Muccoden kanssa yhteistyönä toteutettu arvonta on nyt päättynyt ja laskin äänestyksenne perusteella, minkä huoneen stailauksesta pidettiin eniten. Kisa oli tiukka saunatuvan ja makuuhuoneen välillä, mutta vedenvihreän sävyinen makuuhuone vei voiton täpärästi. Oma suosikkini oli saunatupa, sillä se on viime aikoina ollut melkoisen epäkuvauksellinen (siellä on kuntolaite yms.), joten oli ihanaa saada sekin tila vaihteeksi sisustettua kauniiksi.

muccode_saunatupa

muccode_mhovi

Tuotepalkintojen voittajiksi random.org valikoi numerot 9 ja 152. Eli tyynypalkinto menee nimimerkille Tarja: ”Ehdottomasti makuuhuoneen vedenvihreät sävyt. Ihana.” ja säilytyskorin saa Heli kommentillaan: ”Mä tykkäsin saunatuvan stailauksesta todella paljon, mutta myös makkarin stailaus näytti kauniilta. Hienoja tekstiilejä!”. Oikein paljon onnea teille!

Kiitos kaikille jälleen kerran innokkaasta osallistumisesta arvontaani! Minulle tällaiset stailausyhteistyöt ovat hyvin mieluisia ja nautin, kun pääsen toteuttamaan erilaisia sisustuskokonaisuuksia. Eihän sitä kuitenkaan voi koko ajan olla uudistamassa omaa kotiaan, joten olen todella kiitollinen siitä, että saan tuotteita kuvauslainaan ja pääsen näin toteuttamaan erilaisia muutoksia kotiimme. Tällä tavoin haluan myös tuoda esiin erilaisia kotimaisia yrityksiä sekä uutuustuotteita. Ja teidän iloksenne haluan järjestää myös arvontoja, jotta voin sitä kautta antaa jotain konkreettista muutamalle onnekkaalle.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

muccode_logo copy

Translation: My styling in our bedroom was voted as the most beautiful in the recent collaboration blog post with Muccode. My personal favourite, our guest (sauna) house came second. I love doing these kind of styling collaborations!

Author

1 Comment

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.