Muistatte varmaan viikon takaisen postaukseni riisutusta kodista, kun olin poistanut kaikki ylimääräiset tekstiilit, taulut, kukkaset ja asetelmat meidän kodista. No, viikonloppuna kodin ilme muuttui totaalisesti, kun pääsin blogiyhteistyön merkeissä stailaamaan kotimme kotimaisen Muccoden tekstiileillä.

Muccode on tamperelainen perheyritys, jonka intohimona ovat kauniit ja kestävät materiaalit, värit ja muodot. Tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä erilaisista koristetyynyistä ja säilytyskoreista, jotka valmistetaan käsityönä. Huolella valitut materiaalit kestävät käyttöä ja pesua. Useimmat tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista ja kädenjälki on laadukasta ja viimeisteltyä. Useassa koristetyynyssä on myös oma jujunsa: eri sävyinen tere tai käänneltävyys, niin että tyyny on eri värinen toiselta puolelta. Kaikki malliston sävyt sopivat kauniisti toisiinsa, joten niitä on helppo yhdistellä.

Lähdin toteuttamaan erilaista ilmettä kotimme makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneisiin sekä saunatupaan. Yhdistelin erilaisia materiaaleja ja sävyjä toisiinsa: pellavaa, satiinia ja samettia sekä kauniisti yhteensointuvia vihreän ja sinisen sävyjä. Kuvia on valtavasti, mutta postauksen lopussa on tietysti luvassa myös arvonta.

Muccode makuuhuoneessa

muccode_vedenvihreat

muccode_vihreatmh

muccode_vedenvirh_lahi

muccode_mhtekstiilit

muccode_vihr_verho

muccode_mhovi

Ihastuin todella paljon tähän vedenvihreään värimaailmaan! Makuuhuoneeseemme syntyi ihan erilainen, hotellimainen fiilis ylellisten ja laadukkaiden tekstiilien ansiosta. Kokosin sängylle hennon vihreän väristen tyynyjen pariksi valkoisen ja beigen värisiä koristetyynyjä. Tässäkin tyynyasetelmassa on yhdistetty sametti-, satiini- ja pellavatyynyjä. Suorakaiteen muotoinen tyyny (koko 35×70 cm) viimeistelee kokonaisuuden. Eron huomaa, kun katsoo kuvia, joissa sitä ei ole. Luulenpa, että minun on kotiutettava tuollainen suorakaiteen muotoinen tyyny!

Itseasiassa, aluksi stailasin makuuhuoneen ruskean sävyisillä tyynyillä. Ylemmän kuvasarjan vihreäsävyisten tyynyjen tilalla on seuraavissa kuvissa erilaiset ruskean sävyiset koristetyynyt. Nekin sopivat oikein nätisti makuuhuoneeseemme. Uudenlaista ilmettä tuo myös silkkiverho, joka meillä on yleensä vedettynä huoneen toiseen reunaan, oven taakse. Nyt vedin verhon sängynviereen, jolloin ylellinen ilme korostuu entisestään.

muccode_ruskeat

muccode_ruskeat_mh

muccode_ruskeat2

muccode_ruskeat_lahelt

muccode_nojatuoli

Nojatuolinurkkaukseen asettelin yhden ruskean sävyisen samettityynyn, jossa on kauniit vedenvihreät tereet. Tyyny sointuu hyvin yhteen viereisen taulun sekä makuuhuoneen näkymän kanssa. Makuuhuoneen tyynyjen vedenvihreät sävyt toistuvat ruskean tyynyn tereessä. Nojatuolinurkkauksesta voimmekin siirtyä oikealle, eli meidän ruokailutilaan.

Muccode-säilytyskorit ruokailutilassa

Muccoden valikoimaan sisältyy koristetyynyjen lisäksi erikokoisia säilytyskoreja. Säilytyskorit ovat todella monikäyttöisiä; keittiössä ne sopivat esimerkiksi leipien, servettien ja hedelmien säilytykseen. S- ja M-koon materiaali on tiivistä ja konepesun kestävää puuvillaa. XL-koot ovat paksua, pehmeää pellavan ja puuvillan sekoitusta. Korit ovat vesipestäviä ja kaikki säilytyskorit ovat esikutistettu.

muccode_sailytyskorit

muccode_sailytyskorit2

Muutaman askeleen päässä ruokailutilasta sijaitsee olohuoneemme, joten kurkataanpas seuraavaksi mitä tein siellä.

Muccode olohuoneessa

Sinisen ennustetaan olevan seuraava vahva trendiväri. Koska sain mahdollisuuden stailata kotimme lainatuotteilla, en malttanut olla kokeilematta sinisävyistä ilmettä olohuoneeseen. Yhdistin sinisävyiseen sametti- ja satiinityynyyn yhden valkoisen samettityynyn raikastamaan ilmettä. Tykästyin tähän tyyny-yhdistelmään kovasti!

muccode_siniset2

muccode_ihanat_siniset

muccode_siniset_oh

muccode_siniset_eames

Sininen, pellavainen säilytyskori sopii kauniisti yhteen satiinisten ja samettisten tyynyjen kanssa. Säilytyskori on kätevä myös olohuoneessa, sillä siihen on helppo sujauttaa esim. käsityövälineet (lankakerät yms).

