ultra Violet. / Bloomingville and Tine K have also released their SS2018 collections. Danish By Lassen has released a new chair called ”The Lassen Chair”. New isssue of Swedish My Residence have been released.

Author

6 Comments

 1. Hyvin sai kännykällä kuvia isommiksi. Mies ei tästä tykkää, mutta tuo Annon kori on saatava kotiin.

  Kiitos sulle näistä uutisista! Näitä on kiva lukea ja katsella.

  • Suvi M Reply

   Onpa tosi kiva kuulla! 🙂 Annolla on kyllä ihastuttavia tuotteita. Minä inspiroiduin noista sävyistä – ehkä meidänkin kodissa näkyy ensi keväänä persikan sävyjä.

 2. Näyttää niin raikkaalta ja kepeältä jouluisten sävyjen jälkeen.
  Kiitos taas, näitä uutisia on aina ilo lukea!

  • Suvi M Reply

   Oli kyllä oikein piristäviä kevätmallistoja näin joulun tunnelmoinnin jälkeen. Ihana kuulla, että sisustusuutiset kiinnostavat. <3

 3. Kiitos Suvi, oikein poikkeuksellisen mielenkiintoiset sisustusuutiset. Etenkin noiden punertavien sävyjen tulo on varsin jännää. Ikean uusi Tom Dixon-sohva näyttää myös tosi hauskalta.

  • Suvi M Reply

   Minustakin tuntui, että nyt oli aivan erityisen ihania kevätmallistoja. Ehkä se joulun jälkeen tuntuu erityisen raikkaalta…? 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.