Tämä vuosi on minulla ollut hyvin kiireinen työrintamalla. Nyt vietän viiden viikon kesälomaa ja täytyy myöntää, että tuntuu todella oudolta hidastaa tahtia näin radikaalisti. Hektisimpinä päivinä haaveilin siitä, että saisin viettää yhden päivän kotona peiton alla ja katsoa leffoja ja sarjoja Netflixistä tai HBO:sta. Koska tänäänkin on sateinen ja tuulinen päivä, päätin nyt toteuttaa tuon haaveeni! Sadepäivät eivät haittaa minua yhtään.

sudio-2266

sudio-2287

sudio-2290

Me katsomme paljon sarjoja ja elokuvia. Se on yksi tapa rentoutua. Minulla ja Mankulla on molemmilla omat lempparit, mutta seuraamme joitakin sarjoja myös yhdessä. Omia sarjojani seuraan puhelimesta tai iPadilta, sillä pienen laitteen kanssa on helppo vetäytyä omiin oloihin hetkeksi. Tällä hetkellä ahmin Grace & Frankie -sarjan jaksoja ja niiden parissa kului tämäkin aamupäivä.

Vaikka koko päivä peiton alla sarjojen tai leffojen parissa kuulostaakin ihanalta, huomasin että pari tuntia riittää minulle hyvin. Nyt tekee mieli taas tehdä jotain muuta ja niinpä tulin kirjoittelemaan tätä postausta. Ajattelin muuten, että olisin lomalla pitänyt enemmän taukoa myös bloggaamisesta, mutta väkisinkin näköjään lipsahdan tänne kirjoittamaan. Pääasia on toimia fiiliksen mukaan.

//Kuvissa näkyvät Sudio Swedenin langattomat kuulokkeet saatu blogin kautta. Saan tarjota seuraajilleni -15% alennuksen kaikista Sudion tuotteista heidän verkkosivuillaan koodilla: VH15. Ilmainen pikatoimitus ympäri Suomen.

lovethismoment_musta


Translation: It has been a hectic year and now I have 5 weeks on a summer holiday. I have been dreaming of spending one day under the covers just watching Netflix and movies. Today was the day. Although, I noticed that few hours was just enough…

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.