Sohvaryhmän toisessa päädyssä päätin toistaa makuuhuoneen kaunista vedenvihreää sävyä, joten sommittelin sohvan toiseen päähän vedenvihreän sävyisiä koristetyynyjä.

muccode_olohuone

muccode_oh

muccode_sohvanurkka

muccode_sohvalla

Siirrytään sitten pikkukylpyhuoneen kautta lastenhuoneisiin…

Muccode-säilytyskorit wc-kylpyhuoneessa

muccode_kph

Muccoden S-koon säilytyskorit ovat sopivia erilaiseen piensäilytykseen myös kylpyhuoneessa. Koriin sujahtaa helposti erilaiset hiuslenkit, pinnit ja harjat. Näin jälkikäteen tuli vielä mieleen, että suuremman koon säilytyskori sopisi hyvin myös wc-paperirullien säilytykseen. Korissa extrarullat olisivat kauniisti saatavilla.

Muccode lastenhuoneissa

Lastenhuoneissa Muccoden säilytyskorit ovat erityisen käteviä, sillä pientenkin lasten on helppo kerätä itse lelut koreihin. XL-koon koreihin mahtuvat hyvin erilaiset pehmolelut, kun taas S-koon säilytyskorit ovat mitä omiaan esimerkiksi pikkutyttöjen suosikkileluille: Polly Pocketeille ja muille pienille hahmoille ja niiden tavaroille.

muccode_pojanhuone

muccode_pojanhuone2

Meidän tytär ihastui heti Muccoden vaaleanpunaisiin tekstiileihin, joten pitihän minun stailata hänen huoneensa perinteisesti vaaleanpunaisella. Tyynyrykelmän ansiosta tyttären sänky muuttuu päivällä sohvaksi, kun pehmeisiin tyynyihin on mukava nojailla.

muccode_tytonhuone

muccode_pinkit

Muccode saunatuvalla

Siirrytäänpäs seuraavaksi meidän saunatuvalle, joka koki tämän blogiyhteistyön myötä tarpeellisen muutoksen. Saunatuvan sisustus oli jäänyt nimittäin vähän heitteille viimeisen lattiaremontin jäljiltä, joten nyt oli kiva saada sinne vihdoin kaunista ilmettä aikaan. Saunatuvan stailasin Muccoden pellavaisilla uutuustekstiileillä, jotka tuovat kaivattua pehmeyttä nyt tummemmaksi muuttuneeseen tilaan.

muccode_saunatupa

muccode_pellavat

muccode_saunatupa2

muccode_saunatupa3

muccode_sailytyskorit_string

muccode_saunatupa4

muccode_saunatupa6

Muccoden säilytyskorit sijoittelin saunatuvalla String-hyllyyn. Saunatupaamme sopii kauniisti myös Muccoden pyöreä lattiatyyny. Tyynyssä on kätevä kantokahva, josta sen voi nostaa roikkumaan seinälle silloin, kun ylimääräisiä istumapaikkoja ei tarvita. Lattiatyynyistähän voisi vaikka tehdä asetelman seinälle, jolloin ne toimisivat omana sisustuselementtinään silloinkin, kun niitä ei käytetä…

MUCCODE-ARVONTA

Ja tadaa, toivottavasti olet viihtynyt matkassa tämän postauksen ajan, sillä nyt on luvassa loppuhuipennus! Eli arvonta. Tällä kertaa saan arpoa kaksi palkintoa: Muccoden vapaavalintaisen koristetyynyn (lukuunottamatta pellavaruutuja ja lattiatyynyä) sekä säilytyskorin. Eli arvon kaksi voittajaa: toinen saa tyynyn ja toinen korin.

muccode_palkinto

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:

Minkä huoneen stailaus oli sinun mielestäsi kivoin?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua pe 14.3.2014 klo 23.59 saakka.

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan pian.


Palkinnoksi arvotaan:

 • 1 kpl Muccode-koristetyynyä (sisältää sisätyynyn, joka on kierrätettyä ecosoft-vanua), jonka voittaja saa vapaasti valita (lukuunottamatta pellavaruututyynyjä ja lattiatyynyjä)
 • 1 kpl Muccode-säilytyskoria S- tai M-koossa

ARPAONNEA!

Muccoden tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan osoitteesta www.muccode.fi. Suomalaisen Muccoden ainoana tavoiteena on olla ylpeitä omista tuotteista ja valmistaa ne käsityönä, tinkimättä laadusta tai ajasta.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

muccode_logo copy

Translation: My styling with textiles sponsored by Muccode.

Author

408 Comments

 1. Vaikea valinta, koska suosikeita oli kolme; makuuhuone, olohuone ja saunatupa. Tiukan voiton vei kuitenkin saunatupa. Ihanan harmooninen ja lämmin tunnelma!

 2. Pidin kaikista huoneista kyllä. Ehkä eniten kuitenkin saunatuvasta. Mukana arvonnassa.

 3. Minäkin tykkään saunatuvasta eniten! Mutta kivoja ovat kaikki, kauniin rauhallisia värejä.

 4. Minun oli todella vaikea valita olohuoneen ja tyttären huoneen väliltä! Annan olohuoneen kuitenkin voittaa raikkaan seesteisellä tunnelmallaan.

