Taas kerran tuli todistettua se, että hätäily ei kannata. Hankimme muuttohässäkän keskellä tarrakiinnitteiset koukut kylppäreihin, kun oli “pakko saada äkkiä jonkinlaiset koukut”. Arvelin jo silloin, että tuskin ne kauaa seinässä pysyy. No, nyt on eka koukku irronnut. Täytyy varmaan reklamoida noista. Kyllähän niiden pitäisi vähän kauemmin kestää…

Aloitimme kuitenkin nyt kunnollisten kylppärikoukkujen metsästyksen. Siskon vinkistä tilasimmekin jo lasten mustavalkoiseen kylppäriin nämä Jonas Bergfeldtin suunnittelemat Mama hookit ruotsalaisesta design-verkkokaupasta.

Toimitus oli todella nopea! Toteutus ei niinkään; koukut odottavat edelleen kiinnitystä. Vielä pitäisi löytää aikuisten kylppäriinkin kivat koukut. Molemmista kylppäreistä puuttuu vielä myös peilit (saunarakennuksesta puuttuu vähän muutakin ;D). Arvatkaa vaan kuinka vaikeaa on löytää rautakaupasta tai marketista normaalipeili, jossa ei ole mitään kehyksiä, hiontaa tai muutakaan efektiä?! Ei löydy! Täytyy kääntyä lasiliikkeen suuntaan. Kumma juttu!

P.S. Mahtavasti olette osallistuneet arvontaani. Arvontahan on käynnissä vielä 17.6. saakka. Jännää!

Author

12 Comments

 1. >Meidän vessa ja kylppärin allasosio on kohta vuoden olleet ilman peilejä, Ooops. Mutta peililiikkeen puoleen käännymme, niiden kun pitää olla just tietyn kokoiset ja ilman mitään "härpäkkeitä".Edelleen liputan niiden Smedbon koukkujen puolesta, tosin itse "hätähousuna" iskin vessan seinälle tarralla etana-naulakot, mutta on kyllä jämäkkää teippiä, ei hevillä irti lähde.

 2. >Meillä on myös Smedbon Air-sarjaa kylppärissä, ihan nätti, simppeli ja suht edullinen malli. Kylppärin peili on Ikeasta, koko natsasi juuri niiden kasikymppiseen laatikostoon. Niissä tulee mukana näkyvät kiinnikkeet, mutta poikaystäväni kiinnitti peilin liimamassalla, niin ei kiinnikkeet näy 🙂

 3. >Meidän rempattuun kylppäriin tulee myös "mamat", mutta vain valkoisena. Käsipyyhkeille on vielä koukut hakusalla. Marimekon Polku-naulakkoa harkitsin, mutta meidän pieneen kylppäriin se oli aivan liian iso.

 4. >Tuntuu, että juuri niiden kaikkein simppeleimpien perustavaroiden löytäminen on vaikeinta. Itsellä on ollut jo pari vuotta etsinnässä mustat perusavokkaat ja valkoinen kauluspaita. Peruspaita onneksi löyti, mutta siis se olikin kaupoissa ainoa ei strechinen, ei rypytetty jostain tai lisättynä ryöyhelöä johonkin toisaalle. Mutta ne avokkaat, miten vaikea on laittaa tuotantoon keskikorkea ajaton(!) korko, ei täysin pyöreä, mutta ei terävä kärki, ja siistiä nahkaa, ilman jotain niittejä tai mock-puuta kannassa. Huoh, kun ne kengät löydän, niin oli kaapissa kauraleseitä tai ei, ne lähtevät mukaan! Onnea peilin metsästämiseen 🙂

 5. >RUMBO: Meillä oli niin, että se koukku, joka irtosi, kannatteli pyyhkeen lisäksi kylpytakkia, joten ehkä kuormaa oli liikaa. Enää en kuitenkaan viitsisi tarrakoukkuja hankkia. Smedbon koukut on kyllä ihan kivoja.Anna M: Yritettiin just katsoa peilejä Ikeasta, kun oltiin siellä viimeksi, eikä löydetty muutakuin peilikaappeja. Oltiin varmaan liian hätäisiä! ;)miniE: Marimekon Polku olisi kyllä myös kaunis valinta. :)Anonyymi: Aivan totta! Enpä ole minäkään löytänyt vielä täydellistä valkoista paitapuseroa. Viimeisin hankinta oli miesten osastolta, mutta se on kuitenkin liian iso. Saisi olla istuvampi, mutta juuri sopivasti. Mustat perusavokkaat löysin pari vuotta sitten Vagabondin mallistosta. Pidän niistä kyllä edelleenkin kovasti. :)Anonyymi: Jonkun lehden mukana tuli näytekappale noita ja ajattelin kyllä kokeilla. Vaikuttavat käteviltä! 🙂

 6. >meidän kylppärissä on koukut laatassa kiinni liimalla. vuoden on pysyny täydellisesti, ei kertaakaan irronnu! ei haluttu porata seinään reikiä, siks tää systeemi :). niin ja raskaita ja jättimäisiä pyyheitä niissä roikkuu päivittäin!

 7. >Hei ei nyt liity tähän postaukseen, mutta pidän kovasti ruokapöytänne päällä olevasta valkoisesta valaisimesta. Onko se Kartellin? Kiitos.

 8. >Mäkin tuota Polkua oliin ehdottanut. Meillä on se pikkuvessassa käsipyyhkeille musta-balko-harrmaana. Minusta se oli kaunein, mitä löysin.Teillä on muuten todella kauniin ja rauhellisen näköistä!

 9. >S: Kunnon liimalla varmaan pysyykin. Nuo meidän irronneet koukut oli sellaisella kaksipuolisella teipillä, joka oli jo valmiiksi koukuissa kiinni. Kieltämättä hirvittää aina vähän, kun pitää porata reikiä laattoihin…Anonyymi: Juu, ruokapöydän päällä oleva valaisin on Kartellin Fly. :)Anonyymi: Kiitos! 🙂 Polku on kyllä kaunis.

 10. >Vipp? Itse odotan juuri että landelle kiinnitetään kaikki hankkimani Vippit (suihkyhylly, koukut ja vessapaperiteline, ei sen enempää -roskis pitäisi varmaan hankkia).Vippissä on kyllä niin parasta se tyylikäs ja simppeli muotokieli.Nauratti toi peilijuttu – juuri tilasin (lasiovien yhteydessä) peilin lavuaarin yläpuolelle. Ei kiitos fasettihionalle jne. Eli näköjään pitää tilata, juu ; ).

 11. >Gloria: Juu, Vippiä oli alunperin suunniteltu. Tuntuu vaan vähän hurjalta maksaa koukuista niin paljon. Mutta ovathan ne ikuisia sitten. Pitää vielä miettiä.Tuo peilijuttu on kyllä käsittämätöntä! Että normikaupoista ei enää saa normipeilejä. Höh!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.