Alkusyksystä törmäsin ruotsalaisen Midnatt-brändin jännän sävyisiin pussilakanasetteihin, enkä sen jälkeen saanut niitä mielestäni. Aluksi ihastuin kauniin tumman okran sävyiseen Dromedary-settiin, jonka poimin syksyn trendikatsaukseeni. Lopulta päädyin kuitenkin tilaamaan meille aivan toisen sävyiset Midnatt lakanat: nimittäin haalean puuterisen Wilted nimisen setin. Suomeenkin saa siis nyt Midnattin verkkokaupan kautta tilattua näitä pehmoisia lakanoita.

Midnattin lakanat ovat 100% ekologista puuvillaa, mikä on pitkän pellavalakanakauden jälkeen kivaa vaihtelua. Puuvillalakanat tuntuvat ihanan pehmoisilta, eivätkä ole yhtä ryppyiset kuin pellavalakanat. Murrettu puuterinen sävy sopii minusta nätisti meidän tummansiniseen makuuhuoneeseen, eikä ehkä ole niin trendikäs valinta kuin se ensi-ihastukseni Dromedary. Kannattaa muuten kurkata Maiju Sawn blogista kuinka upealta sen väriset lakanat näyttävät heidän kodissa.

Pidän siitä, että petauksessa on useampi tyyny, jolloin lopputulos on kutsuvampi. Siksi tilasin pussilakanasetin lisäksi parin ylimääräisiä tyynyjä normaalia suuremmassa koossa: 50×90 cm. Tyynyliinojen sisälle sujautin meidän 60×80 cm kokoiset petaustyynyt. Tyynyliinojen sisälle jää tyhjää tilaa jonkin verran, mutta en yhden tyynyliinasetin takia viitsi kuitenkaan ostaa täysin uusia sisätyynyjä.

Huomaatte varmaan myös, että makuuhuoneen valaisinpulmakin on ratkennut. Laitoin taulun täydentämään tyhjää valaisimen paikkaa ja kiinnitin siihen Artemiden Tolomeo Pinza-valaisimen, joka valaisi aiemmin meidän saunatuvalla. Näin syntyi minusta oikein kotoisa makuuhuonenurkkaus.

Ihanaa, kun huomenna saa nukkua pitkään näissä pehmeissä lakanoissa!


Translation: I love my new duvet set from Swedish Midnatt. In addtion to the duvet set, I also ordered a couple of extra pillow cases in the size of 50×90 cm. This colour is called Wilted and I think the soft powderly shade looks very nice in our dark blue bedroom.

 

Author

6 Comments

  1. Oi, onpa kivan väriset pussilakanat ja kylläpä ne näyttävätkin tosi pehmeälle.
    Onko Pinza valaisimesi micro vai ihan normaali kokoinen?
    Olen itse miettinyt micron ja normaalin kokoisen välillä, että ostaisin jomman kumman meille.

    Tolomeo-valaisimia ei ole mahdollista ostaa meidän kaupungista ja
    näiden valaisimien kuvia on niin vähän näkyvillä netissäkään niin todellisen koon hahmottaminen on ollut hankalaa.
    Kiitokset siis sinulle myös tästä tolomeon kokoa hahmottavasta kuvasta 🙂

    • Suvi M Reply

      Meidän Pinza on se normaalin kokoinen (kuten muutkin Tolomeo-valaisimemme paitsi olohuoneen Mega ;)). Minusta se normaalikoko on paras, mutta se on tietysti makuasia. Kiva jos tästä oli apua. 🙂

  2. Hei, lakanat ovat todella kauniin väriset. Onko merkin pussilakanoissa käsille aukot yläreunassa? Helpottavat petaamista niin paljon että en mieluusti osta aukottomia :).
    Yst.Tilda

    • Suvi M Reply

      Kiva kuulla! 🙂 Noissa ei ole reikiä yläosassa ollenkaan. Sellaiset pussilakanat saa kätevästi laitettua, kun kääntää lakanan nurinpäin ja sitten ottaa peiton reunoista kiinni ja vetää vain lakanan alas.

  3. Voi miten kiva idea tuo Tolomeo Pinza & taulu -kombo. Meilläkin on yksi tuollainen Micro-kokoisena ja se on kyllä todella loistava. Sopii melkein huoneeseen kuin huoneeseen! Meillä ollut mm. keittiössä, lapsen huoneessa String Pocketissa, työhuoneen hyllyllä ja tällä hetkellä makuuhuoneessa tauluhyllyyn kiinnitettynä. Vaikka on tosi pikkuruinen, niin on todella monikäyttöinen.

    • Suvi M Reply

      Tolomeo on kyllä niin ajaton valaisin! Ja sopii moneen paikkaan. 🙂 Tosi monta paikkaa on teiltäkin valaisimelle löytynyt – kiva kuulla.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.