 5. Näistä kuvista päällimmäisenä jäi mieleen sinisävyinen olohuone.

 6. Helmenharmaa Reply

  Vaikea valinta. Omaa makuani lähiten taitaa hipoa kuitenkin makuuhuone, vaikka tuo teidän saunatupakin näyttää mukavan rennolta. Laadukkaat tekstiilit olisivat tervetulleita meidänkin kotiin. 🙂

 7. Itseäni miellytti eniten olohuoneen stailaus. Sininen näyttää jotenkin raikkaalta ja uudelta, mutta samalla tyylikkäältä ja harmoniselta. Mielenkiintoinen yritys ja ihania tuotteita, pitänee tukea tätä tuli voittoa tai ei 🙂

 8. Kaikki stailaukset hivelevät silmää, mutta makuuhuone vie voiton sinisävyillään!

 9. Tykkäsin makuuhuoneen sinertävästä ilmeestä eniten. Todella ylellisen oloinen.

 10. Heljä Heineman Reply

  Mieleeni oli eniten makuuhuoneen vedenvihreä stailaus. Meillä on ennestään suorakaiteen muotoiset tyynyt, jotka vois vaihtaa kuvissa näkyneisiin. Pussukat menee hankintaan myös.

 11. Pidin eniten makuuhuoneen ihanan keväisestä vedenvihreästä stailauksesta!

 12. Minun mieleeni oli makuuhuone 🙂 kiva arvonta, joten ollaan mukana

 13. Ehdottomasti saunatupa, vaikka tykkäsin myös sinisestä ilmeestä olohuoneessa. T: Anniina

 14. Sinisävyinen makuuhuone. Tuo pitkä tyyny tosiaan antaa heti ihan jotain uutta ilmeelle.

 15. Tosi kauniita ja laadukkaan oloisia tekstiilejä, ja merkki on ihan uusi tuttavuus! Ensimmäiset kuvat, eli vedensävyt yhdistettynä kauniin väriseen taustaseinään ja valkoiseen, tekivät isoimman vaikutuksen. Niin keväistä! Mielelläni kotiuttaisin 😉

 16. kaikki ovat kyllä ihania 🙂 mutta ihanin on kyllä saunatuvan stailaus.

 17. Suosikkini on vedenvihreät tyynyt makuuhuoneessa. Ihana väri ja laadukkaan näköiset=)

 18. Saunatupanne oli ihanan tunnelmallinen! Sen stailaus miellytti minua eniten.:)

 19. Kaikista ihanin stailaus oli mielestäni olohuoneessa, upea ”liukuvärjäys” sohvan tyynyillä!

 20. Saunatupa näytti mielettömän kivalle, tosin ylellinen makkari myös. Mukana arvonnassa 🙂

 21. Kaikki huoneet onnistuneita, mutta saunatuvassa oli sitä jotakin erityistä tunnelmaa!

 22. Makuuhuoneen tunnelma miellytti eniten; viileät vedenvärit todella kauniit ja rauhalliset.

 23. Pidin erityisesti makuuhuoneen stailauksesta ihanine värisävyineen!

 24. Saunatuvan stailaus oli todella kaunis ja harmoninen. Kauniita kankaita ja värejä.

 25. Kyllä mä annan ääneni makuuhuoneelle, se vedenvihreä oli valloittava väri! 🙂

 26. Minä pidin erityisesti sinisellä sävytetystä sohvasta/olohuoneesta

 27. Ihania kaikki, vaikea valita, mutta ehkä makuuhuoneen ensimmäinen stailaus oli raikkailla uusilla sävyillä kivoin:-)

 28. Tyttären huoneen kauniit ja harmoniset vaaleanpunaiset karkkisävyt miellyttävät ja piristävät mieltä juuri nyt!

 29. Raikas ja valoisa olohuone! Myös lastenhuoneet ihanan viihtyisiä 🙂

 30. Vaikea valinta, koska oikeastaan kaikki näytti tosi kivalta, mutta valitsen kuitenkin makuuhuoneen 🙂 Kerrassaan ihana! Palkinnoksi tahtoisin tyynyn 🙂

 31. Tyttären huoneen sävyt ja stailaus olivat eniten mieleeni. Ja saunatuppa heti toisena perässä. Kaunista!

 32. Saunatupa vangitsi katseen vaikka kaikki huoneet toki erittäin kauniisti olikin stailattu 🙂 Valkoisia sohvatyynyjä olen itse kaivannut omalle sohvalleni niin mahtavaa tietää tästä entuudestaan tuntemattomasta yrityksestä.

 33. kaikki näytti hyvältä, mutta tällä kertaa makuuhuone vei voiton! 🙂 ihania tuotteita kyllä.. 🙂

 34. Saunatupa on ihana! Miellyttävän herkulliset sävyt myös tyttären huoneessa 🙂

 35. Jokainen huone on ihanasti laitettu mutta saunatupa miellytti kaikkein eniten. 🙂

 36. Tyttären huone vie voiton. Ihanasti toimii lelukoreina nuo säilyttimet.

 37. Vaikea valinta! Ehkä saunatupa menee ykköseksi! Kiva nähdä että ei se sininen olekkaan hullumpi väri sisustuksessa kun sävy on oikea! 🙂

 38. Olohuoneen stailaus oli kaunein. Teillä on aina niin upea olohuone, näissä sävyissä pidän siitä eniten.

 39. Saunatupa mieleisin, mutta myös tytön huoneen kankaat ihanan herkullisia 🙂

 40. Makkari, oih, ihanat vedenvihreät sävyt! Mielenkiintoinen juttu tuo sinisen trendiennuste, ja nyt itseasiassa kun sitä miettii niin sekin alkaa tuntua raikkaalta ja ”uudelta”.

