Valkoinen Harmaja blogi täytti heinäkuussa jo kymmenen vuotta! Kaikki alkoi tämän kodin rakennusprojektista, josta halusin kirjata muistot blogiin. Sisustaminen on aina ollut intohimoni ja pian toinen, vuonna 2008 aloittamani blogi jäi taakse ja keskityin Valkoiseen Harmajaan. Nyt syksyllä on luvassa joitakin uudistuksia, joista olen erittäin innostunut!

Olohuone vuonna 2011 talon juuri valmistuttua

Kokosin tähän postaukseen kuvia meidän olohuoneesta vuosien varrelta. Ensimmäinen blogivuosi kului rakentamisen merkeissä, mutta vuodesta 2011 lähtien olen sitten sisustanut Valkoista Harmajaa. Ehkä eniten vaihtelua luon olohuoneen sekä makuuhuoneen ilmeisiin. Vuodesta 2018 lähtien keskeiseksi osaksi blogisisältöjä on tullut vapaa-ajan kotimme Villa Fregatin rakentaminen ja sisustaminen.

Olohuone vuonna 2012 ja 2013

Sisustamisen saralla en ole kokenut erilaisia tyylisuuntauksia, vaan oma tyylini on löytynyt jo varhain ja pysynyt aika samanlaisena vuosikaudet. Kuitenkin sisustusintoilijana tekee mieli soveltaa ja maustaa sisustusta aika ajoin ja kokeilen kotona erilaisia juttuja ja trendejä mielellään. Sen ei kuitenkaan tarvitse välttämättä tarkoittaa uuden ostamista tai suuria muutoksia. Minulle tärkeintä sisustamisessa on kuitenkin aina ajattomuus, laadukkaat materiaalit sekä taidokas muotoilu. Tietynlaisen kodikkuuden täytyy näkyä myös.

Minulle tärkeintä sisustamisessa on kuitenkin aina ajattomuus, laadukkaat materiaalit sekä taidokas muotoilu

Olohuone vuonna 2014 ja 2015. Ruokailutilan taulukollaasi oli ihana!

Voisi ehkä ajatella, että samojen nurkkien kuvaaminen vuodesta toiseen käy tylsäksi. Koko blogin idea piileekin siinä, miten muuttaa kotia pienin keinoin sisustuksen pohjan säilyessä samana. Kotihan on usein vuosien ja vuosikymmenten satsaus ja harva meistä vaihtaa kotia kovin usein. Sisustuksen pohjan, pintamateriaalien ja suurempien kalusteiden, ollessa ajattomia ja laadukkaita voi sitten maustaa sisustusta vaikka millä tavalla! Siitä haluan raportoida blogiin ja toivottavasti sitä kautta myös inspiroida muita.

Blogin idea piileekin siinä, miten muuttaa kotia pienin keinoin sisustuksen pohjan säilyessä samana

Vuoden 2016 neutraalia sävymaailmaa

Näihin blogivuosiin mahtuu monia uusia tuulia ja mielenkiintoisia projekteja! Olen päässyt toteuttamaan sellaisia haaveita, joiden toteutumista en olisi ennen blogia voinut uskoakaan. Olen päässyt mm. suunnittelemaan keittiön Habitareen sekä oman Fregatti-talomalliston Kannustalolle! Hetken aikaa bloggasin ikonisen Avotakka-lehden alla ja tein muutaman jutunkin lehteen. Olen tavannut sisustusidoleitani ja tutustunut aivan mahtavaviin blogikollegoihin vuosien varrella.

Olohuone vuonna 2017

Yksi syy miksi olen jaksanut tehdä some-työtä (tämä harrastus on vuosien varrella muuttunut sivutyöksi) niin pitkään, vuodesta 2008, on ehdottomasti uudet haasteet ja some-kanavien kehittyminen. Heittäydyn innolla ja tarmolla uusiin juttuihin! Näen mielummin mahdollisuuksia kuin uhkia. Viimeisimpänä innostuksena on ollut Instagram Storiesien ja IGTV-kanavien kehittyminen, mikä on tuonut aivan uudenlaista ulottuvuutta some-työhön ja teidän seuraajien kanssa vuorovaikutukseen. Mitä kaikkea kivaa onkaan vielä tulossa?!

Uudet haasteet innostavat eteenpäin

Olohuone 2018

Nyt kymmenen vuoden jälkeen luvassa on taas pientä uudistusta (tai minun kannaltani uudistus on aika merkittävä), sillä kanavani siirtyvät osaksi Asennemediaa! Olen tästä aivan valtavan innoissani, sillä olen ihaillut Asennemedian työskentelytapaa jo pitkään ja nyt pääsen siskoni kanssa samaan ”talliin”. Voimme paremmin toteuttaa yhteisiä ideoitamme! Asennemedia auttaa minua jalostamaan ideoitani ja hoitaa kanavieni kaupallisten yhteistöiden myynnin. Blogin osoite säilyy ennallaan, joten siinä mielessä ei ole tulossa suuria muutoksia.

