Olen kirjoitellut vanhasta nojatuolistamme jo muutaman kerran täällä blogissa, mutta kokonaiskuvaa en ole tuosta nojatuolinurkkauksesta vielä postannut. Joten nyt seuraa muutama kuva siitä.

Kuten olen kertonut, tämä nojatuoli on ollut perheessäni teini-iästäni saakka. Kun vaihdoimme olohuoneen järjestystä tässä taannoin, vein siellä aiemmin olleet Artekin nojatuolit vanhemmilleni ja otin tilalle tämän nojatuolin. Vaihtokauppa. Joskus myöhemmin voi taas vaihtaa takaisin jos siltä tuntuu.

Vuosien varrella nojatuolissa on ollut parikin erilaista verhoilua ja nyt siinä on beige-valkoisesta ruutukankaasta tehty, tuolin muotoja noudatteleva irtohuppu (ei siis verhoilu). Huppu on hitusen verran kutistunut pesussa – sen huomaa tuolin alareunasta. Olen yrittänyt sulauttaa tämän romanttisen nojatuolin moderniin kotiimme ja mietin edelleen, että pitäisikö siihen teettää uusi irtohuppu jostain mustavalkoisesta tai tummanharmaasta kankaasta (siitä Svenskt Tennin kankaasta en enää haaveile). En vain osaa päättää.

Seinällä näkyvä korttiasetelma muodostui viime sunnuntaina hetken päähänpistosta. Päätin, että jotain pientä muutosta on saatava ja irroittelin kortit muista huoneista ja kokosin niistä yhden astelman tähän nurkkaukseen. Asetelmassa on pääosin Therese Sennerholtin kortteja, mutta mukana on myös kaksi Polkka Jamin korttia (saatu blogin kautta).

Kiitos muuten kaikista parsavinkeistä edelliseen postaukseen! 🙂 Pitää tässä joku päivä testata niitä ihan käytännössä. Tänä viikonloppuna ei ehdi, kun on taas kaikenlaista hässäkkää…

Mukavaa viikonloppua!

Author

13 Comments

 1. Ihana nurkkaus! Tuo koristetyyny on aivan ihana, sopii hyvin ruututuoliin.

  Mutta mitä jos hupun teettäisi Kvadratin valkoisesta Pause-puuvillasta. Se on 60 asteessa vesipestävä ja sileäpintainen, eli siitä on helppo pyyhkiä tahrat. Samaa siis kun meidän valkoinen sohva. Tekisi heti vähän reilumman hupusta, että jää kutistumisvaraa.

  • Valkoinen olis kyllä aivan ykkösvaihtoehto! Ja tuo kangas kuulostaa helppohoitoiselta. Pitää ehdottaa Mankulle… 😉

 2. Moikka!

  Olin talvella Kokkolassa käymässä, ja kävin kävelyllä lapsuuden kotini maisemissa. Olin melkoisen yllättynyt kun blogistasi tutun näköinen talo tuli naapurustossa vastaan… 🙂 Ja sitten tajusin että olemme tainneet myös joskus teineinä pelata jalkapalloa samassa joukkueessa! 😉 Pieni maailma.

  Kysymys: Oletteko olleet tyytyväisiä saunarakennuksessa olevaan IKEAN vuodesohvaan? Olen harkinnut samaa lasten huoneeseen…

  Hyvää viikonloppua!

  Anna

  • Hauska kuulla! 🙂 Mun jalkapalloura oli vaan aika lyhyt… ;D

   Tuo meidän Ikean vuodesohva on tosi näppärä levittää ja mukava makoilla, mutta istumamukavuus ei ole minun makuuni. Siinä on liian jyrkkä selkänoja. Mutta irtotyynyjen avulla siihen saa muokattua mukavamman asennon. Eli kannattaa miettiä kuinka paljon sohvalla istutaan – jos istutaan paljon, niin sitten en suosittelisi tuota.

   Mukavaa viikon jatkoa sinne! 🙂

 3. Voisinko kysyä mikä on tuo kaunis torkkupeitto nojatuolin päällä? Kauniilta näyttää tuo teidän nojatuolinurkkaus!

  • Kävinkin jo silloin heti kurkkaamassa sun blogia. Aivan mahtavaa, että olet laittanut sen pystyyn! 🙂

 4. oi, ihana erityisesti tuo kuva missä on tuoli, kasvi ja Milky! <3 (vai Milk:kö sen nimi oli :D)

  • Juu, OLI ihana. Nimittäin Milk-valaisinta ei enää ole. 🙁 Rikoin sen imuroidessani. Se tippui tuosta lehtikasan päältä ja lasinen kupu meni rikki. Nyyyyh… :(((( Mankku jo ehtikin monta kertaa varoitella, että se saattaa tippua, kun lapset hösäävät tuossa vieressä, mutta se olinkin sitten minä, joka sen rikkoi. Tuli kuule ihan itku! 🙁 No, täytyy selvittää saako niitä kupuja ostettua erikseen…

   • varmasti tuli itku! kyllä se järjestyy ja sitten korjattua versiota arvostaa entistä enemmän 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.