pajunkissat

ohra

kubus_bowl

easter1

eames_ja_lyhty

easter2

karkit_ja_noita

kasvit_lyhdyssa

kubus_ja_eames

Enää ei ole kotona viime postauksessa kuvatun kaltaista sotkua, heh. Täällä ollaan ihan pääsiäistunnelmissa. Sulosimpia koristeita ovat tietysti lasten askartelemat luomukset. Kubus-kynttelikkömme on saanut seuraa Kubus-kulhosta*, jonka sain tuotteita valmistavalta By Lassenilta. Kulhoon laitoin minusta kauneimpia pääsiäismunia mitä kaupasta saa. Lighthouse-lyhtyyn asettelin pari viherkasvia. Saa nähdä miten ne siellä viihtyvät. Kiertääköhän ilma tarpeeksi…?

Yllätyin muuten kovasti sotkupostauksen vastaanotosta: niin paljon kommentteja ja fb-tykkäyksiä! Kiitos! 🙂 Voi olla etten ehdi ihan jokaiseen kommenttiin vastata erikseen, mutta katsotaan. Täytyy kyllä myöntää, että olin ihan oikeasti elänyt siinä uskossa, että blogin lukijat ymmärtävät, että se kuva mikä blogin kautta välittyy, ei ole koko totuus. Mutta ehkä se vain unohtuu, kun sisustusblogeissa julkaistaan vain siloteltuja kuvia päivästä toiseen. Ihan normaaleja perheitä näissä ”blogikodeissakin” asuu.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

*Kubus-kulho saatu blogilahjaksi

Translation: Easter has arrived at our home. I got ”a sister” for my Kubus candle holder, when By Lassen sent me a Kubus bowl – thank you so much! I filled the bowl with the most beautiful Easter eggs that I could find in the grocery store. Now we are just going to enjoy the long weekend. Happy Easter everyone!

Author

15 Comments

 1. Ihania kuvia ja ihania värejä! Tuohan on hyvä idea, että Lighthousea voi käyttää myös kasvihuoneena! Pitää kokeilla myös. 🙂

  • Kiitti! 🙂 Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut koettavani Lighthousea kasviasetelmassa. Nyt vain nappasin niitä kasveja mitä meillä sattui olemaan. Tuo kodinonni on ehkä vähän liian korkeassa ruukussa. Vielä on kasvit hengissä kuitenkin. 😉

 2. Ah, taas ihanaa vanhaa tuttua Valkoista Harmajaa. 🙂 Onhan noita realismipläjäyksiä välillä mukava katsoa, mutta kyllä nämä kauniit kuvat antavat sittenkin enemmän.

  Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle! <3

  • Niin, kauniita ja inspiroivia kuvia kyllä itse haen sisustusblogeista, mutta onhan se virkistävää välillä poiketa tutusta kaavasta. 🙂

   Ihanaa pääsiäistä sinnekin! 🙂

  • Kubus-kulho on niin ihana! Ja sattuu vielä olemaan hyvin saman sävyinen harmaa kuin meidän sohva. 🙂

 3. Ihana ”rauha” teillä taas siivotussa kodissa 🙂
  Kysymykseni poikkeaa hieman postauksestasi 🙂 Voinko tiedustella minkä kokoinen tuo teidän keittiön seinällä oleva kaapisto on? se on toiminut minulle inspiraationa omaa uutta keittiötäni suunnitellessa 🙂 tarkoituksemme olisi aloittaa rakentamaan unelma kotiamme joko nyt kesällä tai sitten 2014 kesänä..meille olisi tulossa keittiö kvikiltä ja tuo meidän 4×4 kaapistomme on 60×60 ovilla..taitaa olla hieman isompi?
  Ihanaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi 🙂

  • Jep, rauha vallitsee taas vähän aikaa. 😉
   Kyllä meidän keittiön seinäkaapit ovat myös 60×60. Kiva jos olet saanut inspistä täältä. 🙂

   Mukavaa pääsiäistä sinnekin ja tsemppiä rakentamiseen!

 4. Blogisi uutena lukijana ilmoittaudun ja toivotan hyvää pääsiäistä. 🙂 Oli ihana nähdä kotisi ”sotkuisena”, tuohan se totuus on lapsiperheessä. ( itsellä 4 lasta joista toki 2 jo aikuisia (18 ja 19) Mutta kotisi on kaunis, rauhallinen, tyylikäs. 🙂 Nyt on pakko jatkaa siivousta jotta saan oman kotini siistiksi.

 5. Todella kaunis tuo Kubus-kulho. Tuota harmaata vain ei taida saada? Mustaa ja valkoista vain.

  Ja voi että, tuo arki näytti hyvälle. =) Pikkuisen pisti hymyilemään. Sitähän se kaikilla on. Välillä vähän enemmän sotkuista ja välilä vähän vähemmän. Mutta ihana taas katsoa kauniita kuviasi asetelmineen. Piristät arkea kummasti.

 6. Löysin vasta nyt blogiisi ja ihastelin todella kaunista, tutunnäköistä mattoa. Sattuisiko kyseessä olemaan Linie Designin Asko Mixed villamatto? Jos on, niin mitä olet tykännyt matosta (nukkaako tmv)? Kyseinen malli on ollut jo jonkun aikaa ostoslistalla…

 7. Hei, kenen kangasta ovat nuo keltavalkoiset tyynynpäälliset? Ovat niin kauniit 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.