Ihanaa, että tänään on vapaapäivä! Aamu alkoi rennosti hitaalla aamiaisella ja sen jälkeen oli vuorossa pienimuotoista siivousta. Päivänvaloa ei nykyisin riitä moneksi tunniksi, joten näpsäisin kuvia ympäri kotia – saa vähän blogimateriaalia ”varastoon”.

Suurimman muutoksen koki tänään ruokailutilamme, josta purin tauluasetelman pois ja laitoin tilalle yhden suuren isäni taulun. (Aikaisemmat kuvat ruokailutilasta näkee esim. täältä.) Jätimme naulat seinään kiinni, jotta tauluasetelman saa takaisin paikoilleen taas myöhemmin. Isolle taululle ei tarvinnut naulata omaa naulaa seinään, sillä halusin ettei se tule pöydän keskelle, joten sopiva naula löytyi jo ennestään.

 

Mankku toi eilen minulle Kodin Terrasta sen kitukasvuisen kuusen, josta olin haaveillut. Huonekuusi on sen oikea nimi. Aivan ihana minusta!

Kuusi on sellaisessa rumassa muovisessa ruukussa, eikä minulla ollut tarpeeksi suurta ruukkua sen tilalle. Niinpä käytin tuossa samaa ideaa kuin niissä meidän ulkotuijissa ja kiepsautin muoviruukun ympärille sanomalehteä ja luonnonnarua.

Loppupäivä menee rentoillessa ja itsenäisyyspäivästä nauttiessa.

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!

Author

16 Comments

 1. Sammakkoprinssi Reply

  >Oikein kaunis ruokailutila tuli. Aina välillä on kiva vähän uudistaa tiloja, vaikka edellinenkin oli kyllä kiva =) Mahtaakohan teidän ruokapöytä olla Ikean Norden? Jos on, niin kuinka on pinta kestänyt kulutusta lapsiperheessä?

 2. >Ruokailutila on oikein kivan näköinen 🙂 Tuo huonekuusi tuo yksinkertaisen, mutta lämpimän tunnelman.-Inanaa-http://whitefresh.blogspot.com

 3. >Ostin myös meille huonekuusen. Se on niin söpö!Tykkään tosi paljon tuosta(kin) isäsi taideteoksesta. Sopii erinomaisesti ruokailutilaanne.

 4. >Oi ihanan näköistä!! Mä ostin huonekuusen eilen…ne on niin nättejä. Koristelen sitä hiukka tänään 🙂 Terkkuja!

 5. Sanna / Koti- Kullankallis Reply

  >Tosi kivan näköistä. Ja kiitos vinkistä, itselle ei olisi tullut mieleenkään, että vanhat naulat voisi jättää piiloon mahdollista myöhempää käyttöä varten 🙂

 6. >Iso taulu näyttä ihanalta juuri tuossa, tykkään!Ostimme lokakuiselta Nykin matkalta yhden ison ja kolme pientä maalausta, jotka galleria lähetti kuriirilla viime viikolla. Ja sekös aiheutti ketjureaktion niin, että olemme kiinnittäneet yhteensä 9 taulua tänä pitkänä viikonloppuna – tarkalle ihmiselle suht hidasta hommaa, kun ei omista laservatupassia (mikäs sen oikea nimi on?)

 7. >Todella kauniit värit tuossa(kin) isäsi taulussa ja sopii tuohon paikalle kuin nakutettu! Ihanalta näyttää teidän ruokailuryhmä kaikkineen! Ja tuo kuusi ja kynttiät tuovat kivan jouluisen tunnelman.-I-

 8. >Tuo Huonekuusi on kyllä tosi kivannäköinen, sopii tälleen joulun aikaan hyvin pöytää koristamaan 🙂

 9. >Sara: Olen kyllä samaa mieltä! :)Sammakkoprinssi: Niinpä, välillä pitää vähän muunnella sisustusta. Se on niin kivaa ja jo pienillä jutuilla saa paljon muutosta.Kyllä, meidän ruokapöytä on Ikean Norden ja ollaan tykätty siitä tosi paljon! Moni on siitä kysellytkin ja olen aina suositellut sitä. Todella hyvä hinta-laatu-suhde ja pinta on tosi helppo pitää puhtaana. Ei se kauheasti ole naarmuuntunutkaan nyt näiden vuosien aikana, mitä se on meillä ollut.Inanaa: Kiva kuulla, että olet sitä mieltä! 🙂 Misty: Huonekuuset taitaa olla kovassa suosiossa nyt, sillä tuo meidän oli viimeinen, joka oli jäljellä. Onhan ne söpöjä. Minäkin pidän tosi paljon meidän isin tauluista! :)Mia: Kiitos! Toivottavasti sielläkin oli kiva itsenäisyyspäivä. :)JohannaK: Pitääpäs käydä kurkkimassa blogissasi oletko laittanut kuvia sinun kuusestasi… :)Meän Satu: Kiitos! :)Sanna: Kiva jos tästä oli jotain vinkkiä. Suurin osa nauloista jäi ihan näkyviin, mutta ovat melko huomaamattomat/eivät häiritse meitä. ;)Tuulia: Kantsii käydä hakemassa ennen kuin ne loppuu. ;)Gloria: Oi, että! Olisi kiva nähdä millaisia tauluja ostitte! :)Meille ei taulujen kiinnitys enää tuota päänvaivaa, kun sitä tehdään niin usein, ja olen enemmänkin suurpiirteinen kuin pikkutarkka. 🙂 Joskus on kyllä mennyt vähän pieleen ja sitten on pitänyt säätää taulun ripustusvaijeria, kun ei ole viitsinyt tehdä uutta reikää seinään… :DI: Kiitos kiitos. 🙂 Tykkään tuosta taulusta todella paljon. Kiva laittaa välillä joku suurempi taulu.Reetta: Niinpä. Ja just tollainen rimpula kuusi on kaunein. :)Anonyymi: Kiva kuulla, että olet sitä mieltä. 🙂

 10. >Oih, mikä ihana huonekuusi! Olin jo aivan unohtanut kuinka jokin aika sitten tuosta kuusesta haaveilin. Vielä onneksi ehtii jouluksi, jos vain jostain vielä löytyy. Eikös tuo kuitekin ole ihan pitkäikäinen huonekasvi?

 11. >Meilläkin on huonekuusi joulutunnelmaa tuomassa, ihan Prismasta löytyi. Askartelin siihen muutaman keltaisen himmelikoristeen, tuli aika söpö 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.