Hei taas! Täällä on pitänyt vähän kiirettä. Olin pari päivää työmatkalla ja nyt on vielä kiireinen viikonloppukin edessä. Täällä vietetään nimittäin Venetsialaisia ja meillä on kaikenlaisia viikonloppusuunnitelmia. Onneksi tämä tuleva kiire on sellaista mukavaa. Ei kai sitä kiireeksi voi edes kutsua – on kaikenlaista ohjelmaa vaan tiedossa.

Nyt pitäisi aloittaa viikonloppuvalmistelut siivoamisesta ja kaupassakäynnistä. Silloin, kun kotona on muuten sotkua on hyvä julkaista tällaisia lähikuvia, joista ei todellisuus välity, heh. Oikeasti otin nämä kuvat viikonloppuna, kun testailin uusia objektiiveja. Toivottavasti noille kuvissa näkyville kumppareille ei ole käyttöä viikonloppuna, mutta Lighthouse-lyhdyn otan mielelläni taas käyttöön pitkän tauon jälkeen. Kynttilöitä on tullut polteltua viimeksi joskus huhtikuussa.

 

Kissojen kuulumisia vielä voisin päivittää (niille joita se kiinnostaa): tutustuminen on lähtenyt oikein hienosti käyntiin. Viivi sähisee Pehmikselle vielä joskus, mutta ovat olleet jo samalla ruokakupilla ja eilen Pehmis yritti mennä Viivin tissille. Voitte kuvitella, että se oli Viiville hyvin hämmentävä tilanne. 😀 Illalla on jo vähän ravattu yhdessä pitkin olohuonetta.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja iloisia Venetsialaisia!

Author

4 Comments

 1. Kauniita kuvia! Ihana kuulla, että kisut tulevat jo noin hyvin toimeen! Meilläkin neitiT kävi alussa neitiO:n tissillä, vaikkei heillä ikäeroa olekaan kuin muutama kuukausi 🙂

  Mukavaa viikonloppua!

  • Hauska kuulla. Olin aivan yllättynyt, että pikkukisu teki niin. Ei tullut mieleenkään, että hän voisi mieltää Viivin äidikseen. 😀 Harmi etten ollut paikalla todistamassa tuota hassua tapausta. 🙂

   Viikonloppuja sinnekin! 🙂

 2. hehee ja kisukuulumisia mieluusti joka postaukseen, kiitos! 😀
  toiv. nähdään huomenna menoissa ja meiningeissä 😉

  • Päivittelen kyllä kisukuulumisia aina sillon tällöin. 🙂

   Toivottavasti törmätään illalla! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.