Kurkistellaanpas vaihteeksi muidenkin nurkkiin. Tämä kaunis asunto löytyi Standshemin sivuilta. Sisustus on minusta ihanan raikas: paljon valkoista, jota vasten värikkäät tekstiilit ja esineet ponnahtavat kunnolla esiin. Tykkään kovasti!

image1

Pidän erityisesti siitä miten huonekalut on aseteltu tässä olohuoneessa: jännän täsmällistä. Kiinnitäkääpäs myös huomiota maton erilaiseen sijoitteluun. Maton toinen reuna menee kokonaan sohvan alle, eikä matto ole keskellä huonetta. Minusta maton reuna ei saa olla liian kaukana sohvasta, mutta itse en olisi hoksannut sijoittaa mattoa noin paljon sohvan alle, kun tilaa olisi ollut maton toisella puolellakin. Kivalta näyttää.

image2

image3

image4

image5

Makuuhuoneen kaapinovet on tapetoitu Svenskt Tennin upealla tapetilla. Vanhempieni makuuhuoneen päätyseinä on tapetoitu tuolla samalla tapetilla ja ihastelen sitä joka kerta siellä käydessä. Pitäisiköhän tehdä omaan makkariin jokin vastaava veto…? 😉

image6

image7

Keittiö on myös raikkaan valkoinen, jonne värikkäät pienesineet tuovat kivaa kontrastia. Ikkunalaudalla olevat vanhat saviruukut ovat aivan ihania! Juuri tuollaisia ”kauhtuneita” ruukkuja yritän meidänkin saviruukuista saada. Oletteko muuten huomanneet, että aika monessa ruotsalaiskodissa, joita kiinteistövälitysfirmojen sivuilla esitellään, näkee tuollaisia pieniä roikkuvia valaisimia ruokapöydän yllä: meillä suomalaisilla puolestaan on monella ruokailutilassa suuri, katseenvangitsija valaisin, kuten Lokki, Norm69 tai Secto-valaisin.

Inspiroivaa lauantaita!

images: Standshem

Author

8 Comments

  1. Olen tätä samaa asuntoa ihaillut jo muissakin blogeissa. Sisustus on omaan silmääni lähes täydellinen! Yksi seikka, johin erityisesti kiinnitin huomiota, on sisustuksen minimaalistisuus kodikkuuden kuitenkaan lainkaan kärsimättä. Se on mielestäni melko harvinaista -monesti ainakin suomalaisilla minimalistisuus vie kodikkuuden mennessään. Tässä kodissa muutama pieni väriläikkä siellä täällä herättää asunnon eloon!

    • Olen aivan samaa mieltä! Ja vaikka on paljon valkoista, on sisustus silti värikäs. 🙂

  2. Inspiroiduin myös! Sohvapöytä, Mix Track, keittiö ja Eamesit = <3 Kiinnostuin tosta lampaantaljasta tietokonetuolin alla. Oon miettinyt mitä sijoittaisin siihen tuolin alle, jottei naarmuttaisi laminaattia, kun en halua kuitenkaan mattoa. Täytyy kokeilla! 🙂

    • Mukava kuulla! Lampaantalja tuntuu varmaan kivalta varpaiden alla, kun työpöydän ääressä istuskelee. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.