Kuten jo kerroinkin, kävin viikonloppuna ostamassa vähän täydennystä kesäkukkavalikoimaamme. Löysin myös mielestäni aivan ihastuttavat ruukut. Sellaiset suht. perusruukut, mutta vähän murretun beigen sävyssä. Luovat minusta mukavan lämpöistä meininkiä modernin, valkoisen talon vastapainoksi. Samaisia ruukkuja oli myös valkoisena, mutta ne olivat tuplasti kalliimmat – sekös oli minusta kummallista. No mutta, mielummin valitsinkin nämä beiget:

Aiemmin keväällä Bacsaceihin istuttamani kasvit voivat vielä oikein hyvin. Siirsimme toisen Bacsacin takapihan terassille, joten etuovelle jäi enää se yksi, jossa on hakuro-paju.

Mankku vähän kummasteli, kun olin ostanut tuollaista heinää (kuva yllä), mutta minusta se on kaunista. Lasten jalkkismaali tuolla takana ei välttämättä kyllä ole mikään kaunis näky, heh.

Siirsin terassille myös viljelmäni: tomaatin ja basilikan, jotka eivät ikävä kyllä enää näytä yhtä elinvoimaisilta kuin näissä sunnuntaina otetuissa kuvissa (tai no, eipä tuo basilika näytä tässäkään kuvassa kovin hyvältä):

Tomaatista katkesi varsi kovassa tuulessa ja basilikakin on ihan rönttöisen näköinen. Ei taida minusta olla viljelijäksi…

Etuterassille ostin vielä myös suuren, lilan hortensian, mutta en ole vielä muistanut ottaa siitä kuvaa. Täytyykin olla nopea ennen kuin sekin nuupahtaa. Muuten, meidän takapihan terassilla on tapahtunut tämän jälkeen pientä muutostakin, kun Mankku on nikkaroinut säleikköseinämää ja terassikaiteita. Niistä juttua jossain vaiheessa sitten.

Nyt pitää jo alkaa virittäytymään juhannuksen viettoon ja huomenna alkavaan kesälomaan. Tätä on odotettu!

 

Translation:
I bought new flowers for our terrace last weekend. The beige pots are also new. I love those! I think they look nice against our modern, white house. The plants in the Bacsacs I bought in the spring and they are still alive. That is an achievement, since I’m not a good gardener. I’ve already managed to almost kill my tomato and basil. I’m excited about my summer holiday, which starts tomorrow.

Author

4 Comments

  1. Kauniita kesäkukkia teillä! Kyllä vaan nuo istutukset Bacsaceissa näyttävät hyviltä! Täytyy vihdoin istuttaa omiinkin Bacsacehin jotain kauniita kukkia. Meillä ei vaan tämän nykyisen kodin pihassa ole laudoitettua terassia, johon säkit saisi nätisti.

    • Bacsacit on niin kivoja! Tekisi mieli vielä hommata sellainen amppelimalli ja sellainen, jossa on monta eri osiota yhdessä.

  2. Kiva blogi! Ja kivat nuo ekat ruukut! Mistäköhän olet kotiuttanut ne? 🙂 Kiitos vinkistä!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.