blogihetki

Vähän blogiteknisiä juttuja. Huomenna en pääse blogiin teknisen huollon takia, eivätkä kaikki kommentit tule välttämättä silloin läpi. Mutta huollon myötä saamme sitten entistä tehokkaamman ympäristön, eikä tuo tauko kestä pitkään.

Sitten toinen juttu: lisäsin tuonne sivupalkkiin linkit postauksiin, joissa vastailen usein kysyttyihin kysymyksiin. Minulta usein nimittäin kysytään samoja juttuja, joten olen joka vuosi tehnyt sellaisen UKK-postauksen. Saan aika paljon sähköpostia ja viestejä Facebookiin, joten ehkä nämä linkit antavat vastauksen nopeammin. Ja toki minulta saa edelleen kysyä jos jokin askarruttaa – minua vain harmittaa etten ehdi vastata niin nopeasti kuin haluaisin. Ja se turhauttaa, kun tiedän, että vastaus löytyisi jo blogista vähän hakemalla. Joten toivottavasti nuo linkit auttavat!

Olen priorisoinut blogiasiat niin, että ekana tulevat postaukset, sillä ne ovat se tärkein sisältö blogissani. Sen jälkeen vastailen kommentteihin ja kiireellisimpiin sähköposteihin. Muihin sähköposteihin ja viesteihin vastailen mahdollisuuksieni mukaan. Ja kaiken tämän edelle menee oma perhe ja arki. Olen kuitenkin kokenut pahaa mieltä siitä, että vastaamiseni viivästyy, joten halusin sen teille kertoa. Toivottavasti ymmärrätte. Ja korostan vielä kerran sitä, että tietysti minulle saa kirjoitella ja mielelläni palautettanne lueskelen ja autan mahdollisuuksieni mukaan. Vastaus vaan saattaa joskus viipyä, mutta kaikkiin viesteihin vastaan kyllä.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.