Tänään on vaihteeksi vuorossa sadepäivä. Ihan virkistävää helteiden jälkeen. Olen sitä mieltä, että kaikista säätiloista voi löytää jotain positiivista. Kesäinen sadepäiväkin on omalla tavallaan viehättävä. Tunnelmallinen. Fiilistelin sadepäivää oikein kunnolla sytyttämällä uuden Skandinavisk -tuoksukynttilän*, jonka sain siskoltani. Kiitos vielä kerran! Toivotaan nyt kuitenkin ettei ihan kamalia ukkosmyrskyjä sentään tule.

ro

skandinavisk_ro

candle

sateinen_terassi

tuoksukynttila

SIsustuksen Koodiin on saapunut lähetys näitä tyylikkäitä Skandinavisk-tuoksukynttiöitä. Kaunis tuoksukynttilä tuo ripauksen arjen ylellisyyttä kotiin ja se on myös hyvä lahjaidea sellaiselle, jolla ”on jo kaikkea”. Värejä ja tuoksuja on monta eri vaihtoehtoa. Minulle meinasi tulla ihan valinnanvaikeus.

Päädyin valitsemaan tuon ”Ro” kynttilän ei pelkästään sen kauniin hillityn harmaa-keltaisen värityksen takia, mutta myös tuo teksti puhutteli minua vaihtoehdoista eniten. Rauhallisuus, levollisuus. Se on mielentila, johon haluan pyrkiä kiireisen arjen keskellä.

 

*tuoksukynttilä saatu

Translation: Today we have enjoyed of summer rain. It feels good after a couple weeks of hot summer weather. I lit up this lovely scented candle, which I got from my sister. The candle is from Skandinavisk and I chose one that represents tranquility (”Ro” in Swedish).

Author

5 Comments

  1. Ihan super-kauniit kuvat ja ihana kynttilä! Ihailen aina sommittelu-taitoasi, olet taitava ottamaan esine/asetelma-kuvia. Onneksi saatiin vettä, alkoi jo kyllästyttää nurmikon jatkuva kastelu 🙂

    • Voi kiitos kohteliaisuudesta, onpa kiva kuulla. 🙂 Kyllä se sade välillä piristää.

    • Hienot tuoksukynttilät ovat kyllä upeita, mutta tuoksu ei saa olla liian voimakas. Tässä oli juuri sopiva. Kookos on ihana tuoksu myös.

  2. Piratas!!! vivo en la calle de al lado (caspe/lepanto) siempre que pasamos por delante decimos “tenemos que venir un dia”… XD a mi el guisqui ni fu ni fa… pero despues de leer esto… ummm… abrazos

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.