Innostuin sunnuntaina vaihtamaan ruokailutilan suuren maalauksen taulukollaasiin. Tauluasetelma on lähes sama kuin aiemmin seinällä ollut asetelma: ainoa uusi tulokas on vasemmalla, keskirivissä näkyvä sinipohjainen teos ”Löydä kotiin”. Sain sen, kun muutin lapsuudenkodistani opiskelemaan toiseen kaupunkiin. Kaikki kuvassa näkyvät taulut ovat isäni maalaamia.

Tämän pienen muutoksen johdosta minun täytyi myös asetella olohuoneen puolella olevan avohyllykön ylähylly uudestaan, sillä siinä oli aiemmin ollut tauluja, joista osa muutti ruokailutilan asetelmaan. Laitoin hyllylle muutaman maljakon ja kynttilänjalan. Mitäpä niitä kaapissa piilottelemaan. Odotan vielä inspiraatiota, että saisin muutkin hyllyt järjestettyä uudelleen.

(Alkaa muuten olla taas haastavaa kuvata iltaisin, kun on jo niin hämärää ja nyt vielä sataakin. Ja näköjään pöydän alle oli jäänyt legoja ja Pehmiksen lelu. 😉 Huom: krysanteemit ovat vieläkin hengissä.)

 

Translation:
I took away the large painting that we had in our dining room and replaced it with a collection of different paintings. All of the paintings are painted by my father. Because I took some of the paintings from the top shelf in our living room, I had to rearrange it also. I put some vases and candle holders there. I’m still waiting for the inspiration to rearrange the whole shelf system.

Author

2 Comments

  1. Ihastelen tuota asetelmaa ja värejä. Mietin miten suunnittelit taulukoukut seinille että passaa vaihdella eri tauluja/eri kokoisia?. Ja jos vaihdatkin yhteen isoon paklaatko reiät ja maalaat seinän..?

    • Taulut on kiinnitetty pienillä nauloilla. En ole lisännyt tai poistanut nauloja ekan asetelman luomisen jälkeen. Asetin nämä taulut samoille paikoille kuin viimeksi. Ainoa erilainen taulu sattui olemaan juuri sopivan kokoinen tuohon. Ja silloin kun seinällä oli vain yksi suuri taulu, olivat pikkunaulat näkyvillä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.