Me ollaan nyt vaan ulkona. Koti on ihan sekaisin, mutta siivoan sitten, kun ilmat taas viilenee (eli kuulemma huomenna). Nautitaan nyt!

Author

8 Comments

  1. >Meilläkin koti on aivan hyrskyn myrskyn aina näillä helteillä, mutta nyt nautitaan auringonpaisteesta ja sateella sitten siivotaan =)

  2. >Sama täällä, vaikka kämppä kovasti kaipais imuria 😀 Meillä on tehty perustuksia näillä helteillä ja täytyy nostaa hattua miehille, jotka siellä jaksaa touhata. Varjoa ei tuonne kauheasti tule ennen iltaa. Hurjat lukemat tuossa mittarissa!

  3. >Hanna: Juuri niin! Täällä on nyt paljon viileämpi ilma kuin eilen ja nyt on mukava siivota ja touhuta. :)Anonyymi: Kuvat ovat Ohtakarilta, Lohtajalta. Siellä on Pohjoismaiden pisimmät hiekkarannat. Tällä kertaa vain käväisimme siellä, sillä vesi oli vielä liian kylmää. Siirryimme toiselle, lämpimämmälle rannalle uimaan. :)Jane: On kyllä varmasti rankkaa ahertaa kovilla helteillä raksalla! Tsemppiä teille! "Onneksi" tänään on vähän viileämpää. Minusta on oikeasti kiva, että hellepäivien väliin tulee viileämpiä päiviä. Pitkä hellekausi on liian rankka. 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.