 41. Kivoin on kyllä saunatuvan sohva, jota ihastelin jo instagramissa!

 42. Ehdottomasti makuuhuone ja vielä enemmän vedenvihreillä tyynyillä stailattuna.
  Makuuhuoneen tunnelma on tyylikäs ja kutsuva kun ilman tyynyjen tuomaa väriäminun makuuni hieman kylmä ja ei niin kutsuva.

 43. Tykkäsin saunatuvan harmonisesta värimaailmasta. Kotisi on kokonaisuudessaan ihastuttavan valoisa ja kodikas, mukana arvonnassa.

 44. Kaikki olivat kauniita, vaikea valita yhtä parasta! Jaetulle ykkössijalle kipuavat ehkä kuitenkin Makuuhuone ja saunatupa, molemmat:)!

 45. Saunatuvan värit eniten minun makuuni. Kaikki huoneet kyllä hienoja.

 46. Tykkäsin kovasti lastenhuoneiden stailauksesta, korit ja tyynyt mukavan pirteät.

 47. Saunatuvan!! Vaikkakin olohuoneen siniset miellyttivät silmääni myös oikein kovasti. 🙂

 48. Makuuhuoneen vedenvihreä stailaus oli yllättäen ehdoton lempparini, vaikka sinisen tai vihreän sävyt eivät tavallisesti ollenkaan lukeudu lempiväreihini!

 49. Makuuhuoneen utuinen tunnelma kiehtoo. Tyttären huone myös kiva, korit varsinkin.

 50. Saunatupa kivoista kivoin! Ruututyyny siellä on pisteen i:n päällä!

 51. Kolmen tytön äitinä vaaleanpunaiset sävyt tyttäresi huoneessa miellyttivät eniten.

 52. Olipahan muuten vaikea valinta!! Pinkki lastenhuone tai olohuone vedensinisillä tyynyillä, ja luulen, että valitsen olohuoneen!!! :D:D

 53. Vedenvihreä makuuhuone näyttää upealta! Tykkäsin myös tyttären pinkistä sisustuksesta, mutta tuo levollisuus, mitä makkari huokuu, vetoaa silti enemmän.

 54. Vaikea sanoa, kun kaikki oli niin ihania! Saunatuvan kuvia kyllä tiirailin erityisen pitkään 🙂

 55. Saunatupa oli ehdottomasti eniten minun mieleeni! Värit teki tilasta ihanan rauhallisen, juuri sellaisen jossa kesäiltana jaksaisi vaan istua ja rauhottua vaikka monta tuntia!

 56. Saunatupa tai tytön huone. Ehkä sekin vaikuttaa, että ne esiintyvät blogissa harmillisen vähän. 🙂

 57. Paljon ihania tyynyjä ja koreja. Olohuoneen värimaailma on kuitenkin eniten mun mieleen.

 58. Eniten pidin makuuhuoneesta. Myös pikkuneidin huone säväytti. 🙂

 59. Jennijohanna Reply

  Kaikki huoneet olivat kauniita, samoin kuin kaikki tyynyt ja koritkin. Saunatuvan ilme muuttui kuitenkin eniten, ehkä siksi se oli suosikkini.

 60. Saunatuvan stailaus on upean harmoninen ja siksi valintani, vaikka sävyt eivät välttämättä omaan kotiini sopisi. Kauniita kokonaisuuksia olet saanut aikaan!

 61. Tuultenkajo Reply

  Makuuhuone! Ihanat veden sävyt ja todellakin, puikulatyyny tuo lisää eloa rykelmään!

 62. Minua miellytti eniten makuuhuoneen stailaus. Tyynyt tuovat kyllä ylellisyyttä ja yksi lempi väreistäni, veden vihreä tuo keväisen ilmeen huoneeseen 🙂

 63. Ihania kaikki, mutta kyllä kaunein stailaus on vanhempien makuuhuoneessa. Värit ovat niin harmoniset ja houkuttelevat. Haluan kanssa.

 64. ”Master bedroom” oli mielestäni kaikkein onnistunein stailaukseltaan ja tyyliltään. Rakastuin vedenvihreään sävyyn, joka on todellakin niin täydellinen näin kevättä ja alkukesää kaipaavalle…

 65. Kyllä heti eka kuva kolahti, eli makuuhuoneenne. Kauniita veden sävyjä!

 66. Makuuhuone vedenvihreine tyynyineen säväytti eniten! Myös lastenhuoneen vaaleanpunaiset tyynyt ja säilytyskori olivat ihanat.

 67. onnenhippuja Reply

  Saunatupa tai lastenhuoneen vaaleanpunaiset väripilkut miellyttivät eniten.

