Kylläpäs tänään on ollut sateinen ja tuulinen päivä! Sisällä on ollut ihan kiva köllötellä. Päätettiin lämmittää iltapäiväsauna ja katsoa elokuva saunalla. Kun olimme hakeneet kaupasta herkut saunahetkeä varten, alkoikin paistaa aurinko. Eväskoriin pakattiin saunamakkaran lisäksi dippikasviksia ja vaahtokarkkeja.

evaskori

saunalta

takka_kiuas

marimekko_tyynyt

makkarat

dipattavat

Huomaatteko kuinka tummassa saunatuvassa kuvattuihin kuviin tulee ihan erilainen valo kuin tavallisiin kotikuviini. Pidän varsinkin valon ja varjojen luomasta kontrastista.

Saunatuvalla olisi vielä fiksaamista, kun ovesta puuttuu vieläkin listat ja takka-kiukaan alta suojus. Mutta tänään olemme ottaneet rennosti ja nauttineet sadepäivästä – silloin ei harmita yhtään olla sisällä. Jos kuitenkin huomiseksi saataisiin hyvä ilma, niin voisin totetuttaa niitä pihaideoitani, joista aiemmin kirjoittelin…

Translation: Saturday sauna and snacks in our sauna house. It has been raining almost the entire day, so we decided to ”camp” in our sauna house. It has been such a relaxing day! I don’t mind the rain. 🙂

Author

2 Comments

  1. Meillä sama keli ja samat touhut:). Onneksi ei aina paista, niin saa hyvällä omalla tunnolla olla kotona vällyjen välissä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.