Kaupallinen yhteistyö: Nougat

Kuvissa näkyvät lakanat saatu

Tasan vuosi sitten kirjoittelin ihastuksestani ruotsalaisiin Midnatt-brändin pussilakanoihin ja nyt taas olen samalla asialla. Midnatt-lakanoista on reilussa vuodessa tullut sisustajien eräänlainen must-tuote, enkä ihmettele yhtään. Laadukas ja upein sävyin koottu pussilakanamallisto on sopii täydellisesti tähän aikaan niin sävyiltään kuin materiaaliltaan.

Sain ihanasta sisustusliike Nougatista valita meidän kotiin Midnattin pussilakanasetin* ja useista ihanista värisävyistä päädyin tällä kertaa tähän piparinruskeaan Dromedary-sävyyn. Itse asiassa tämä oli se sävy, johon reilu vuosi sitten alunperin ihastuin, mutta silloin päädyin tilaamaan meille Wilted-sävyn pussilakanasetit – tosi ihanat nekin (kuvia täällä)!

Pussilakanat ovat yksi tehokkaimmista keinoista muuttaa makuuhuoneen ilmettä

Pussilakanat ovat yksi tehokkaimmista keinoista muuttaa makuuhuoneen ilmettä – varsinkin jos tykkää pedata sängyn ilman päiväpeitettä, kuten meillä on tapana. En aiemmin mieltänyt Dromedary sävyä erityisen jouluiseksi, mutta kun aloin häärätä joulujuttuja kotona, hoksasin, että tämähän on aivan täydellinen piparinruskea sävy. Petausta raikastaa valkoinen aluslakana sekä suuret tyynyt, jotka ovat vakio-osa petauksiani.

Midnattin lakanat valmistetaan luomupuuvillasta ja ne tuntuvat ihanan pehmoisilta ihoa vasten. Pitkän pellavalakanakauden jälkeen luomupuuvillaiset lakanat tuovat kivaa vaihtelua. Luomupuuvillaiset lakanat rypistyvät pellavalakanoiden tapaan, eikä se ole minusta mikään miinus. Minua eivät ryppyiset lakanat haittaa, vaikka toki välillä on mukava mankeloidakin.

Petaus näyttää paljon kutsuvammalta, kun peitot ovat pikkuisen mytyssä ja tyynyt vähän vinksallaan.

Kuten saatatte tietää, pidän kovasti rennoista petauksista ja minusta petaamatonkin sänky voi olla kaunis (tietysti jos on nätit lakanat). Kuten kuvista näkyy, tein ensin melko särmän petauksen, mutta päädyin sitten asettelemaan peitot rennommin sänkyyn. Minusta petaus näyttää paljon kutsuvammalta, kun peitot ovat pikkuisen mytyssä ja tyynyt vähän vinksallaan.

Myöhemmin muutin makuuhuoneen ilmettä vielä astetta jouluisemmaksi lisäämällä ruskean sävyisen joulutähden roikkumaan sängyn ylle.

Ale-koodi Midnatt-lakanoista

Koska haluan tukea kivijalkayrittäjiä mahdollisuuksieni mukaan, olen iloinen että voin tarjota teille edun sisustusliike Nougatiin. Koodilla VALKOINENHARMAJA saat -15% alennuksen Midnatt-lakanoista Nougatin verkkokaupassa ajalla 5-9.12.2018. Saman alennuksen saa myös Nougatin myymälässä (Bulevardi 11, Helsinki) mainitsemalla tuon koodin. Midnattin lakanoita saa neljässä kauniissa sävyssä ja myös tuplapussilakanakoossa.

Lue myös: Ihanat midnatt-lakanat (Wilted-sävy)


Translation: COLLABORATION I love the duvet sets from Swedish Midnatt. In collaboration with Nougat, we can now offer -15 % off from Midnatt duvet sets at Nougat web shop and store. Just use code VALKOINENHARMAJA (valid 5-9.12.2018). Shipping only in Finland.

*Midnatt lakanat saatu / Midnatt duvet set gifted

Author

2 Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.