 68. Tyttären huoneen vaaleanpunainen värimaailma näytti raikkaalta. Yleensä en ole vaaleanpunaisen ystävä, mutta tästä tykkäsin paljon.

  -S-

 69. Todella ihania on monta! Makuuhuone taitaa viedä voiton kuitenkin. Ja huippuarvonta!

 70. Ihastuin saunatupaan ja mauuhuoneeseen, joista pidemmän korrek taitaa viedä makuuhuoneen herkät värit.

 71. Mä tykkäsin saunatuvan stailauksesta todella paljon,mutta myös makkarin stailaus näytti kauniilta. Hienoja tekstiilejä!

 72. Makkarista pidin eniten; kivasti sopivat haaleat värit yhteen. Verho näyttää hyvältä sängyn vieressä. Mukana arvonnassa!

 73. Kaikki huoneet olivat mukavan harmonisia, mutta silti kivan värikkäitä, makuuhuoneessa oli mielestäni täysin napakymppi-stailaus!

 74. Huokailin ihastuksesta jokaisen stailauksen kohdalla! Jos on ihan pakko valita, niin makuuhuoneen ensimmäinen kuva (vaiko sittenkin saunatupa..) on upea!

  -SanMa

 75. Lemppari stailaukseni on pojan huone. Sinisen ja harmaan sävyt näyttävät oikein hyvältä.

 76. Saunatupa oli suosikkini! Ihanan harmoninen värimaailma. Kaikki tekstiilit näyttivät kyllä todella kauniilta.. ihan uusi tuttavuus minulle tämä suomalainen valmistaja, kiitos kun esittelit! 🙂

 77. Tykkäsin eniten ekoista makuuhuonekuvista. 🙂 Samat sävyt toimivat ihanasti myös olkkarissa!

 78. Saunatupa näyttää kodikkaalta ja kutsuvalta. Mielestäni kaunein näkymä on kuitenkin kuvassa, joka on otettu olohuoneesta kohti makuuhuonetta ja samat sinertävät sävyt toistuvat sohvan ja sängyn tyynyissä. Rauhallinen näkymä.

 79. Nyt heitit pahan, pidin kovasti kaikista stailauksista, parhaimmat makkarin ja olkkarin uusi ilme, hyvin tasaväkisinä. Se suorakaiteen muotoinen tyyny on upea, osansa ilmeeseen antoi myös varmasti ryhdikkäämpi kangas. Tyynyjen värimaailma on upea ja tykkäsin myös jopa olohuoneen sinisistä, vaikka kuvittelin sinisen olleen itselläni niin elettyä 2000-luvun alkua. Myös nuo korit ovat todella käyttökelpoisia mihin vain!

 80. Kaikki huoneet näyttävät hyvältä mutta suosikiksi nousi kyllä saunatup – ihanan rauhallinen ja lempeä tunnelma.

 81. Kyllä oli kauniita väriyhdistelmiä kaikissa huoneissa mutta valitsen nyt kuitenkin saunatuvan. Se näyttää nyt tosi upealta.

 82. Pidin eniten makuuhuoneen stailauksista. Päätyseinäkin tuntui vaihtavan väriä, kun tyynyt vaihtoivat väriä 🙂 Eniten pidin vedenvihreästä vaihtoehdosta.

  Aivan ihania tekstiilejä, erityisesti nuo samettityynyt jossa on eriväriset tereet!

 83. Lastenhuone oli minun suosikkini mutta kyllä muutkin olisivat loistavia. Osallistun arvontaan.

 84. Makuuhuone suosikkini, tuonne tyynyjen väliin olisi kiva sukeltaa ja nukahtaa.

 85. Makuuhuone vei voiton ensi-intuitiolla. Tykkäsin tosin myös saunatuvastakin. Tosi kiva uusi tuttavuus! Arpaonni, suosi minua:):)

 86. Tykkäsin kaikista huoneista, eniten kumminkin makuuhuoneesta! 🙂 arvonnassa mukana!

 87. Makuuhuone oli oman väriseni, joten se on suosikki nro 1 mutta olohuoneen sininen oli katseenvangitsija! Mukana arvonnassa.

 88. Voi huokaus!

  Makuuhuoneen aquavärimaailma vetoaa tähän tekstiilihirmuun toden teolla. Pastelliset sävyt, jotka on kiedottu sumuverhoon tuntuvat tänä keväänä erittäin viehättäviltä ja keveiltä omaan makuun. Ihanaa vaihtaa talven värit kotoa raikkaisiin, huolettomalta tuntuviin sävyihin, sillä tuo vedenvihreän ja hempeän vaaleanpunaisen liitto on niin herkullinen!! Vaikea siis arvata, että makuuhuoneen ensimmäinen stailausvaihtoehto puuterisine sävyineen vei sydämeni…

 89. Makuuhuoneen väriharmonia nousi minun suosikikseni. Kuvia katsellessa tuli kaikkiaan keväinen fiilis,ihana valo!

 90. Ihania! Jotenkin tuon saunatuvan stailaus oli eniten mieleeni vaikkakin kaikki olivat onnistuineita!
  Mukana arvonnassa!

