Ajatukset ovat viime aikoina pyörineet meidän saunatuvassa. Saunatuvan pieni pintaremontti on aloitettu ja lautaseinä on purettu huoneen päädystä. Tänään hahmottelimme Mankun kanssa paperille miten seinään voitaisiin rakentaa integroitu hyllykkö. Koko seinämä tulee siis olemaan hyllykköä jotenkin tähän tapaan:

hyllyseinä

IMG_5984

Tällä hetkellä saunatuvalla näyttää melko karulta, kuten yllä näkyvä kännykkäräpsy todistaa. Ei taida juhannukseksi ehtiä meidän saunatupa valmiiksi, mutta eipähän tule vapaapäivinä tekemisen puutetta.

Suunnitelmat saunatuvan muutoksesta kokivat jonkin verran muutoksia tässä matkan varrella. Seinähyllykkö saadaan onneksi toteutettua, mutta huonekalujen sijoittelu menee uusiksi. Sisustus toteutetaan nyt äänentoiston ehdoilla, sillä kyseessä on isännän valtakunta, heh. Hankaluutta on tuottanut myös oikean harmaan sävyn löytäminen, mutta nyt on maalipurkki hankittu ja voidaan alkaa kunnolla hommiin.


Translation: We are renovating the ”living room” in our sauna house. We are going to build shelves onto one wall of the room and everything will be painted in dark grey. I hope it will look as good as in my imagination…

Author

2 Comments

 1. Tästä tulee varmasti upea ja hienoa et talosta löytyy paikka missä mies saa sanoa viimeisen sanan 🙂 uskon et meiltäkin tulee löytyymään samanlainen nurkkaus.

  Tsemppiä remonttiin ja hyvää juhannusta!

  • suvi m Reply

   Toivottavasti tulee sellainen kuin mielikuvissa. 😉 Ja kyllä pitää huomioida tuon toisenkin mieltymykset – onhan tämä hänenkin koti. 🙂

   Teille tulee niin ihana uusi koti että!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.