Tosi mielelläni postailisin teille jo kuvia meidän uudistuneesta makuuhuoneesta. Täytyy kuitenkin odottaa viikonloppuun, että saadaan päivänvaloa valokuviin…ja listat paikoilleen. Instagramista voi käydä kurkkaamassa muutaman rajatun otoksen makuuhuoneesta, mutta täällä blogin puolella ajattelin nyt kirjoitella olohuoneen joulun jälkeisestä ilmeestä. Nämä kuvat olen napannut heti sen jälkeen kun siivosimme joulun pois – ja ennen kuin aloitimme makuuhuoneen pienen remontin.

sohva

poydalla

jaloleinikki

olohuone

eames_rar

kukat

livingroom

olohuoneessa

lantern_valaisin

tv_taso

Olohuoneen värimaailmaa hallitsevat nyt eri harmaan sävyt hennon vihreillä tehosteilla. Tummanruskea matto tuo mukavasti kontrastia tilaan, mutta luulenpa että se päätyy jo piankin meidän saunatupaan. Tummassa matossa näkyy kaikenlaiset karvat ja roskat tosi helposti!

Karsiminen tuntuu välttämättömältä joulun jälkeen. Kuitenkin olohuoneen tasoille on ryhmittynyt erilaisia asetelmia ja jätin vielä tähti-kynttilänjalan olohuoneen pöydällekin. Nautin siitä, että olohuoneessa ei enää ole kookkaita kaiuttimia viemässä tilaa tv-tason päältä ja ääni kuuluu nyt huomaamattomammasta Sony Soundbar-kaiuttimesta*, jonka kiinnitimme seinään tv:n alapuolelle. Nyt jää tasolle enemmän tilaa minun sisusteluun.

Sisustelu on tuntunut aivan ihanalta joulun jälkeen! Odotankin jo innolla viikonloppua, kun saan rauhassa häärätä kotosalla. Luulenpa, että viikonlopulle jää myös kaikenlaista blogihommaa, sillä blogimuuttoni uudelle meillakotona.fi -saitille lähestyy ja ensi viikolla, 20.1., vietetään jo tupareita! Jännää!

Translation: I cannot wait to show you our re-painted bedroom, but I’ll have to wait until the weekend before taking pictures. So for now, some pics of our livingroom look after Christmas.

* Sony Soundbar -kaiutin saatu blogin kautta

Author

2 Comments

 1. suvi m Reply

  Kommentit kopioitu vanhasta osoitteesta tähän:

  Johanna Vantaalta sanoo:

  Mukavan seesteistä. Katseeni kohdistui erityisesti valkoiseen tyynyyn, jossa on tummat pystyraidat. Minkä merkkinen se on ja mistä olet sen hankkinut?

  Mukavaa alkanutta vuotta!

  13.1.2016, 10:54 klo 10:54 (Muokkaa)

  Vastaa

  suvi m

  suvi m sanoo:

  Kiitos Johanna! 🙂 Tyyny on Linumin mallistosta. Se taitaa olla lempikoristetyynynpäälliseni! 🙂 Ostin sen muutama vuosi sitten, mutta selasin juuri Linumin valikoimaa netissä ja huomasin, että tuota päällistä saa vielä. Mukavaa alkanutta vuotta sinnekin!

  14.1.2016, 19:07 klo 19:07 (Muokkaa)

  Vastaa

  Johanna Vantaalta sanoo:

  Hei, löysitkö jostain vielä tuon? En löytänyt vaikka tein jos jonkinlaisia hakuja 😉 🙂 Tyyny on kyllä aivan ihana <3

  15.1.2016, 18:41 klo 18:41 (Muokkaa)

  Vastaa

  suvi m

  suvi m sanoo:

  Se näytti olevan ainakin Linumin pressikuvapankissa. Toivottavasti on vielä mallistossa mukana!

 2. Pingback: Vuosi 2016 Valkoisessa Harmajassa - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.