Värien kaipuu lienee joka keväinen ilmiö. Ainakin tunnistan sen itsessäni. Nyt on beigen sävyt ovat kovasti pinnalla, mutta kuten aiemmin jo kirjoittelin, kaipaan niiden rinnalle kovasti myös väripilkkuja. Nyt lisäsin olohuoneeseen muutaman väriläiskän lisää.

Apulainen oli tietysti mukana

Aiemmin päivitin olohuoneen tauluasetelmia ja viime viikonloppuna olohuoneen kevätmylläys jatkui. Pesin valkoiset sohvanpäälliset ja asetin ne sohviin. Harmaat päälliset saivat nyt mennä talviteloille. Valkoisten sohvien seuraksi sopivat monenlaiset tekstiilit ja niinpä kaivelin omia koristetyynyvarastoja, ja otin esille ehkä harvemmin blogissa näkyneen väriläiskän.

Kyseessä on tämä voimakas-sävyinen Marimekon koristetyyny, jonka olen hankkinut vuosia sitten. En enää muista kuosin tarkempaa nimeä… Kuosissa on pirteitä neonkeltaisia ja sinisiä sävyjä. Minusta se on juuri täydellinen täyttämään värikaipuutani. Yksi railakas tyyny riittää muuttamaan tunnelmaa. Kuvitelkaa miltä tämä näkymä näyttäisikään neutraalin sävyisellä tyynyllä. Harmonia on kaunista, mutta nyt kiinnostaa jännemmät yhdistelmät.

Kuvassa myös erään häntä ja pallo…

Toisella sohvamodulilla on sitten vähän sekalainen setti tyynyjä. Siinä ovat lempparini: pilkullinen Linumin tyyny sekä Vitran Eames-kuosinen koristetyyny. Pidän kovasti myös tuosta Marimekon Love-tyynystä. Vihertävä napillinen HAY:n tyyny on sekin monta vuotta vanha, mutta nyt otin senkin esille pitkästä aikaa. Täytyy rakentaa näistä vielä kiva setti – nyt tyynyt ovat tuossa miten sattuu, eikä ollut tarkoitus jättää näin monta koristetyynyä sohvalle. Nyt tykkään mielummin, että on vain muutama koristetyyny esillä.

Uusimman Elle Decorationin kannessa on sattumalta samaa neonkeltaista kuin tyynyssäni

Muutenkin pitää kesän tullen karsia olohuoneessa. Terassille johtavien pariovien edusta pitää saada tyhjäksi, joten &Traditionin nojatuoli saa siirtyä osaksi sohvaryhmää. Se tarkoittaa sitä, että minun pitäisi siirtää olohuoneen toisessa reunassa oleva, siskoni vanha Howard-tuoli ja rahi jonnekin muualle. Alunperin olimme ajatelleet sitä settiä mökille, mutta sittemmin suunnitelmat ovat muuttuneet. Joka tapauksessa kevyempi ilme houkuttelee nyt kovasti.

Nyt tekee erityisen paljon mieli häärätä kaikenlaista kotona. Varmaan se, että tekee etätöitä kotona ja katsoo samoja nurkkia kaiket päivät motivoi muutosten tekemiseen. Toivottavasti ehdin viikonloppuna siivota meidän eteisen vaatehuoneen. Siellä on romahtanut kenkäteline irti seinästä ja se pitäisi korjata. Myös pihalla riittäisi hommaa: aitaa pitäisi suoristaa ja terassi pestä. Toivotaan aurinkoista säätä viikonlopulle!

Author

2 Comments

  1. Ihanan näköistä siellä!

    Ihan sama täällä, tekee mieli pienissä määrin lisätä väriä ja pitää tunnelma raikkaana.

    • Suvi M Reply

      Voi kiitos! 🙂 Pienet väripilkut piristävät ja rikkovat kivasti liiallista harmoniaa. Tulee vähän mielenkiintoa sisustukseen…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.