Valkoinen Harmaja siirtyy osaksi Asennemediaa!

Olohuone 2019

Toivoisin, että voin jatkossa yhdistää täällä blogin puolella paremmin Instagram Storyistani tuttua tyyliä. Eli toisin mielelläni lisää lifestyle-aiheisia sisältöjä blogiin. Minua kiinnostaa etenkin pukeutumisen ja sisutamisen yhdistäminen, ja haluan löytää siihen oman, luontevan tyylini. Kuitenkin blogin punaisena lankana tulee ehdottomasti säilymään sisustaminen, kotoilu ja mökkeily, sillä ne ovat perimmäinen intohimoni. Suosittu ja jo klassikoksi muodostunut Sisustusuutiset-sarja jatkuu taas pian kesätauon jälkeen. Sarjassa kurkistetaan kuukausittain suomalaisbrändien uutuuksiin.

Olohuone 2020

Olohuone 2020 – värien ja neutraalin ilmeen tasapainoilua ja vaihtelua

Kiitos teille kaikille, jotka olette kulkeneet mukana vuodesta toiseen ja lämpimästi tervetuloa uusille seuraajille! Toivon, että voin kanavillani inspiroida ajattomaan sisustamiseen ja kestävien valintojen tekemiseen, tarjota hyödyllisiä vinkkejä sekä innostaa rohkeasti kokeilemaan uutta.

Lue myös: Valkoinen Harmaja X Asennemedia tiedote


Author

10 Comments

 1. Onnittelut lempiblokkaajalleni???? Pidän todella sisustustyylistäsi ja ihmisenä olet todella herttainen. Ehdottomasti jatkan seuraamistasi täällä ja instan puolella myös♥️

  • Suvi M Reply

   Voi että kuinka ihana palaute! <3 Kiitos tuhannesti - lämmitti mieltä erittäin paljon! 🙂

 2. Onnittelut 10 vuoden johdosta! Ihan niin kauan en ole sinua seurannut, mutta useamman vuoden kuitenkin ???? Ihastelen kovasti tyyliäsi ja samaistun sinuun myös ihmisenä. Ehkäpä salaa haaveilen myös jonkinlaisesta sometyöstä. Siksi on mukava seurata laadukasta sisältöä ja ihmistä joka kuitenkin rajaa tiukasti sen henkilökohtaisimman elämän ulos somesta. Kaikki nuo saavutukset mitä olet saavuttanut, olet todellakin ansainnut ????????

  • Suvi M Reply

   Kiitos tuhannesti! 🙂 Ja voi kuinka mukava kuulla, että samaistut! Kannustan rohkeasti sometyöhön – se voi viedä vaikka mihin! Ei voi etukäteen kuvitellakaan! Toki se vaatii paljon töitä, sinnikkyyttä ja tunnollisuutta, mutta kun se on intohimo, niin se ei edes tunnu työltä (ainakaan suurimman osan ajasta). 🙂

 3. Onnea blogisynttärin johdosta! Aloin lukea blogiasi 2011, niihin aikoihin kun pääsitte muuttamaan uuteen kotiin. Muistan kyllä vierailleeni myös vanhassa blogissasi mutta siihen aikaan sisustusjutut kiinnostivat eniten. Nykyään pidän eniten blogeista, joissa on monipuolisesti lifestyleaiheita, joten lukijana odotan innolla aihepiirien laajennusta. Storeissahan olet jo tosiaan sellaista sisältöä tehnytkin. Kiitos Suvi hyvästä blogista, täällä vieraillessa tulee aina hyvä mieli <3 Ja tsemppiä myös uusiin yhteistyötuuliin, Asennemedialla on hyvä meininki.

  • Suvi M Reply

   Kiitos paljon! 🙂 Ihanaa, että jätit kommenttia! <3 Olen tosi innoissani Asennemediaan siirtymisestä ja uskon, että pääsen kehittämään kanaviani vieläkin paremmin.

 4. Kovasti onnea 10-vuotis taipaleelle! Olen lukenut postauksiasi useamman vuoden ajan ja pidän siitä ettei koko huusholli uudistu jatkuvasti vaan jotain pientä silloin tällöin. Tykkään siis tyylistäsi sisustaa. Kiitos ja jatketaan eteenpäin.

 5. Onnea hienosta 10-vuotis taipaleesta blogin parissa. Olet yksi suosikki bloggareista <3 ja on kiva samalla myös seurata teidän mökki projektianne, josta on tullut yhtä upea kuin talostanne.

  Ihanaa loppu kesää sinne ja nautitaan vielä kesän lämpimistä päivistä. Ainakin sääkartta näyttää tulevina päivinä hyvältä 🙂

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos Päivi! Tosi ihana kuulla! <3

   Oikein mukavaa loppukesää sinnekin ja "nähdään" Instan puolella! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.