Kaupallinen yhteistyö: Kannustalo

 

Oletteko jo huomanneet miten päivät ovat pidentyneet? Minä panin tämän seikan merkille viime viikolla, kun neljän jälkeen kotiin saapuessa ei ollutkaan enää aivan pilkkopimeää, vaan sellainen ihana sininen hetki. Tästä inspiroituneena päätin poimia blogiini tunnelmallisia kuvia Kannustalo-kotien iltahetkistä.

Olen nimittäin solminut vuosiyhteistyösopimuksen Kannustalon kanssa, joten pääsette tänä vuonna kurkistamaan tarkemmin kauniisiin Kannustalo-koteihin ja talotehtaan kuulumisiin. Talot ovat minulle intohimo, joten olen todella innoissani tästä yhteistyöstä! Vaikka itse päädyimme rakentamaan modernin Harmaja-kodin, ihailen myös klassisemman tyylisiä taloja. Oleko kertonut teille, että ennen rakentamista mietimme hetken aikaa myös Aurora-kodin rakentamista…? Harmaja oli kuitenkin se unelmamalli, joka meillä oli mielessä jo ensimmäistä taloa rakennettaessa, joten emme muuttaneet mieltämme.

Willa Aawa
Aurora

Onnelin ja Annelin leikkimökki
Vihervaara

Kannustalon mallistosta löytyy minusta kauneimmat talomallit niin moderniin kuin klassisempaan makuun. Tämä ei suinkaan ole pelkästään oma henkilökohtainen mielipiteeni, sillä puolueeton Rakennustutkimus RTS Oy:n tekemän tutkimuksen mukaan tätä mieltä on myös valtaosa rakentajista ja remontoijista:

Kannustalon kokonaiskuva yleisesti rakentajien keskuudessa on erinomainen. Kannustaloa arvostetaan ulkonäöstä, laadusta, tilaratkaisuista, mallivalikoimasta, luotettavuudesta ja esitteistä. Lisäksi Kannustalon arkkitehtuuri kerää kiitosta.

Lähde: RTS Omakotirakentajan valintaopas 2017

Harmaja
Harmaja
Harmaja

Kannustalon talomalleissa korostuvat pitkälle mietityt yksityiskohdat ja viimeistelyt. Jokaisella talomallilla on omat viehättävät ominaispiirteensä, jotka tulevat ilmi esimerkiksi ulkoverhouksessa, ikkunamallissa ja julkisivun yksityiskohdissa. Minusta tästä välittyy vahvasti se, että mallit on suunniteltu huolella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Kannustalo on vahva edelläkävijä, josta muut talotehtaat selvästi inspiroituvat.

Rauhala
Aurora
Vihervaara
Rauhala

Vaikka nautinkin siitä, että päivät pitenevät, on sinisissä hetkissä aivan oma erityinen viehätyksensä. Upeasti valaistut talot korostuvat hämärän hetkessä ja ikkunoista kajastava lämmin valo houkuttelee kurkistamaan kotiin sisälle. Ja kyllähän me sinne sisälle kurkistammekin, sillä aion esitellä mitä upeimpia Kannustalo-koteja blogissani tämän vuoden aikana.

 

Kaupallinen yhteistyö:


Translation: One of my main partners this year is Finnish Kannustalo. Kannustalo produces the most beatiful houses in Finland. Our home is their model ”Harmaja”.

 

Author

7 Comments

 1. Me päästiin hetki sitten muuttamaan meidän Kannustaloon! <3 Vaikka meille Lato tulikin niin silti pidän kovasti nuista perinteisemmistäkin. Tuo kuvassa näkyvä Vihervaara oli se mistä haaveilin vuosia, mutta neliöitä siinä oli aivan liikaa eikä loppupeleissä halutukkaan 1,5 kerroksista taloa. 🙂

  • Suvi M Reply

   Voi, elätte ihania hetkiä! <3 Latokin on niin ihana malli! Jokaisessa talomallissa on aivan oma, erityinen viehätyksensä. 🙂

 2. Oi, ihanaa! Rakensimme talon 2013 ja teimme oman muunnoksen Rauhalasta. Talomme toimitti lopulta toinen firma. Vierailen edelleen tämän tästä Kannustalon sivuilla katsastamassa uudet tuulet. Rakastan talojen pohjapiirrustusten ja arkkitehtuurin tutkimista. Haaveissa olis vielä joskus rakentaa/rakennuttaa Harmaja.

  • Suvi M Reply

   Minäkin rakasta talojen pohjapiirrustuksten ja arkkitehtuurin tutkimista. <3 Pienenä jo piirtelin ahkerasti pohjapiirroksia ja haaveilin unelmien talosta. Ei se innostus ole kadonnut mihinkään. 🙂

 3. Inkeri puutarhurintytar.blogi.net Reply

  Kannustalot ovat minunkin mielestä niitä parhaita talomalleja ja niistä löytyy eri talotyyleistä pitäville hyvin vaihtoehtoja. 19.10.2017 Kirjoitin blogissani Suomen kaunein liikenneympyrä leikkimökeistä jotka sijaitsevat Kannustalotehtaan läheisyydessä <3 inkeri puutarhurintytar.blogi.net

  • Suvi M Reply

   Pitääpäs käydä lukemassa postauksesi. 🙂 Kiitos vinkistä!

 4. Kauniita taloja <3 Olen jo kauan ihastellut teidän talonne sisäänkäynnin "katosta" ja yrittänyt epätoivoisesti löytää sen mittoja Kannustalon sivuilta siinä onnistumatta. Pystyisitkö antamaan leveys, pituus, korkeus ja pylväsvälimittoja? Olisi tarkoitus toteuttaa samankaltainen sisäänkäynti, mutta ilman mitään mittoja sitä tuntuu olevan kovin hankala hahmottaa…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.