Tuntuu, että syyskuu hujahti ohi salaman nopeasti ja nyt jo on taas aika päivitellä sisustusuutisia! Mukana tällä kertaa monipuolisesti sisustusuutuuksia pohjoismaisilta brändeiltä.

Kuvat: Woodio

Kotimainen puukomposiitti-altaistaan tunnettu Woodio on laajentanut mallistoaan seinäpaneeleihin. Woodio Wall120 on muuntautuva materiaali, josta voi luoda niin seinäpintoja kuin monipuolisesti liki kaikkea sängynpäädystä pöytäpintaan.

”Meille on tärkeää kehittyä koko ajan ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia innovatiivisesti käyttää materiaaliamme kodin sisustusratkaisuissa. Woodion alusta alkaen tavoitteena on ollut tehdä kaakeleita komposiitistamme. Kehitystyön aikana huomasimme, että materiaalimme on paljon monipuolisempi kuin perinteinen kaakeli, näin syntyi nyt lanseerattava sisustuspaneelituote, Wall120”, Woodion toimistusjohtaja Petro Lahtinen kertoo.

Kuva: Woodnotes

Kotimaisessa Woodnotesissa kaihdetaan kausiajattelua. Suunnittelussa Woodnotesilla pyritään aitoon ajattomuuteen niin, että sama tuote palvelisi käyttäjäänsä niin tyyliltään kuin laadultaan vuosikausia. Uutuuksia yritys tuo markkinoille tarkoin harkiten.

Nyt Woodnotesin palkittu San Francisco -paperinarumatto on saanut kaksi uutta väritystä, joista raikkaasti ajankohtainen, värjäämättömästä paperinarusta tehty ’LUONNONVÄRI-VALKOINEN’ on nähtävillä yllä. Matto esitellään Lontoossa 23.-26.9.2021 maailman ensimmäisessä ”zero-waste” -designtapahtumassa nimeltä Planted KX.

Kuvat: Bonden

Kotimainen lampaanvillatekstiileistään tunnettu Bonden on julkaissut Bonden Core -kokoelman, joka koostuu kolmesta eri tarkoitukseen sopivasta torkkupeitosta ja kolmesta erilaisesta tyynystä. Core tekstiilikokoelmalla voi muunnella oman sohvanurkkauksen ilmettä 192 eri tavalla eri vuodenaikoina. Tuotteet valmistetaan ekologisesti ja eettisesti lähituotantona Suomessa suomalaisesta lampaanvillasta.

Kuvat: Ellos

Elloksen uusin design-yhteistyö on ruotsalaisen Krickelinin, Kristin Lagerqvistin, suunnittelema tyynynpäällismallisto. Kierrätystä ja paikallista tuotantoa kunnioittavan malliston keskiössä ovat maanläheiset sävyt ja luonto. Krickelinin suunnitteleman malliston tyynynpäälliset on valmistettu Krickelinin valitsemista jäännöskankaista ja ommeltu ruotsalaisessa tekstiilitehtaassa Boråsissa.

Ellos on myös laajentanut mattomallistoaan designyhteistyössä ruotsalaisen Marie Olsson Nylanderin kanssa. Matot ovat kokonaan villaa, ja eri tekstuurit ja värit antavat mallistolle viileän ja maanläheisen ilmeen.

Kuva: IKEA

IKEA ja Sonos tuovat markkinoille uuden version SYMFONISK-pöytävalaisimesta, jossa on vielä parempi äänikokemus ja päivitetty, muokattava muotoilu verrattuna ensimmäiseen, vuonna 2019 lanseerattuun SYMFONISK-pöytävalaisimeen. Uusi SYMFONISK-pöytävalaisin yhdistää älylampun toiminnallisuuden älykkään kaiuttimen kanssa, mutta sitä on kehitetty edelleen sekä äänen että muotoilun suhteen.

Uusi SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella mahdollistaa entistä yksilöllisemmän tyylin, sillä nyt sekä lampun jalka että varjostin myydään erikseen. Asiakkaat voivat valita kannan tai varjostimen mustasta tai valkoisesta versiosta ja lampunvarjostimeen tekstiili- tai lasivarjostimen. Uusi pöytävalaisin on nyt myös yhteensopiva E26- ja E27 -kantoihin. Uusi SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella on saatavilla IKEA Suomen tavarataloista ja verkkokaupasta vuoden 2022 alusta lähtien.

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.