*Pyyhkeet ja lakanat saatu Midnatt:lta

Rantapäivät olivat kyllä meidän kesäloman yksi lempijutuista! Oli ihanaa päästä mereen uimaan ja sen jälkeen kietoutua isoon pyyhkeeseen aurinkoon kuivattelemaan. Toinen lempijutuista oli tietysti nukkuminen niin pitkään kuin huvitti – parhaimmat unet tulevat ihanissa lakanoissa. Kesän alussa sain ruotsalaiselta Midnattilta ihanan pyyhe- ja lakanalähetyksen ja koska tekstiilit olivat niin mieluisia, päätin esitellä nämä uutuudet tarkemmin myös täällä blogissa.

Olen päättänyt, että pikkuhiljaa kasaan pyyhevalikoimastani sellaisen, että joka kerta kaapista voi napata mieluisan pyyhkeen

Olen tainut teille kertoakin, että aloitin jonkin aikaa sitten pyyhekaapin uudistamisen. Meillä on valtavasti ikivanhoja, monenkirjavia pyyhkeitä ja olen päättänyt, että pikkuhiljaa kasaan pyyhevalikoimastani sellaisen, että joka kerta kaapista voi napata mieluisan pyyhkeen.

Meidän molempien (minun ja Mankun siis) lemppareita ovat jättisuuret pyyhkeet, jotka kuivaavat hyvin. Mikään ei ole inhottavampaa kuin suihkun jälkeen kietoutua liian pieneen pyyhkeeseen, joka pahimmassa tapauksessa ei edes kuivaa ihoa kunnolla. Niinpä olin iloisesti yllättynyt, kun Midnattin paketista kääriytyi kaksi jättimäisen suurta vohvelipyyhettä!

Minusta on kiva pakata rannalle mukaan kauniit tekstiilit, sillä se on osa viihtyvyyttä

Sain valita Midnattin uudesta pyyhevalikoimasta minulle mieluisan sävyiset pyyhkeet. Valitsin sävyn Perlino, joka on kauniin vaalea beige. Pyyhkeitä on saatavilla kahta kokoa: suuri 100×150 cm kokoinen kylpypyyhe sekä 50×70 cm kokoinen käsipyyhe. Materiaali on 100% luomupuuvillaa.

Isot pyyhkeet pääsivät heti ahkeraan käyttöön mökille ja uimarannalle. Vohvelikankainen kylpypyyhe menee hyvin myös pienestä viltistä. Uimisen jälkeen on ihanaa, että voi kääriytyä suureen pyyhkeeseen, kun vähän viluttaa. Minusta on kiva pakata rannalle mukaan kauniit tekstiilit, sillä se on osa viihtyvyyttä ainakin tällaiselle esteetikolle.

Mökillä olemme koko kesän kuivattaneet pyyhkeitä narulla ulkona. Narulla kuivuvat pyyhkeet luovat ihanaa kesätunnelmaa terassille. Ripustus syntyi oikeastaan sattumalta, sillä naru laitettiin tuohon siksi, että saatiin kissoille paikka, mihin kiinnittää valjaat ulkoilua varten.

Midnatt on monelle sisustajalle varmasti ennestään tuttu heidän lakanamallistonsa ansiosta. Meilläkin on kahdet eri väriset Midnattin lakanat (ruskeat Dromedaryt ja vaaleanpunaiset Wilted-lakanat). Lakanamallistoon on tullut uusia värejä ja sain valita uutuuksista minulle mieluisat.

Halusin vaaleankeltaisilla lakanoilla korostaa makuuhuoneen keltaista värimaailmaa

Valitsin meille vaaleankeltaisen Sorbetto-lakanasetin. Halusin niiden avulla korostaa makuuhuoneen keltaista värimaailmaa entisestään. Lakanasetti oli tosi mieluinen! Pidän kovasti makuuhuoneen lämpimästä tunnelmasta ja petaamattomasta sängystä.

Midnattin lakanat ovat materiaaliltaan 100% kivipestyä luomupuuvillaa. Aiemmin olen vähän tuskaillut sitä, kuinka kissankarvat jäävät Midnattin lakanamateriaaliin helposti kiinni, mutta tuntuu ettei tässä lakanasetissä ole sitä ongelmaa. Voisikohan karvojen tarttuminen johtuakin käyttämästäni huuhteluaineesta…? Midnattin pesuohjeissa suositellaan välttämään huuhteluainetta.

Ihanaa, että taas on luvattu vähän lämpimämpiä säitä, joten ehkä pääsemme vielä nauttimaan rantapäivistä! Se on varmaa, että Midnattin kylpypyyhkeet nousivat minun lemppareikseni ja valitsen ne varmasti pyyhekaapista aina kun mahdollista – myös muulloin kuin rantapäivinä.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.