 91. Todella kauniisti stailattuja huoneita. Olet Suvi taitava:) Suosikkini oli saunatupa, jossa oli ihana tunnelma.

 92. Sininen olohuone oli piristävää katseltavaa, mahtavan näköinen!!

 93. Makuuhuone oli eniten minun mieleeni ja vedenvihreät tyynyt niin kauniita! Itse valitsisin sellaisen palkinnoksi tässä arvonnassa. Ehdottomasti mukana!

 94. Voihan valinnan vaikeus!:) Ehkäpä ylemmät kuvat makkarista. Ja koritkin aivan ihania!

 95. Saunatupa. Ja kaikki muutkin, mutta silti saunatupa parhain. Ihania tuotteita!

 96. Saunatupa oli suosikki vaikka makkarissa sävyt olivat erilaisia mihin olen tottunut. Yllättäen aquavärit upposivat vaikka olenkin vannonut, etten ikinä palaa sinisen kauden päätettyä taas siniseen. Mukana arvonnassa!

 97. Kaikki stailaukset oikein onnistuneita – saunatupa kuitenkin suosikkini.

 98. Ihania tuotteita 🙂 Eniten oli mieleeni makuuhuoneen vedenvihreä värimaailma, mutta lastenhuoneen vaaleanpunainen oli ihanan keväinen myös. Arvonnassa mukana 🙂

 99. Täytyypä sanoa, että vaikea valinta! Saunatupa nousi tiukasti suosikikseni.

 100. Ihanan näköisiä tuotteita.
  Pidin eniten saunatuvasta.
  Mukana arvonnassa.

 101. Tyttären huoneen stailaus näytti pirtsakalta ja raikkaalta. Arvonnassa mukana.

 102. Aivan uusi tuttavuus minulle, mutta niin innostava =) Ehdoton suosikkini WC-kylpyhuone.
  Arvonnassa mukana=)

 103. Saunatupa on suosikkini. Tosin tytön huone veisi 5-vuotiaan tyttäreni sydämen 🙂

 104. HennaJenniina Reply

  Kaikki on ihania jos pitää valita niin makuuhuone. Nyt kun olen itsekin ns. sisustussuunnittelu-vaiheessa niin laitanpa korvan taa nämä ideat. Nuo suuret lattiakorit ovat mahtavia säilytyspaikkoja.

 105. Jotenkin tykkäsin eniten olohuoneesta, ehkä siksi, että tunnelma oli muuttunut eniten!

 106. Makuuhuoneen ilme pehmeni huomattavasti hempeäsävyisillä tyynyillä. Ihana!

 107. Saunatupa on aivan ihana.. Nuo korit on kerrassaan käteviä, sopii joka tilaan mainiosti!

 108. Makuuhuone ja olohuone. En osaa päättää niiden väliltä. 🙂

 109. Saunatupa oli tosi hieno. Ihanat lämpimät sävyt 🙂 Ja ruutu iskee aina!

 110. NiinaMariia Reply

  Vaikea valinta. Omaa makuani lähiten taitaa hipoa kuitenkin makuuhuone. Laadukkaat tekstiilit olisivat erittäintervetulleita meidänkin kotiin. 🙂

 111. Vaikea valinta, mutta vedenvihreä makuuhuone on mielettömän tyylikäs! Arvonnassa mukana.

 112. Upeat stailaukset olit loihtinut! Makuuhuoneen kokonaisuus oli eniten mieleeni.
  Tuo pellavaruututyyny on kyllä ihana♥

 113. Tykkäsin eniten makuuhuoneen vedenvihreästä tyylistä sekä pirtsakan pinkistä tyttären huoneessa.

 114. Makuuhuoneen ensimmäiset kuvat hivelivät silmiä eniten, raikkaan hempeitä sävyjä! Ja suorakaiteen muotoinen tyyny on tuossa kyllä piste iin päälle 🙂

 115. Makuuhuone & vihreät tyynyt on ihanan raikas. Valitsen siis sen. 🙂

 116. Makuuhuoneen molemmat stailaukset olivat mielestäni parhaat. Pidin huoneen yksinkertaisesta ja ylellisestä ilmeestä.

 117. Mieleisin oli ehdottomasti saunatupa. Ihanan lämmin ja vähän mökkimäinen tunnelma.

 118. Kivoja tyynyjä. Kokonaisuutena paras teidän makuuhuoneen viimeisin look. Raikas. Silkkiverho piste i:n päälle!

 119. Saunatupa! Suorakaiteenmuotoiset tyynyt ovat upeita. Olohuoneen sininen tyyny on ihana.

 120. Kaikki oli kaunista mutta kaunein oli ehdottomasti olohuoneen sinisävyinen lookki!

 121. Mukavan arvonnassa. Saunatupa, suomalaiset kodin värit ja ajattomat. Saunatuvan värimaailman on mieluisin ja lähellä omaa tyyliäni.

 122. Makuuhuone on ihana.Säilytyspussit ovat hyvä ratkaisu lelujen säilytykseen.

 123. Tykkäsin eniten saunatuvan uudesta ilmeestä. Tila näyttää kutsuvalta, kodikkaan tyylikkäältä. Ihania tuotteita!

 124. Olohuoneen siniset sävyt ihastutti! Mutta kyl tuo saunatupakin on ihana! 🙂 Mukana arvonnassa…

 125. SisustanSydämellä Reply

  Makuuhuone on kaikista ihanin, tosin kaikki huoneet näyttää kivalta.
  Varsinkin se pitkulainen tyyny on söpis.

