Törmäsin tässä blogeja selatessani kuvaan, jossa näkyy miten kivalta näyttää, kun yhdistelee erilaisia Blossa-glögipulloja kynttiläasetelmassa. Meillä on kylläkin vain tämän vuotisia pulloja, kuten aiemmin kirjoittelin, mutta eiköhän niistäkin saa sitten jonkinlaisen asetelman aikaiseksi… Blossaa on muuten maisteltu ja hyvältä maistui meidän mielestä!

Tällä viikolla on täällä meillä kotona tapahtunut taas edistymistä sisustamisen suhteen. Alkuviikosta saapui Ikean paketti, jossa oli PS vuodesohva saunatupaan sekä parvisänky meidän pojalle. Pojan huoneen järjestys menee kokonaan uusiksi tuon sängyn johdosta, mutta vielä ei olla saatu aikaiseksi sitä järkätä. Ja se sohvakin on vielä kasaamatta. Niistä kuitenkin luvassa juttua sitten myöhemmin.

Ai niin, saimme myös vanhempieni vanhan pehmoisen maton olohuoneeseen. Se on nyt meidän ”joulumatto”. Yritän ottaa siitä kuvan viikonloppuna päivällä, kun on valoisempaa. Viikonloppuna täytyy taas laitella kaikenlaisia joulujuttuja esille. Ajattelin teillekin järkätä pienen pikkujouluyllärin… 😉

kuva: Trendenser.se

Author

10 Comments

  1. >Blossan pullot ovat kauniita! Meillä on vain muutama ja himoitsen erityisesti valkoista täydentämään sarjaa. Sitä ei auta etsiä kuin kirpputoreilta tai huhuilemalla kavereilta ja kavereiden kavereilta. Mistä noita kynttilänpidikkeitä muuten saikaan?

  2. >En olekaan vielä maistanut tämänvuotista Blossaa. Harmittaa ettei tullut ostettua sitä laivalla käydessäni! Silloin oli muka vielä ihan liian aikaista ostaa glogiä, höh. Alko kun ei taida tuota enää myydä?

  3. >Tänä jouluna jää Blossa maistamatta, kun odottelemme pikku neitiä saapuvaksi, mutta joulufiilistelyyn olemme päässeet jo mukaan muutamalla valoasetelmalla. Lisää vain kuvia joulumatosta ja joulujutuista yleensäkkin. Poitsun huonetta olisi järjestelyiden jälkeen mukava kurkkia, sieltä voisi löytyä inspiraatiota meidän Oliverin huoneeseen. 😉

  4. >Hei,Kyselisin vielä tuosta Joy-kyntteliköstä. Onko se miten painava ja sellainen kovan tuntuinen? onko pinta karhea vai ihan sileä? Ensin kun sen näin ajattelin, että se olisi jotain kovaa muovia tai vastaavaa..

  5. >Kiitos Suvi ihanasta blogistasi, juttusi ovt mielenkiintoisia sisustamista harrastavalle!

  6. >Hei, tämä asian vierestä, mutta kysyisin mistä olette hankkineet kivat rullakaihtimet kotiinne? Ovatko pimentävät vai näkösuojaa antavat? Itsellä olisi hankintalistalla, kaihdinmaailmaan ei ole vain vielä jaksanut muuton jälkeen uppoutua:) Lämmintä joulunodotusta uuteen kotiinne.

  7. >Misty: On varmasti aika haasteellista metsästää noita menneiden vuosien Blossa-pulloja. ;)Nuo kynttilänpidikkeet ovat Design House Stockholmin mallistosta. Meidän oma on Sisustuksen Koodista, mutta heillä ei ole niitä enää myynnissä. Ilmeisesti niitä on hakala löytää verkkokaupoistakaan, mutta vinkkaan kyllä jos löydän jostain…Tuulia: Hmmm…voihan se olla, että noita saa vielä Alkosta. Kannattaa ainakin käydä katsomassa. Tuo oli nimittäin hyvää! :)Janina: Jeps, odottelen innolla, että pääsen kuvailemaan meidän kodissa tapahtuneita pieniä muutoksia. Iltaisin on vaan niin pimeää, että pitää odottaa viikonloppuun. :)Teillähän onkin maailman paras syy jättää Blossat välistä tänä vuonna. :)aleksia: Joy-kynttelikkö on maalattua terästä. Pinta on sileä, eikä se paina hirveästi, mutta on silti tukeva. Hemuli: Kiitos! Tosi kiva kuulla! Yritän nyt viikonloppuna kyhätä enemmän kotipostauksiakin välillä. Päivänvalossa on parempi kuvata. :)Meän Satu: Niinpä! Olisipa vain noita erilaisia varastossa, mutta eipä ole. No, voihan tuota ideaa soveltaa muihinkin pulloihin. :)Anonyymi: Olemme hankkineet rullakaihtimet ihan paikallisesta kaihdinliikkeestä. Makkareissa on pimentävät verhot ja muualla "normaalit". Ai niin, saunarakennuksen verho on myös erikoistapaus, sillä se on "valkokangasta", jotta siihen voi heijastaa videotykin, mutta se näyttää ihan samalta kuin muutkin verhot. Mukavaa joulunodotusta sinnekin! 🙂

  8. >Löysin pidikkeitä googlailtuani,täällä niitä esiteltiin withanile.blogspot.comMarie

  9. >Piti tulla vielä kommentoimaan kun kyllähän sitä Blossaa oli Alkossa. Viime vuonna sitä taisi saada tosi huonosti ja sain vähän väärää infoa Alkossa, nimittäin minulle sanottiin, ettei kuulu valikoimaan enää lainkaan. Onneksi löytyi, nimittäin oli kyllä hyvää! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.