elisabeth_heier_photo

Photo: Elisabeth Heier

Kerroin aiemmin, että olen aivan ihastunut erääseen värisävyyn! En tiedä mistä sain pakkomielteen tuohon sävyyn juuri nyt; oliko se vierailu Sisustuksen Koodissa, missä ihastelin sohvilla kauniita koristetyynyjä vai onko mieleeni jäänyt kummittelemaan norjalaisen Elisabeth Heierin kaunis koti ja täydellisen sävyinen samettityyny olohuoneen sohvalla.

Sävy, johon olen nyt niin ihastunut on oman määritelmäni mukaan olki, eli vaaleankeltainen oljen sävy. Jotkin brändit kutsuvat tätä sävyä toffeeksi (Marimekko) tai curryksi (Tine K). Sävy on kauniin himmeän keltainen, ei kuitenkaan voimakas okra, vaan sellainen hienostuneen keltainen.

ihanin_savy// Marimekko – Flower // Muuto – Fiber // Tine K – Curry cushion cover // Iittala – Kaasa Aavikko //

Ja nyt kun olen niin ihastunut tähän sävyyn, näen sitä tietysti joka paikassa. Omaa kotoa sitä löytyy pienissä määrissä jo ennestään, mutta Legerasta ostin tuon kollaasin keskellä olevan Tine K:n koristetyynynpäällisen. Meinasin jo poiketa kangaskauppaan etsimään sopivaa kangasta, mutta onneksi ei tarvinut. Ja Marimekko lanseerasi juuri sopivasti uuden, toffeen sävyn ihanasta Flower-vaasista. Mankku oli sen bongannut minua ennen ja toi sellaisen minulle perjantaina työpäivän jälkeen. ♥

Tämä sävy tuo kivasti lämpöä sisustukseen ja sopii erityisen kauniisti yhteen harmaiden ja sinisten sävyjen kanssa. Omassa kodissani tulee lisäämään ripauksen tätä sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen. Tykkäätkö sinä tästä sävystä?


Translation: I am crazy for this colour right now! In my definition it is like straw yellow, but I guess fudge or (light) curry also describe the colour well. Marimekko just released the Flower vase in this colour and in the collage are some other products in this lovely shade.

Author

4 Comments

  1. Tämä sävy on ihana ja menee kauniisti yhteen harmaan kanssa! Ja samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa; saisi miehestäsi ottaa muutkin miehet mallia 🙂

    • suvi m Reply

      Kyllä, näyttää varmasti kauniilta yhdistettynä harmaaseen. 🙂

      On se mukavaa, kun toinen välillä yllättää. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.