 126. Kaikki huoneet näyttivät kauniilta, mutta saunatuvan värimaailma on eniten minun mieleeni

 127. ihania oli kyllä kaikki, kokonaisuus
  Mieleen jäi erityisesti saunatupa, ja eri koon ”pussukat” kaikissa tiloissa.

 128. Saunatupa oli toimivin kokonaisuus, kiva harmonia muttei tylsä. Tykkäsin!

 129. Sinisen ystävänä tykästyin eniten olohuoneen stailaukseen sinisävyisten tyynyjen kera!

 130. Ehdottomasti teidän vanhempien makuuhuoneen stailaus oli mieleen, rauhallinen tunnelma syntyi kivan värisillä tyynyillä.

 131. Tykkäsin eniten ensimmäisestä stailauksesta. Vedenvihreät tyynyt näyttävät ihanilta!

 132. Ihanan laadukkailta vaikuttivat tuotteet:) Pidin makuuhuoneesta ja tytön huoneesta toooosi paljon.

 133. Suosikkini on makuuhuone. Minulla on oma koti pitkälti somistettu juuri tuollaisilla veden sävyyillä.

 134. Sanna Randell Reply

  Saunatupa…tai ehkä sittenkin vedenvihreä mskuuhuone…vastaan nyt kuitenkin saunatupa.

 135. Vaikea valita saunatuvan ja lastenhuoneen väliltä, ehkä kuitenkin lastenhuone. Mukana arvonnassa!

 136. Paras oli olohuone. Ihania sinisiä. Toivottavasti yritykseltä löytyy myös vahvempia värejä.

 137. Saunatupa ja makkari. Mutta pakko sanoa, että mielettömän ihanasti stailattu jokaiseen huoneeseen.

 138. Tykkään kaikista, makuuhuone on iiiiihana, mutta saunatuvan stailaus on paras 🙂
  Olen mielelläni mukana arvonnassa.

 139. Ehdottomasti makuuhuoneen stailaus sykähdytti sydäntäni. Ihania sävyjä ja teki kokonaisuudesta todella raikkaan ja ylellisen tuntuisen!

 140. Tykkäsin eniten makkarin ruskeasävyisestä sisustuksesta. Isot sisustukorit saunatuvassa ja lastenhuoneissa olivat kanssa ihania. 🙂

 141. makuuhuoneen ne kuvat, joissa on roosansävyinen tyyny, olivat kivoimpia.

 142. Makuuhuone oli mieluisin 🙂 Myös tytön huoneet pinkit värit oli pirtsakat!

 143. Makuuhuone oli kaikkein houkuttelevin, vaikka kauniita oli kaikki 🙂

 144. Tytön huoneen vaaleanpunaiset tyynyt toivat ihana piristysruiskeen , eli tytön huone vei voiton. Hyvältä näytää matan ja kiiltävän tekstiilin yhdistäminen.

 145. Tytön huoneen stailaus ja värisävyt olivat erityisen herkulliset. Ja ihania tyynyjä! Tähänkin kotiin tarvitisisi muutaman.

 146. Lastenhuone. Suloisia nuo koreista kurkkivat pehmolelut ja tyynyt on niin ihanan pirteän värisiä!

 147. moi,

  mun mielestä kaikki tyynyt ja tekstiilit olivat kauniita, mutta eniten ihastuin olohuoneen sinisiin tyynyihin. Mukana arvonnassa.

  -JP-

 148. Olohuone hurmasi! Olen ennen karttanut sinistä, mutta sisustusinspiraationi sinertää kummasti… 🙂

 149. Tykkäsin erityisesti saunatuvasta vaikka kaikki muutkin huoneet olivat ihania!

 150. Apua, mielettömän vaikea valita! Toisaalta pirteän pinkki lastenhuone, toisaalta teidän makuuhuoneenne.. Nostan ehkä omaksi suosikikseni ruskeasävyisen makuuhuonestailauksen. Yleellinen ja hieman hotellinomainen. Harmonisuus on kaunista jokapuolella kodissanne (:

  mukana arvonnassa myös!

 151. Kaikki sommittelut olivat oikein onnistuneita. Eniten minua miellytti kuvasarjan ensimmäinen stailaus: vedensävyiset tyynyt makuuhuoneessa. Oli mukava tutustua uuteen merkkiin.

 152. Makuuhuoneen hempeät sävyt miellyttivät eniten! Muutkin ihania.

 153. Saunatuvan stailaus oli eniten mieleeni, mutta myös tytön huoneen pinkit yhdistettynä ruskeaan oli onnistunut kokonaisuus.

 154. Makuuhuone ehdottomasti. Vähän samaa värimaailmaa omassakin makkarissa.

 155. Kivoja uusia tuotteita! Saunatupa vie voiton, vaikka siniset tyynyt iskivät myös.

 156. Saunatupa miellytti eniten – kuten ilmeisesti suurinta osaa lukijoista. 🙂

 157. Veden sävyt makuuhuoneessa iskivät eniten. Myös saunatupa näytti hyvältä 🙂

 158. Susanna Forsman Reply

  Todella kauniita ja laadukkaan näköisiä tyynyjä. Itse pidin eniten makuuhuoneen tyynyistä. Kauniisti sommiteltu sävy sävyyn. Taidanpa tilata itselleni muutaman kevätkotiin =)

 159. Tykkäsin eniten vaaleanpunaisesta tytön huoneesta. Erottui mukavasti noista muista. 🙂

 160. Mirella Hölttä Reply

  ★ Lankesin kyllä täysin makuuhuoneen stailaukseen, ihanan ylellinen ja hotellimainen fiilis … vedenvihreä/nude värimaailma … suuntaampas kyseisen merkin verkkokauppaan tutustumaan tarkemmin valikoimaan. ★

 161. Voiton vie ensimmäisten kuvien makuuhuone. Tosi harmoninen kokonaisuus ja ihanat värit!

 162. Airi-Inkeri Reply

  Makuuhuone on minusta paras mutta täytyy sanoa, että on sinulla kaunis koti ja todella raikasta ja puhdasta, itselläni on vanha talo ja aina kovassa pölyssä, suuren koiran kanssa on aina sotkua ja olen laiska siivoamaan.

 163. Tuore äiti Reply

  Makkari on valloittava ja sitten tyttären huone heti toisena, itselläni on poikavauva ja sinne kohta on ajankohtainen sisustus tehtävä kunhan vaan ensin muutamme.

 164. Värit olivat kokonaisuudessaan erittäin miellyttävät ja moni huone oli oman makuni mukainen. Suosikiksi nousi kuitenkin saunatupa.

 165. saunatupa oli mun suosikki, kaikki huoneet kyllä miellyttivät silmää 🙂

 166. Makuuhuoneen vedenvihreä maailma ja eri materiaalien käyttö viehättivät minua eniten.

 167. Wou! Tykkäsin olkkarin stailauksesta. Yleensä sininen väri iskee hyvin harvoin sisustuksessa, mutta nyt se näytti ylelliseltä, tyylikkäältä ja kutsuvalta. Pellavaa rakastan yli kaiken tekstiilimateriaaleissa, joten kyllä kaikki, mihin vain lisätään vähän pellavaa, saa tämän tytön ihan myydyksi. 🙂

 168. Kaikki oli ihanat. Mutta minä pidin eniten sinisestä tekstiileistä olohuoneessa :)!

 169. Kaikki näytti kivalta, mutta ehkäpä suosikiksi nousi saunatupa 🙂

 170. Vau! Olen aina inhonnut sinistä (juuri tuollaista keskisinistä) sisustuksessa, myös silloin 15 vuotta sitten kun kaikki savolaiskodit olivat sinisiä, mutta teillä se näyttää TODELLA RAIKKAALTA! Silti en noita uskaltaisi omaan kotiini valita, vaan jos arpaonni suosisi, valitsisin jommankumman noista saunatuvan yksivärisistä tyynyistä. Tai jos ihan hurjaksi heittäytyisin, tuon hempeän laventelinsävyisen 🙂 Ihana stailaus jälleen kerran, Suvi!

 171. Makuuhuone on eniten minun makuun 🙂 Valoisa, moderni ja kuitenkin ripaus vanhaa.

 172. Ihania tyynyjä ja koreja. Noihin koreihin lapsetkin varmasti keräisivät lelunsa. Omaa silmää miellytti eniten makuuhuoneen ylellinen ilme.

 173. Olipa kivoja tekstiilejä, joista löytyi monta mieluisaa kuosia. Saunatupa oli kokonaisuutena mieleeni. Sävyt ja tunnelma sävähdyttivät.

 174. Saunatupakin oli oikein nätti, mutta itse ihastuin ensimmäiseen vedenvihreään maailmaan makuuhuoneessanne 🙂

 175. Tyttären huoneen tyynyt ja säilyttimet olivat herkullisen värisiä. Ihania.

 176. Vierastupa oli mieluisin 🙂 Sinulla on ihana blogi kuten siskollasikin!
  Tintti

 177. Hienosti stailattu hyvännäköisillä tuotteilla 🙂 Oma suosikkini oli ehkä olohuone, pidän sinisen pilkahduksista ja merenvihreästäkin.

 178. Kauniin sävyisiä tekstiilejä! Makuuhuoneen vedenvihreä stailaus oli eniten mieleeni.

 179. Joutsenlampi Reply

  Hienosti stailattu kaikki huoneet. Itse kallistun lastenhuoneen leikkisyyden kannalle.

 180. Voi kun hienoja tyynyjä! Pidin eniten makuuhuoneen stailauksesta! 🙂

 181. leevin äiti Reply

  Makuuhuone, kaikkinensa kaunis koti joka paikasta, osallistun.

 182. Kauniita ja inspiroivia stailauksia kaikki! Kokonaisuus on oikein tyylikäs. Hurmaava saunatupanne valikoituu kuitenkin mieleisimmäksi.

 183. Saunatupa oli ihanan harmoninen kauniiden pellavaisten tekstiilien myötä!

 184. Makuuhuone eiku saunatupa eiku…
  onpas vaikea päättää silmiähivelevän kauniista stailauksista-
  Makuuhuone voittoon!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.